Autor Subiect: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?  (Citit de 24552 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
« Răspuns #30 : 24.Feb.2009, 08:15:52 p.m. »
Fata de gs nu are AC automat(e manual), ESP-ul si keyless. In rest e la fel.
E super masina, si pretul la fel. Daca ar fi avut ESP, as fi luat aceeasi varianta. Nu era un capat de tara sa fi butonat ac-ul manual, iar keyless, desi il folosesc pentru ca este, e doar un simplu gadget pe care l-am mai si platit! Dar deh, era "la pachet" cu ESP-ul... S-o stapanesti sanatos!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #31 : 25.Feb.2009, 11:00:23 a.m. »
Reprezentantul de la Radacini spunea ca la Suzuki asa e, sunt cele 3~5 echipari ... care alea sunt! Nu poti sa faci ca de ex. la Dacia, sa-ti iei o masina cheala si sa-ti pui UNA~DOUA din dotarile de top. In particular, eu as fi interesat de ESP dar insist pentru AC manual. Nu se poate.
Tot e bine si asa. Am fost cu taica-meu la Citroen, ca avea o anumita oferta la 13000EUR. Si dealerul ce zice? "Da, atata costa modelul de baza, dar acest model de fapt nu se produce, ci doar masini cu optiuni pe ele"... :-O  Deci cea mai ieftina masina practic disponibila este 17000EUR. I-am spus ca e reclama mincinoasa sa promovezi un produs care de fapt nu exista si el a recunoscut senin ca asa e. Genul "reclama-ma la OPC daca nu-ti convine" X-(
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #32 : 25.Feb.2009, 11:31:26 a.m. »
dar insist pentru AC manual.

De ce? :-/ Eu m-am saturat de A/C manual de pe Matiz. Nu face decat sa-ti sufle in ochi la infinit aer rece sau cald. :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline bogdanb

« Răspuns #33 : 25.Feb.2009, 05:28:52 p.m. »
dar insist pentru AC manual.

De ce? :-/ Eu m-am saturat de A/C manual de pe Matiz. Nu face decat sa-ti sufle in ochi la infinit aer rece sau cald. :dknw:

In principiu asta chiar e rolul instalatiei de AC: sa sufle rece sau cald. Nu mai mult. Personal sunt prea satul de masinile de spalat cu al n-spelea simt, de cuptorul cu microunde care stie mai bine ca tine cat de calda iti place tie pizza, de telefoanele pe care poti face orice, mai putin sa vorbesti, sau de Vistele lor care stiu mai bine decat tine cum iti place tie sa fie configurat calculatorul. Si exemplele pot continua.
Si daca tot suntem Offtopic: exista pe vreo versiune de SX4 lumini interioare automate (adica d-alea care se aprind singure cand deschizi usa si nu poti sa le stingi decat daca spargi becu')?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hodoroncktronck

« Răspuns #34 : 15.Mai.2009, 06:03:50 p.m. »
Cam asa e la IGNIS cu luminile interioare. Cand deschizi usa se aprind si nu le mai poti stinge decat inchizand usa.
Revenind la topic pot zice ca am facut sapaturi in 2004 pentru a-mi achizitiona masina. Am cautat cam 2 luni de zile o masina pe net si am gasit-o pe actuala IGNIS 1.5 GS 4x4 dupa care am cautat showroom-ul in Constanta am cerut detalii si la scurt timp am cumparato. Si acum imi pare rau de astia de la Suzuki ca nu fac mai multa reclama pentru ca masinile chiar isi merita banii. Sau sunt doar pentru cunoscatori.:D
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #35 : 17.Mai.2009, 11:29:59 p.m. »
Mie imi pare bine ca nu se face reclama,sa nu devina prea comune..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #36 : 17.Mai.2009, 11:37:48 p.m. »
eu am achizitionat masinuta asta de la patronul meu pe vremea cand avea doar 35.000 de km....la cat am dat pe ea puteam usor sa imi iau una mai de fite...in fine..nu conteaza asta..am stiut de la cine o iau si asta a contat cel mai mult,toate reviziile la timp,facute la reprezentanta...intretinere ieftina....usor usor mi-am facut-o pe placul meu...acum am 83.000 si nu am avut nici o  problema la ea...
enjoy clubbing!!!

Offline xim

« Răspuns #37 : 17.Mai.2009, 11:50:44 p.m. »
Desi inca nu sunt posesor...full...am dat avansul si sper sa vina in maxim 1 saptamina.
1. Fiind actual  posesor de logan...m-am obisnuit cu o pozitie de condus ceva mai inalta si cu o garda la sol mai generoasa.
2. Imi doream un hatchback si pentru design, mai tineresc si pentru utilitate, deschidere portbagaj si poate si din nostalgie, prima masina a fost un renault 5  :x
3. Mai ies la cite un ski mai urc iarna cite un deal...etc...mi-as fi dorit o tractiune integrala...dar nu scumpa.

...si asa toate acestea le-am gasit  ...si m-am oprit la un ....SEDICI :)

cautind detalii pe net despre sedici am vazut ca este fratele geaman a lui SX4 ... doar cu ceva "alunite in plus":)
uitindu-ma la pretul lui SX4 ... m-a convins!
(sper la fel sa fie si cu fiabilitatea)

si acu ... dragii mosului ... o astept cu nerabdare...si am incalecat pe'o Suza .... si ...gasiti voi rima :)
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline hugbear

« Răspuns #38 : 17.Mai.2009, 11:57:24 p.m. »
1. Fiind actual  posesor de logan...m-am obisnuit cu o pozitie de condus ceva mai inalta si cu o garda la sol mai generoasa.
Fiind fost utilizator de Ascona, cand am trecut pe Logan am crezut ca m-am urcat in pod. Cand am vandut Loganul si am luat SX4 mi-am dat seama ca mai era un nivel... :D

...si asa toate acestea le-am gasit  ...si m-am oprit la un ....SEDICI :)
cautind detalii pe net despre sedici am vazut ca este fratele geaman a lui SX4 ... doar cu ceva "alunite in plus":)
uitindu-ma la pretul lui SX4 ... m-a convins!
Tocmai am avut un flashback! :)
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline M_TM

« Răspuns #39 : 29.Mai.2009, 10:53:40 p.m. »
Prin 2004,primavara am hotarat sa schimb ww golf 3 ,1.6 ,benz.Avea deja 200.000 si a inceput sa manance bani.Nu stiu de ce dar ma atragea suzuki ,ca marca.Dau o fuga la reprezentanta  si efectiv a fost dragoste la prima vedere.Sincer ,pina atunci nici nu auzisem de Ignis,dar sa mai stiu si cum arata.Adevarul ca mai cochetasem cu stiftul(sa ma scuze posesorii ,dar eu asa'i zic).Fiind o perioada in care faceam drumuri lungi si dese am optat pt diesel si sincer nu regret.Acum are 150.000 si inca se tine bine.  >:D<