Autor Subiect: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?  (Citit de 24547 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bobi

Re: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
« Răspuns #80 : 05.Nov.2020, 07:15:26 p.m. »
Dotari / performanta / tehnologie / pret.
Si in momentul actual nicio masina nu ofera ceea ce ofera Vitara hibrid in banii ei.

The following users thanked this post: ntire2000, Costique

Offline gabi males

« Răspuns #81 : 06.Nov.2020, 01:54:46 p.m. »
Asa cum am scris la inceputul jurnalului, dupa 17 ani de Hyundai ma cam convinsesem de fiabilitatea lor. In principiu, prima optiune a fost tot Hyundai (Kona sau I30) dar...nu prea ma atragea interiorul. Apoi...nu mai vroiam masini maricele, vroiam ceva mic, pt traficul bucurestean (si locuri de parcat), benzina. Nefiind ,asa cum am spus, foarte incantat de noile Hyundai, am fost sfatuit sa arunc un ochi si la Suzuki. Deci...intrat in showroom, vazut balenuta, urcat in ea, placut si...cumparat. Alte elemente ce m-au determinat sa fac pasul...motor benzina aspirat, raport putere-greutate bun, nivel de echipare foarte bun. Concluzia...nu regret achizitia facuta.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

The following users thanked this post: Costique, Hms

Offline dthem

« Răspuns #82 : 06.Nov.2020, 02:09:55 p.m. »
Atât am avut bani, sincer aș fi vrut ceva mai bun. Încă mă întreb dacă la 18.500 cât am dat pe ea nu îmi luam mai bine un Lexus IS300H hibrid cu 100.000 de km. Dar am zis să-mi iau mașină nouă, să n-am probleme. De unde atâta...
  • Vitara 1.4 BoosterJet AT Passion 2019

Offline boga81

« Răspuns #83 : 07.Nov.2020, 08:49:04 a.m. »
In 2013 a foat primul Duster vs SX4. Am luat sx4, cu 2000 eur mai ieftin. Anul trecut a fost Vitara vs. Dusterul nou. Am ales Duster. Mi-a placut mai mult si ca design, si capacitatea in teren. Nu imi regret niciuna din alegeri

Trimis de pe al meu SM-G977B folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline teutzue

« Răspuns #84 : 07.Nov.2020, 01:10:13 p.m. »
Avand o alta masina japoneza in familie care si-a dovedit fiabilitatea, ne-am indreptat spre alte marci japoneze cand a vost vorba de a lua o alta masina.
ASX-ul a fost dragostea noastra de multa vreme, inca de cand a aparut.
Asx-ul a pierdut ca era scump si nu oferea atat de multe dotari, nici 4x4.

Aspecte in favoarea suzuki:
- pretul
- dotarile bune in comparatie cu competitia
- fiabilitate dovedita a motoarelor (in cazul nostru 1.6 aspirat)
- sistem 4x4
- garda la sol utila pe drumurile noastre
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

The following users thanked this post: Costique

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #85 : 08.Nov.2020, 10:05:28 a.m. »
Nu știu daca pentru voi contează dar si faptul ca nu este o mașină comuna, de volum, m-a incantat. Vitara este si azi destul de rara in Suedia si eu consider ca pe nedrept. Da, stilul este, cum spunea Clark, cam făcut de designerul reginei, dar asta înseamnă ca sunt si puțin conservatori. Si cum calitatea face parte din acest lucru... Daca citim nemulțumirile, sunt in pricipal legate de aspecte neesențiale, care sigur ar fi fost mai bune cu componente mai scumpe. Știm însa ca toate mărcile au problemele astea.
A mea a costat 24000 euro. Nimic produs de concurenta in jurul acestei cifre nu oferea 4x4 automata cu motor turbo si 200km/h. Nici acum nu exista comparație. Problema mea este ca nu mai au automata...Eu pe manuala nu ma întorc, de cate ori am lăsat mașina in service cu mașina la schimb mi-au dat manuala si de fiecare data mi-am amintit sa nu ma mai întorc la manuala...
« Ultima Modificare: 08.Nov.2020, 10:19:15 a.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #86 : 08.Nov.2020, 10:12:53 a.m. »
@Costique, eu nu mi-as cumpara automata niciodata. Pasiunea mea de a conduce orice autovehicul, oricat de putini sau multi kilometri, a ramas peste ani si nu a disparut.
Mai ales ca-n familia mea, atat doamna cat si eu, conducem motociclete. :)

The following users thanked this post: Costique, gabi males

Offline Vecchio

« Răspuns #87 : 08.Nov.2020, 10:58:27 a.m. »
Poate ai ocazia să te dai cu o Vitara At Allgrip, să o treci în Sport, pe manual și să-i dai la padele. Ai să vezi că mulți dintre cei pe care-i depășești se dau jos din mașină având impresia că li s-a oprit motorul ;)
« Ultima Modificare: 08.Nov.2020, 11:18:06 a.m. de Vecchio »
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #88 : 08.Nov.2020, 12:12:27 p.m. »
Refuz orice ocazie am sa conduc o masina cu cutie automata.
Stiu ce inseamna o cutie automata si o masina cu moduri setabile de condus.
Cel mai mult "imi place" cum se simte "frana de motor" la masinile cu cutii automate... :)

Offline Fujitsu

« Răspuns #89 : 08.Nov.2020, 04:20:22 p.m. »
In România nu s-a “purtat” foarte mult cutia automata, era mai degrabă o excepție (este și acum, deși o creștere timida a cutiilor automate se poate vedea). Suntem in urma cu ani buni fata de occident (și SUA) și din punctul asta de vedere.
Eu după 12 ani de automata nu mi-as mai lua manuala acum. E un comfort cu care te obișnuiești ...
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4