Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Discutii auto generale
»
Diverse
(Moderator:
gabineg
) »
Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
3
4
5
6
7
...
13
Mergi Jos
Autor
Subiect: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki? (Citit de 24553 ori)
0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
hugbear
Hero Member
Mesaje postate: 4833
Gen:
Galați
Re: Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
«
Răspuns #10 :
09.Ian.2009, 05:05:24 p.m. »
Off-topic: inaintea mea sunt 9 reply-uri + OP = 10, dar votanti doar 6!!!
Ori ati uitat sa votati, ori face iar figuri php-ul.
On-topic: Am mai povestit cred, dar pentru ca e on-topic repet pe scurt: cautand pe net info despre masina care sa-mi inlocuiasca Logan-ul, am trecut prin sita vreo N marci x M modele. Spre final, cand decizia era aproape luata (era sa ma pacalesc cu Skoda Fabia noua...
), un coleg de-al nevesti-mi (care ma auzise ca-mi placuse Mazda3 plus alte japoneze) m-a intrebat daca m-am uitat la Suzuki, ca au un model nou, SX4. Atunci mi s-a aprins un bec: "stiam eu ca am uitat o marca japoneza!". De atunci am sapat pe net: pe paginile "dilarilor" ca sa aflu PRETUL si pe forumuri (mai mult straine, ca la noi erau miiiici-mici) sa aflu VALOAREA masinii. Cand m-am dus la dealer, masina era practic "cumparata", el avand dificila sarcina de a completa documentele. Inainte sa-mi vina masina, am vazut un SX4 o singura data "live", trecand vijelios pe langa mine...
memorat
Zuza a II
a
(SX4 GS 4WD "Gassy Beast")
„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon
edy70
Hero Member
Mesaje postate: 888
Gen:
«
Răspuns #11 :
09.Ian.2009, 05:09:52 p.m. »
Sunt 7 voturi !
Scuze ptr. scapare.
memorat
"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.
cribo25
Hero Member
Mesaje postate: 577
«
Răspuns #12 :
09.Ian.2009, 11:11:38 p.m. »
Dupa 10 ani de folosit o Skoda Felicia am ajuns la concluzia ca ne trebuie ceva nou cu
urmatoarele facilitati: aer conditionat, garda la sol mai mare, motor mai puternic, distributie pe
lant, scurta, vizibilitate buna fata - spate, hayon, 5 usi, pina in 11.000 euro,
numai noua, restul fiind in planul secund - adica gen geamuri electrice, radioCD, bandouri,
sine tavan etc...
Apoi tot cautind printre variantele oferite, prin eliminarea marcilor care nu se incadrau in
parametrii propusi, am ajuns la Suzuki Ignis. Dupa drive test n-am mai avut nici un moment
de ezitare in a o cumpara. A urmat si o mica negociere cu dealerul pentru pret obtinind
vopseaua metalizata bonus pt. ca am achitat cash. Pret final 10.700 Euro. In contract termenul
de livrare era de o luna, masina a venit in 2 saptamini. Asta se intimpla in octombrie 2007.
memorat
Ignis 1.3 GLX+
body
Sr. Member
Mesaje postate: 472
Gen:
«
Răspuns #13 :
12.Ian.2009, 03:23:17 p.m. »
Cautam un 4x4 pt firma , cat mai ieftin , nu aveam nevoie de ceva f mare ci de ceva care sa intre pe drumuri cu noroi sau zapada multa . Ne orientasem initial la Lada Niva , 4x4 ieftin dar mi s-a parut prea chior si ingust pt locurile din spate .Apoi pe net am vazut SX4 si Seicento . Cum eu sunt fan japoneze Seicento a picat din start . Si asa a aparut prima SX4 , cea de-a doua a aparut pt ca prima a luat-o un coleg iar nevesti-mii i-a placut jucaria .
memorat
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara
adrian_r5
Hero Member
Mesaje postate: 4928
Gen:
esics 1.5 geleics se
«
Răspuns #14 :
12.Ian.2009, 11:15:12 p.m. »
Citat din: body din 12.Ian.2009, 03:23:17 p.m.
Apoi pe net am vazut SX4 si Seicento .
... poate Sedici
memorat
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Better Motörhead than Dead
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Mesaje postate: 13489
Gen:
I'm old enough to know, but too young to care!!
