Autor Subiect: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?  (Citit de 24549 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
« Răspuns #70 : 05.Nov.2020, 12:16:33 p.m. »
Motivele mele: motor aspirat suficient de potent pentru mine, raport pret/dotari la nivel de siguranta (7 airbag-uri, scor Euro NCAP), "istoric" de fiabilitate pentru acest model, spatiu confortabil pentru sofer si per total satisfactia trecerii la un nivel putin mai bun fata de Dacia Logan/Sandero. Plus hatchback cu portbagaj mai incapator.

Offline toma

« Răspuns #71 : 05.Nov.2020, 12:26:03 p.m. »
Era la alegere intre Duster si Vitara. Vitara oferea mai multe dotari legate de siguranta - asta a inclinat decisiv balanta, niste gadget-uri in plus si un design care ne-a placut mai mult.

Am scuturat buzunarele si am adaugat diferenta de aproximativ 3000EUR - cat era intre variantele de echipare luate in calcul pentru fiecare model.

Una peste alta am considerat ca ofera un raport foarte corect intre pret si ce cumperi. In 5 ani nu mi-am schimbat parerea.

@Christian 1, am mutat discutia aici. Acolo sunt sondaje cu variante, iar postarea ta nu contine asa ceva.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #72 : 05.Nov.2020, 12:28:33 p.m. »
Multamn fain, daca aici se incadreaza, e ok.
No problem.  :good:

Offline ntire2000

« Răspuns #73 : 05.Nov.2020, 12:32:47 p.m. »
In 2006 aveam de ales între Logan si Ignis.
In banii de un Logan aproape full-options am ales o masina full-options plus alarma si senzori parcare gratis din partea firmei.

In 2019 aveam de ales între Duster si Vitara.
Motivele sunt cam aceleasi, am primit o masina cu mai multe optiuni si calitativ mai buna + o diferenta de vreo 3500-4000 de euro.

Nu vorbim de specificatii, la Suzuki sunt mult peste ceea ce ofera gama Dacia.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Christian 1

• Vizitator
« Răspuns #74 : 05.Nov.2020, 12:38:49 p.m. »
Avand experienta marcii Suzuki in motocicletele familiei de niste ani si nevoia unui 4x4 simplu, caci mai am si drumuri la munte de facut, m-a facut sa optez si pentru o masina Suzuki. Nu fac off road, pentru asta am o motocicleta. :)
Am ales una de generatie mai veche, pentru costurile reduse la mentenanta si piese.

Offline kellogs

« Răspuns #75 : 05.Nov.2020, 12:54:53 p.m. »
Ca pe nevasta, arata bine la vremea ei...
simulatoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

The following users thanked this post: Dogy

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #76 : 05.Nov.2020, 03:44:01 p.m. »
Ca pe nevasta

Da, ca pe nevasta......am vazut, am placut, am luat  ;)
Motive sa o iau au fost, trebuia alta masina, am vazut pe strada modelul si mi-a placut instant......Am zis : De asta iau si eu!
M-am mai interesat la Renault - Dacia (pt Clio sau Sandero), la Ford (pt Fiesta), la Citroen (pt C1), erau cam pe acolo la pret, Sandero ceva mai ieftin, Fiesta ceva mai scump), asa ca am inceput sapaturile pt una cu tichet rabla......si am luat (nu prea m-au interesat aspectele cat prinde la ora  :P, cat de rezistenta e vopseaua, sau cat de groasa tabla are)
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline smiley

« Răspuns #77 : 05.Nov.2020, 03:53:32 p.m. »
Ieftina, simpla, motor fain si cu dotari interesante in comparatie cu ceea ce se gasea la vremea cand mi-am achizitionat-o la final de 2018

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

Offline Fujitsu

« Răspuns #78 : 05.Nov.2020, 04:53:28 p.m. »
Un raport corect intre greutatea masinii și motorul de 1.4 (in anii ăștia când se poarta motoare din ce in ce mai mici); raport bun putere/kg mașina - acceleratie ok. Manevrabilitate F buna.
Nu in ultimul rând - prețul mic pentru dotările primite, fata de alte mărci.
Singurul inconvenient major pentru mine au fost suspensiile cam tari - ride comfort redus pe drumuri cu denivelări.
  • my ex: SX4 S-Cross 1.4 AT, actual: ID 4

Offline Vecchio

« Răspuns #79 : 05.Nov.2020, 06:35:56 p.m. »
Pescuitul și vânătoarea (natura);)
Până în '90, m-am descurcat cu Dacia - una de oraș și una de rupt pe coclauri! Apoi am vrut să iau un Aro 10, dar s-a oferit ocazia unui Jimny LJ-80, adus din Austria pe care l-am luat instant! Ei, mașina aia am deșelat-o pe coclauri. Mașină de 2 locuri, cu benă cu care am dus mereu 8 oameni. Nici nu mai știu de câte ori am schimbat telescoape, suporții de telescoape iar arcurile foi le-am recondiționat de cel puțin 5 ori. Am schimbat la ea 3 ambreiaje, cilindrii de frână, saboții și timoneria. În toată această perioadă, făcând reviziile la termen nu am avut nici o problemă cu motorul, cutia de viteze, cutia de transfer. De oraș am avut multe alte mașini , inclusiv un Sandero Steptwai luat acu 2 ani, dar cu cutie manuală. În final am rămas pe actuala, de care-s profund mulțumit și zic că merită la banii dați! 
  • Vitara 1.4 Passion Allgrip AT/Jymni LJ80
Nu mă cert niciodată cu un prost, că mă aduce la nivelul lui și mă bate cu experiența. Bașca, are și mintea odihnită!
Am o mare calitate - iert foarte repede! Dar am și un mare defect - nu uit nicidată!