Autor Subiect: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?  (Citit de 24543 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
« Răspuns #110 : 08.Ian.2022, 05:25:38 p.m. »
   Probabil ca sunt off topic daca scriu despre motivele achizitionarii celei de-a IIa masini Suzuki, dar cred ca este totusi util : initial n-am vrut sa fie tot Suzuki, dar dupa mai multe incercari de sh-uri la preturi initiale mai mari decat cele de la Suzuki, iar la momentul respectiv se vindeau cu preturi apropiate de ale S-Cross-ului, mi-am dat seama ca decat o masina veche, mai bine una noua la acelasi pret.
   Rivali au fost CX5, Qashqai, Kadjar, Tucson, apoi Ssangyong si Tucson noi.

Pentru scaunele din fata eu folosesc niste huse de la Lidl, care sunt numai ptr. sezut si spatar si sunt foarte comode, nu transpiri in ele si incalzirea de la scaun se simte repede . Eu le recomand.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #111 : 09.Ian.2022, 01:38:37 a.m. »
Prima masina Suzuki am luat-o fiind foarte multumit de comportamentul avut la perversiunile la care am supus-o pe drumurile patriei pe soru'sa Agila (sora vitrega cu Wagon R).
Aia a fost o masina de buget, de alergat mai mult prin oras.
Cu toate astea ... atunci când era sa se nasca fiica-mea, am alergat-o pe traseul Bistrita-Cluj într-o ora si 5 minute (era 1 noaptea) cu o medie de 100-110 km la ora.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #112 : 09.Ian.2022, 01:51:39 a.m. »
...Agila (sora vitrega cu Wagon R).
  N-am inteles niciodata ciudatenia de forma a acestor doua modele !Brrrrr :-O
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #113 : 09.Ian.2022, 01:53:08 a.m. »
Au fost masini de oras încapatoare si care ocupau foarte putin spatiu de parcare.
Designul a fost ultimul lucru la care s-or fi gândit proiectantii.

https://www.auto-data.net/ro/opel-agila-i-1.2-i-16v-80hp-1762
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #114 : 09.Ian.2022, 08:10:50 a.m. »
Dintre cele 3 detinute in familie, swiftul mi-a placut cel mai mult. Eram pusti amandoi si semana cu mini, avea si o sonorizare buna si era ca un kart in curbe, comparativ cu cielo detinut in paralel. De oras era genial dar si pana la Sinaia sau la mare se descurca bine.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline smiley

« Răspuns #115 : 09.Ian.2022, 10:09:08 a.m. »
Raport pret/calitate dotari bun.

Vitara Passion AllGrip 2018 1.4 Boosterjet White
Opel Astra H 2004 1.4 XEP

The following users thanked this post: Myhay

Offline NicNic

« Răspuns #116 : 09.Ian.2022, 10:42:08 a.m. »
SUVI (SX4) mi-a satisfacut cel mai bine cerintele si s-a inscris in bugetul meu disponibil, de la acea vreme.

Consider si acum, dupa 10 ani, ca a fost alegerea cea mai buna.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: cristidav

Offline Solange

« Răspuns #117 : 13.Ian.2022, 09:00:13 a.m. »
Am baut intr-o seara. Si fiind oarecum plictisit de masina anteriora care facea 13 ani am zis sa o schimb. Si am ales Suzuki. De atunci am zis ca nu mai beau.
  • SX 4 S Cross
Suzuki - A Way of Life, but not a good one

The following users thanked this post: ntire2000

Offline jante.otel

« Răspuns #118 : 13.Ian.2022, 06:49:02 p.m. »
Salut,
Povestea cum mi-am luat eu masina a fost, este chiar speciala, cu emotii mari pt nevasta si familie.
In calitate de slujbas la firma unde lucrez am  aflat de la persoana mea de contact din Magyar Suzuki (individ pe care-l vazusem de doua ori in viata) ca la uzina se vinde o parte din flota la angajati pt innoirea acesteia.
Mi-a dat asta lista masinilor scoase la vanzare - in ungureste - cu model, motorizare, an fabricatie, culoare, lista eventualelor defecte si pret si, dupa consultarea bugetului, am zis: "as vrea-o pe-asta: S-Cross, 4×4, Aug. 2013, benzina, automata, verde praz, ~+9 k€".
Am batut palma prin telefon si peste o saptamana imi zice "hai cu banii!".
M-am dus la Esztergom, m-am intalnit cu el, am schimbat 9200 € in forint, i-am pus banii intr-o mana si o sticla de vin in ailalta, ne-am strâns mainile si am plecat la Dragasani.
Pur si simplu.
Acasa, pana sa am vreo veste din Ungaria - vreo saptamana - nevasta n-a dormit de griji.
"- Ai dat baaaanii stransi cu truda si sudoare unui ungur necunoscut!...."
COSMAR
Cand a fost sa iau masina de la individ - abia atunci am vazut-o de-adevaratelea. A fost o nebunie... tare mult mi-a mai placut.
Si culoarea, si modelul, nivelul de dotari, tot - tot.
Am iubit mult S-Cross-ul ala.
O masina super
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

The following users thanked this post: ntire2000, NicNic, toma

Offline toma

« Răspuns #119 : 13.Ian.2022, 06:53:18 p.m. »
Trebuie sa recunosc ca asa incredere in oameni nu am... povestile astea ma fac sa cred ca nu e chiar totul pierdut.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: jante.otel