Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 197962 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
  • Gen: Bărbat
Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #90 : 20.Mai.2009, 01:50:28 p.m. »
Norocosilor!

Inseamna ca anul trecut nu era la dauna partiala; de anul asta insa se aplica fransiza si la acest tip de daune. Cel putin din martie 2009 incoace..  ;)

Offline denisa_ioana

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
  • Gen: Femeie
« Răspuns #91 : 20.Mai.2009, 02:05:55 p.m. »
Fransiza se aplica la fiecare avarie si eventual se semneaza un act aditional la contractul de casco, asa ca @Khaos daca nu ai semnat asa ceva :) ai scapat
Denisa
Splash 1.2 AT GS named  :x ZUKI
B 23 YDR

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #92 : 20.Mai.2009, 02:08:51 p.m. »
@denisa_ioana: daca ai fransiza...daca n-ai, n-ai  B-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline miocrl

« Răspuns #93 : 20.Mai.2009, 02:37:54 p.m. »
Eu platesc 300 lei pe luna deci 3600 pe an

daca platesti in rate e mai mult un pic, daca plateai tot o data iesea mai ieftin de 36oo

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #94 : 20.Mai.2009, 03:02:49 p.m. »
Probabil, dar asta a fost varianta care a venit de la leasing... :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Silfax

« Răspuns #95 : 21.Mai.2009, 06:41:45 a.m. »
Hi all! Am citit posturile de aici inainte de am face un leasing si Casco'ul aferent... In afara faptului ca la mine a fost exact invers fata de cum este de obicei (masina era venita, dar dosarul s-a intins pe parcursul a 3 saptamani), am apelat la un broker de asigurari si am iesit cu ~ 2000 ron pe an fara franciza si cu dauna totala + furt pentru un GL 1,5 la ASIBAN. Daca este cineva interesat 'i pot da detalii.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline danker

« Răspuns #96 : 21.Mai.2009, 10:56:40 a.m. »
- Pe mine agentul meu m-a sfatuit sa platesc in rate, daca mai pica fro' firma de asigurari macar nu le-ai dat toti banii, oricum nu prea cred ca da lumea  toti banii pe un an intreg, stiu o sa-mi spuneti ca sunt asigurat si daca da faliment......la cat de greu merg decontarile si asa.........la cat de putine asigurari s-au facut anul asta.... nici nu vreau sa ma gndesc. #:-S
« Ultima Modificare: 21.Mai.2009, 11:00:07 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
« Răspuns #97 : 22.Mai.2009, 05:30:23 p.m. »
Eu m-am hotarat sa fac la  Alliantz, dupa ce am cercetat indelung piata asigurarilor si am discutat cu mai multi "posesori" de CASCO.Va dau detalii dupa ce cumpar , efectiv, masina, si inchei CASCO.
:)
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline xim

« Răspuns #98 : 22.Mai.2009, 08:34:22 p.m. »
Hi all! Am citit posturile de aici inainte de am face un leasing si Casco'ul aferent... In afara faptului ca la mine a fost exact invers fata de cum este de obicei (masina era venita, dar dosarul s-a intins pe parcursul a 3 saptamani), am apelat la un broker de asigurari si am iesit cu ~ 2000 ron pe an fara franciza si cu dauna totala + furt pentru un GL 1,5 la ASIBAN. Daca este cineva interesat 'i pot da detalii.

Sa o stapinesti sanatos si sa nu ai parte de evenimente!
Situatia mea este asemanatoare cu a ta, @Silfax, masina mea a ajuns azi, eu am inceput demersurile de leasing saptamina trecuta si inca situatia este neclara in conditiile in care merg cu un avans de 50%/36 luni. Cei care pun piedici sunt cei de la BCR leasing...am mai luat legatura si cu VBleasing, si cu Unicredit, ambele s-au pronuntat pe favorabil pe loc, ...cei din urma au o oferta de casco super tare primul an gratuit, urmatorii doi la 54 euro/luna., practic raportat la 3 ani iese undeva la 3,37 % pe an din valoarea masinii. La tine acel 2000 cit reprezinta in procente din valoarea masinii? Cu ce firma de leasing colaborezi?
Cei cu oferta de casco sunt cei de la Astra, ce stiti sunt OK?
Daca colaboreaza cineva cu vreuna din firmele de leasing mentionate, ce stiti au costuri ascunse?
1,6 SX4 GS 4x4 black
1,4 Scross Passion awd, gray

Offline bogdanb

« Răspuns #99 : 23.Mai.2009, 12:31:17 a.m. »
Mai fratilor, lamuriti-ma si pe mine: in afara cazului ca iti asigura masina doar  la furt, vandalism sau distrugere sau cum s-o chema, ce rost are sa dai zeci de milioane pe an degeaba?
La ce ma refer: cate cazuri de dauna totala poate avea o masina in durata ei de viata? probabil una, ca la a doua oricum nu mai ai ce repara. Cat te poate costa reparatia? sa fie 1000~2000EUR? 100 milioane? tradus in prime de asigurare, la ce s-a postat pe aici ar insemna intre 1~3 ani de casco.
Considerand ca o masina noua o tii sa zicem 6 ani, ar insemna ca tot iesi in castig cu primele pe vreo 3 ani daca NU iti faci casco. Mai ales ca, asa cum povesteau unii colegi, la daunele comune (parbrize sparte, aripi infundate, etc...) ai de ales: platesti minim 50% din costuri din buzunar (aka spaga) sau stai fara masina o luna de zile. Si mai intreb: care e probabilitatea sa ai o dauna totala de peste 100 milioane? Si daca ar fi, ar mai conta?
Si atunci iar intreb: nu o fi mai eficient fara?

Mentiune pentru cei care sunt mai sensibili: Eu pentru masina actuala am dat pana acum pe casco (full, fransiza zero) aprox. 50 de milioane. Insa, cand am avut nevoie, am schimbat luneta pe banii mei (4 milioane jumate), sau asteptam dupa Omniasig o luna jumate sa aprobe si ma-sa si tac-su!!). Sau, cand am avut o aripa infundata de o proasta care a dat cu spatele fara sa se uite, iar am avut de ales: plateam 4 milioane sau stateam fara masina inca o luna.
Nu vreau sa ofensez pe nimeni si nici sa fac pe "jmekeru'". E doar un alt unghi din care se poate privi aceasta problema.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)