Autor Subiect: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?  (Citit de 24551 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cobra20

Re: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
« Răspuns #50 : 13.Nov.2009, 09:16:33 p.m. »
- ungaria , am trecut pe langa ea , pe atunci acus 2ani nici nu stiam de masini suzuki  :dknw: :-S =))
nu regret , m a purtat prin toata tara si tarile vecine , nu ma facut de ras , ba mai mult am facut noi de ras pe altii  =)) :-j

La fel si eu. Am fost in vacanta la varu si el mi-a aratat modelul asta, initial as fi vrut orri SX4 sau swift dar bugetul nu permitea,asa am ramas la Ignis, dar nu-mi pare rau  B-) restul daca va intereseaza il gasiti aici
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline kalli

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 74
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #51 : 17.Dec.2009, 12:34:12 p.m. »
cand ne-am hotarat sa luam masina... am vazut-o in showroom, dupa 1 an am avut ceva finante, am sunat la un dealer si i-am spus ce vreau, sa-mi trimita actele pe fax, i-am trimis pe mail confirmarea de plata si  sa-mi spuna cand sa iau masina. apoi dupa 3 zile, cand am ridicat-o, am facut cunostinta si cu masina si cu vanzatorul... :)
swift 1.3 GLX

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #52 : 17.Dec.2009, 05:56:07 p.m. »
Am inceput sa studiez piata de profil de vreun an-doi, deoarece doream o masina noua. M-am uitat pe oferte in jur de 10 Keuro: Sandero, VW Polo, Fabia, Fiesta. Asta vara mi s-a pus pata pe Kia c'eed, am mers la dealer, am studiat problema si chiar mi-am propus s-o achizitionez. Dar dealerul nu avea decat niste culori inchise, si nu una vesela precum doream eu. In plus, si Kia si-a facut un facelift si nu a mai produs pe stoc.
Ramanand fara optiune, am vazut o scurta perioada de reclama la TV la SX4. Intrand pe net, m-am orientat spre cel mai apropiat dealer, care a fost Autonet, unde masinuta mi-a cazut cu tronc. Am comparat variantele 1,5 cu 1,6 l si 2WD cu 4WD, mi-am strans tare cureaua si mi-am convins nevasta ca ce facem este bine si am ales-o pe Red Suzie chiar din vitrina showroom-ului, profitand masiv de reducerea de 15% oferita de importator cu ocazia lichidarii de stoc. Ma felicit continuu de alegerea facuta. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #53 : 17.Dec.2009, 06:20:39 p.m. »
am vazut o scurta perioada de reclama la TV la SX4.

A fost reclama la SX4 la tv?? :-O
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #54 : 17.Dec.2009, 06:27:01 p.m. »
Ori la TV, dar doar o saptamana, ori pe la vreo manifestare la care am mers (film, meci, teatru , glumesc desigur)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline roberto

« Răspuns #55 : 17.Dec.2009, 06:32:50 p.m. »
Dupa cateva saptamani de tatonari si de drive-teste cu modele precum Mazda2, M.Colt, Peugeot 206 etc, am ajuns si la dealer-ul Suzuki. Mentionez ca eram in cautarea unei masini mici, strict pentru oras, pentru sotie, avand un buget de aproximativ 10-11000E. La vederea Swift-ului, reactia a fost : "Pe asta o vreau !", fara teste, fara macar sa-i vada interiorul.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline Paull

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #56 : 09.Mai.2010, 10:13:23 a.m. »
Munceam si stricam o gramada de bani pe taxi mergand la servici plus ca tot timpul trebuia sa astept buna prieteni sa ma duca undeva sau sa merg la munte, asa ca m-am hotarat sa-mi cumpar masina.
Am umblat o luna de zile la toti dealerii de masini din oradea, suzuki a fost ultima reprezentata vizitata, dupa ca la fiecare am fost de minim 2 ori (era cea mai mica la parterul unui bloc, acolo erau expuse vreo 3 masini) m-am urcat in ea si mi-a placut. Am zis sa mergem la un drive test, eu inca nu aveam carnet, asa ca i-am spus celui care mi-a prezentat masina sa conduca. Cand s-a urcam la volan i-am pus sa-i dea in gura ca frumos ori ce masina merge, mi-a placut.
Am fugit acasa dupa avans si mi-a comandat masina din ungaria in fata mea, in doua saptamani am primit si masina si carnetul.
Asa mi-am luat suzuki-ul si nu-mi pare rau.
Suzuki Swift 1.3 GS - B H  8 5  W P Y and VW Beetle '79 - B H  8 7  W P Y

Offline Daniel42

« Răspuns #57 : 09.Mai.2010, 01:15:45 p.m. »
Eu sincer am vazut un SX4 intr-un magazin Real era ceva prezentare acolo . Mi s-a parut frumoasa de cum am vazut masina , inalta pentru bordurile si gropile noastre si motorizarea pe care am luat-o eu destul de acceptabila 1,5 ...100CP. De ajuns pentru mine . Portbagajul m-a nemultumit de prima data ca si marime dar m-am consolat in timp . Ce nu incape acolo pun in interior pe podea in spate sau pe scaun .  ;)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline drakiula

• Full Member
  • Mesaje postate: 114
« Răspuns #58 : 14.Mai.2010, 11:51:42 a.m. »
Cautam ceva pana in 10K euro cu dotari cat mai multe.

La vremea respectiva si-a luat un coleg de serviciu Splash 1.0 GLX. Am condus-o putin si am fost placut impresionat/surprins.

Urmatorul pas, fuga la Radacini pentru un test drive si asa am cunoscut 1.2 GS. Dragoste la prima vedere.

In 3 saptamani de la plasarea comenzii am avut-o.
Suzuki SPLASH 1.2 GS 86 CP :D(Codename: SUZIE)

Offline fireburn

« Răspuns #59 : 31.Aug.2010, 12:13:37 p.m. »
Noi vroiam un 4x4.
Ma uitam de catava vreme pe net, la Qashqai in special, dar sarea bugetul.
Am cautat rivalele si am ajuns la SX4 la juma de pret si aproximativ aceleasi dotari.
Am citit 120 de pagini despre SX4 pe softpedia.
Pe 23.12.2008 vazut masina la dealer (fara drivetest) - mai vazusem una in oras,fugitiv.
Pe 24.12.2008 ridicat cadou de craciun, una bucata SX4.