Autor Subiect: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?  (Citit de 24557 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Sony

Re: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
« Răspuns #20 : 24.Feb.2009, 11:25:47 a.m. »
Si probabil votantul ala lucreaza la un dealer.  :->
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline miocrl

« Răspuns #21 : 24.Feb.2009, 11:27:55 a.m. »
da industria auto e in scadere..  dar nu are de a face cu strategia de vanzare a Suzuki.

eu am votat altceva decat "strategia..." desi am vazut sx4-le expus in mall. poate ca intradevar am gresit

am votat asa fiind nemultumit de singura strategie... :P

Offline compin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #22 : 24.Feb.2009, 02:00:01 p.m. »
Eu sunt probabil singurul de pe aici care am cumparat sx-ul la mana adoua. Sa va povestesc cum a fost. Stiu masina din 2007 cand eram in cautarea unui 4x4 de dimensiuni mai reduse pt tatal meu care vroia sa schimbe seat-ul toledo pe care il avea. Am vazut masina prima data pe mobile.de, cred, si mi-a placut f mult. In perioada aceea a aparut unul si la noi in iasi si am apucat sa-l vedem live. Si tatal meu a fost incantat de ea, mai ramanea sa vindem seat-ul. Din pacate, doua luni mai tarziu tatal meu a decedat din cauza unui cancer descoperit prea tarziu. Am hotarat atunci ca maica-mea sa faca scoala de soferi (la 52 de ani) si sa conduca ea seat-ul. In tot timpul asta eu am ramas cu gandul sa-mi iau un 4x4. Si asa se face ca in ianuarie 2008 mi-am achizitionat un freelander din 1999. Varsta masinii si-a spus insa cuvantul si am avut numai probleme cu ea. Am reusit sa o vand in ianuarie, hotarat fiind sa-mi iau una noua. Aveam disponibili in jur de 13000 de coco si am zis ca vad cum fac si iau un sx4 glx 4x4. Uitandu-ma pe net sa mai vad una alta despre masina, vad pe un site cu anunturi(care are cred max 10 vizitatori pe zi) un anunt cu un sx4 la mana a doua, chiar in Iasi. Sun la om si ma duc sa vad masina. Avea 5800 de km si era cumparata de la doly in august 2008. Mai mult are si ceva dotari extra fata de ce stiam eu ca trebuia sa aiba glx-ul (are incalzire in scaune, airbag-uri cortina). Fata de gs nu are AC automat(e manual), ESP-ul si keyless. In rest e la fel. M-am inteles cu el pana la urma la 10000 fix. Si uite asa am ajuns sofer de suza.
Compin-SX4 1.6 4wd GLX Silky Silver

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #23 : 24.Feb.2009, 02:03:05 p.m. »
@compin, Da nenea ala de ce dadea masina asa repede? :-/ L-a suparat cu ceva?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline miocrl

« Răspuns #24 : 24.Feb.2009, 02:19:50 p.m. »
@compin

mi-a povestit radu-sx4 de un sx4 prin IS ce era pe inscris pe o firma ce a dat faliment... pe ala l-ai luat?
sper ca nu ca zicea ca nu avea garantie pe el

Offline bogdanb

« Răspuns #25 : 24.Feb.2009, 02:43:16 p.m. »
Ce ziceti de asta???  :-O
1. B&S: 13850EUR, FARA TVA !!!
http://www.suzukisx4.ro/suzuki-SX4-1.6-GLX-4WD-5-usi.html*productID_28-specs_1-products_productDetails
2. Acelasi model, la Radacini: 13300 CU TVA !!!
 http://www.suzuki-radacini.ro/masini-noi/suzuki-sx4-lista-de-preturi_27.html
Ce rau imi pare ca nu am toti banii...  :(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #26 : 24.Feb.2009, 02:48:51 p.m. »
Ce ziceti de asta???  :-O
1. B&S: 13850EUR, FARA TVA !!!
http://www.suzukisx4.ro/suzuki-SX4-1.6-GLX-4WD-5-usi.html*productID_28-specs_1-products_productDetails
2. Acelasi model, la Radacini: 13300 CU TVA !!!
 http://www.suzuki-radacini.ro/masini-noi/suzuki-sx4-lista-de-preturi_27.html
Ce rau imi pare ca nu am toti banii...  :(

Ori site-ul B&S mentionat de tine este intr-o ureche, ori au schimbat astia preturile, pentru ca alea ar trebui sa fie preturile cu TVA. Cel putin asa erau de prin mai incoace. M-am uitat la varianta 1.6 GS 4WD, ESP etc. si scrie acolo 14850 fara TVA - eu am dat exact atat, dar cu tot cu TVA. Deci ori e ceva in neregula cu site-ul, ori... :mester:

PS: eu stiu ca site B&S pe asta http://www.suzukiauto.ro/Suzuki-SX4-1-6-GLX-4WD-5%20usi/ , unde pretul apare asa cum trebuie, adica nu cu mult peste cel de la Radacini (inteleg ca ei fac o oferta la modelul respectiv).
« Ultima Modificare: 24.Feb.2009, 02:51:03 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline compin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 28
« Răspuns #27 : 24.Feb.2009, 03:12:59 p.m. »
@compin, Da nenea ala de ce dadea masina asa repede? :-/ L-a suparat cu ceva?

L-am cumparat de la un tip, pensionar, care imi spunea ca isi vinde si casa. Mai avea si un logan omul pe care l-a tinut. Cred ca avea ceve probleme cu finantele. Eu sper sa nu imi faca cei de la doly figuri cu garantia.
Compin-SX4 1.6 4wd GLX Silky Silver

Offline coq

« Răspuns #28 : 24.Feb.2009, 05:43:33 p.m. »
Citat
Eu sper sa nu imi faca cei de la doly figuri cu garantia.

Sunt obligati de vreme ce ai 3 ani garantie Europeana... atata tot ca probabil neluand masina de la ei la o eventuala
problema (speram sa nu fie cazul), vor incerca poate sa te amane... prioritate avand cei care au cumparat masina
de aici... nu stiu zic si eu... ii cred in stare.
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #29 : 24.Feb.2009, 06:43:09 p.m. »
   Eu cred ca la ce foamete e acum in industrie sa zica sarutmana daca merge cineva la ei chiar si pentru garantie. Piesele le recupereaza oricum de la Suzuki si macar isi castiga un client fidel pentru revizii.
SX4 1.6 4WD sunlight cooper