Bucuresti
«
Răspuns #15 :
13.Ian.2009, 03:42:45 p.m. »
Am votat prin alte mijloace....Impreuna cu jumatatea mea cautam sa ne schimbam masinuta (am trecut de la un 206SW bine echipat-aer conditionat automat, abs, geamuri, oglinizi, etc.) si ca toata lumea vroiam sa ne incadram intr-un buget. Maxim 13000E am zis noi in luna Mai cand ne-am apucat de research. Singura masina la care am ajuns datorita (din cele care au fost in lista noastra) reclamei a fost C'mon-ul celor de la OPEL.
La SX4 am ajuns intr-o seara cand ne intorceam acasa si am vazut una bucata SX4 parcata in zona unde locuim (asta dupa ce fusesem de 2 ori la B&S sa fac test drive cu Swift - prima data cu benzinarul iar mai apoi cu dieselul). Cum am ajuns acasa am inceput sa "rascolim" internetul pentru preturi, oferte si detalii despre masina. Asa am ajuns pe topicul dedicat pe Softpedia (acolo mai mult am citit
) si pe
www.sx4club.com
si
www.suzukiforum.com
. Totusi SX4 depasea bugetul initial cu dotarile considerate "necesare" de mine si jumatatea mea: aer conditionat automat, obligatoriu 4x4, scaune incalzite s.a.m.d., dar...bancile sunt darnice si pentru cativa euro in plus la rata am ajuns sa dam ~15000E pe o masina de care ne-am indragostit amandoi la prima vedere.
Dupa ce mi-au trecut prin "mana" mai multe marci de masini pot spune ca doua mi-au ramas in suflet:
Suzuki
si
Peugeot
. Cu siguranta urmatoarea masina o sa fie un SUZUKI - Pejo sunt cam
"piperati"
cand vine vorba de preturi. (si probabil diesel daca ma gandesc la faptul ca am luat masina pe 6.09.2008 si acum suntem in prima luna a anului 2009 si am deja ~12000km)
P.S. Cu marca SUZUKI cochetez de prin 2001, perioada in care al meu frate conducea o masina foarte fiabila si anume un SUZUKI SWIFT.
memorat
#romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
redippy
Full Member
Mesaje postate: 148
Gen:
«
Răspuns #16 :
16.Ian.2009, 11:17:49 a.m. »
E frumos sa vezi povestea din spatele fiecarui Suzuki. Poate chiar asta ar putea fi o idee de reclama pt dealeri.
memorat
SX4 1.6 4WD sunlight cooper
Tweety
Full Member
Mesaje postate: 127
Gen:
«
Răspuns #17 :
24.Feb.2009, 12:27:26 a.m. »
eu m-am hotarat sa imi cumpar masina .... si m-am gandit la toate marcile posibile dar la suzuki nu ... si imi doeam o masina mica .. smart ar fi fost ideal pe atunci ... si ma oprisem la un mitsubishi colt ...perfect convinsa ca aia e masina vietii mele ... si la vreo zi doua dupa ce am vazut coltul a venit prietenul meu si mi-a tot povestit de suza .... si m-a convins sa merg sa o vad .... si am fost ..am vazut exterior cand m-am urcat la volan .... atunci m-am hotarat subit ca asta e ... si cu suza am ramas ... si imi place ... mi se pare ca ne potrivim amandoi
...in schimb acum imi doresc o masina mai mare probabil urmatoare va fi grand vitara
memorat
SX4 1.5 GLX
cristyyy2003
Administrator
Hero Member
Mesaje postate: 13489
Gen:
I'm old enough to know, but too young to care!!
Bucuresti
«
Răspuns #18 :
24.Feb.2009, 12:29:11 a.m. »
Te asteptam si cu un jurnal de bord
memorat
#romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!
redippy
Full Member
Mesaje postate: 148
Gen:
«
Răspuns #19 :
24.Feb.2009, 11:00:36 a.m. »
Din 23 de votanti doar unul a fost convins de strategia unui dealer... si ne mai miram ca industria auto e in scadere.
memorat
SX4 1.6 4WD sunlight cooper
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
3
4
5
6
7
...
13
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Discutii auto generale
»
Diverse
(Moderator:
gabineg
) »
Cum ati achizitionat masina dvs. Suzuki?
There was an error while thanking
Thanking...