Autor Subiect: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?  (Citit de 24546 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Hoinar

Re: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
« Răspuns #100 : 08.Ian.2022, 09:07:39 a.m. »
Daca moderatorii considera la fel, pot sa stearga postul ... dar poti sa te gandesti la postul meu ca la urmatoarea achizitie si de ce tin eu cont ... ca doar fiecare suntem diferiti si avem nevoi diferite! Schimba doar formularea in momentul in care citesti cu ce as cumpara, in loc de ce am cumparat ... simplu!
Cam nici o masina din ziua de azi, nu mai este de iesit in offroad cum sunt cele din ani 90 ... dar asta avem si cu asta defilam.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #101 : 08.Ian.2022, 10:15:16 a.m. »
Nu prea e subiectul topicului de ce ai ales tu suzi

Acum este. Am mutat în topicul potrivit.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #102 : 08.Ian.2022, 10:34:45 a.m. »
Prima suzi din famiilie a fost un swift 2006
A fost cumparat pt oras, si-a facut treaba 12 ani pana a inceput sa cada.
A doua a fost un sx4 clasic, am avut probleme cu rugina destul de repede si cu caseta de directie
Ultima e un scross allgrip, e o porcarie ca si confort, iar motorul de 1.4 are cuplu mult prea mic ca sa urce o panta la viteza mica.  Sistemul allgrip e decent, de fapt e singurul lucru ok.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Online cristidav

« Răspuns #103 : 08.Ian.2022, 10:44:04 a.m. »
Sa vii de pe SX4 clasic pe SCross si sa spui ca "e o porcarie ca si confort", mi se pare chiar exagerat. Am facut exact manevra ta, confortul (in scaun, la drum lung, etc) e de la cer la pamant. Parerea mea, desigur.

Da, cuplul e mic ca sa urci o panta la viteza mica, dar nici vechiul 1.6 nu era cu mult mai breaz. Adevarul e ca plaja turatiei in viteza 1 era mai lunga, nu iti murea asa usor motorul daca o lasai in turatie mai joasa si subit iti venea o denivelare/panta mare in fata. 1.4 imi pare foarte sensibil la turatii cand vine vorba de modificari bruste de panta (si vorbim de urcusuri mai sanatoase, nu de-alea pe asfalt pentru care isi iau majoritatea 4x4 :D )
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

« Răspuns #104 : 08.Ian.2022, 10:46:34 a.m. »
Scaunul de la scross are o protuberanta care imi impinge omoplatii, asa ca la drum lung pt mine, e mult mai incomod
Pt sotie care e mai scunda e ok
Nu mi tine teorii despre motoare, uita-te in semnatura mea si o sa vezi ca am cu ce compara

Online cristidav

« Răspuns #105 : 08.Ian.2022, 10:50:26 a.m. »
Compari si tu mere cu pere. Una diesel cu cuplu, alta cu CP dubli.  ;)

Ah, tu ai SCross mai vechiut, nu recent. Acu, ca ai zis, imi amintesc ca s-a discutat de problema asta pe forum. Cel nou nu are acea protuberanta. Adica am cautat-o si n-am gasit-o.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

The following users thanked this post: Utilizator_Anonim

« Răspuns #106 : 08.Ian.2022, 10:56:59 a.m. »
2017
Daca s-a rezolvat e excelent
Poate schimb scaunul nu masina  :-))

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #107 : 08.Ian.2022, 12:09:41 p.m. »
Cel  mai bun raport preț-calitate, ce obții la banii dați. Nu exista un 4x4 mai ieftin iar de bun nu mai vorbesc. Vitara își face treaba la modul excelent. Este peste Peugeot, și nu ca preț.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Hoinar

« Răspuns #108 : 08.Ian.2022, 12:20:51 p.m. »
Ultima e un scross allgrip, e o porcarie ca si confort, iar motorul de 1.4 are cuplu mult prea mic ca sa urce o panta la viteza mica.  Sistemul allgrip e decent, de fapt e singurul lucru ok.
Ca si confort este ok, cel putin pentru mine si nu sunt un om ... mic ... Cand am testat-o pe a lui Cristidav, intradevat conforul in scaun lasa mult de dorit, nu stateam bine deloc in ea. Dar am trecut peste si am spus ca una noua se va "aseza" dupa dimensiunile mele .. si asa a fost.
Confortul este unul subiectiv, tine de la persoana la persoana, mie imi plac scaunele tari, stau foarte bine in ele, imi tin coloana si spatele foarte bine. Cat despre acea protuberanta, nu o am in scaun.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline Aliosa

« Răspuns #109 : 08.Ian.2022, 01:30:57 p.m. »
Prima opțiune a fost un CX-3, dar nu mai era disponibil în România și nici nu se mai fabrica. În câteva ore am comparat alte variante și a fost repede clar că, la bugetul și dorința mea, se încadrează o singură variantă. Așa că am mers în aceeași zi la dealer, am avut norocul că tocmai achitaseră la fabrică ultimele două mașini pe 2021, am ales varianta Allgrip, am plătit-o peste două zile și, după doar o săptămână, eram deja la volan.
Pe scurt, motivele au fost:
- cea mai bună echipare dintre variantele de pe piață la un buget fix.
- termen de livrare de o săptămână, o minune în această perioadă.
După două luni și jumătate de condus mașina, sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Și, nu regret că n-am așteptat varianta 2022.

• SX 4 S Cross