Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 197999 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #700 : 06.Iun.2020, 10:30:53 p.m. »
   O fi contractul, dar factura tot in lei ar trbui sa fie. Vezi cand o face. Dar oferta de casco nu era combinata si cu RCA? Cand le faci pe ambele la ei, mai dau o reducere(afara de cea ptr. plata integrala).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline badmania98

« Răspuns #701 : 06.Iun.2020, 10:35:43 p.m. »
Eu îi cunosc pe cei de la Generali care mi-au făcut oferta. Asta le-am cerut asta mi-au dat. Nu le-am pomenit de RCA. E acceptabilă dar despre detalii voi discuta la fața locului cu ei.

Eu am postat pentru a evidenția diferența enormă între cele 2 oferte.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline toma

« Răspuns #702 : 15.Iun.2020, 03:48:27 p.m. »
Explicatia e simpla: am avut casco la Generali in primii ani si in fiecare an am reparat cate ceva. In principiu suma decontata de ei anual a fost cam egala cu prima de asigurare, prin urmare nu au pierdut dar nici nu au castigat. La un moment dat s-au hotarat ca nu ma mai vor de client (prin prisma ofertei extrem de mari pe care am primit-o la reinoirea casco). Asa ca le-am spus la revedere si m-am mutat la Allianz. Ce nu au luat in calcul a fost ca pe langa polita casco pentru Vitara mai aveam in familie cateva asigurari la ei (mai multe polite obligatorii PAD + asigurare pentru apartamentul in care locuiesc). Toate acestea au fost reinnointe la alti asiguratori asa ca Generali a pierdut pentru ca nu au luat in cosiderare tot portofoliul de client.

La plecarea de la ei am schimbat si parbrizul Vitarei, ciobit cu 3 ani in urma si pe care nu as fi avut in plan sa-l inlocuiesc atat timp cat aveam acelasi asigurator. Nu ma deranja ciobitura si nu vedeam rostul sa le fac o gaura in buget. Cum noul asigurator trebuia sa faca inspectia masinii, am considerat ca e firesc sa intre si dauna asta tot pe cheltuiala lui Generali.

Prin urmare, orice noua cerere de oferta de la ei primeste un raspuns care se traduce prin "nu te vrem de client".
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ASZ

« Răspuns #703 : 14.Iul.2020, 12:12:25 p.m. »
Dupa ce am analizat ofertele primite, am decis sa reinoiesc pt. a 4-a oara polita Casco tot la Generali.
Suma asigurata = 49.586 lei, prima asigurare = 1.750 lei (am cerut si primit o reducere suplimentara), plata trimestriala, fara fransiza, clauze suplimentare incluse: dauna jante/anvelope, pierdere/furt cheie, Asistenta rutiera de max. 1000 EUR, reparatii inclusiv la reprezentante.

Online NicNic

« Răspuns #704 : 19.Iul.2020, 10:02:12 p.m. »
LE:
In rest, daca dau masina altcuiva, nu prea am grija. Fiindca am casco.   :)

Casco parca e mai scump daca dai masina altcuiva.
Si trebuie specificat în polita de asigurare ca masina mai are un "stapân".

Casco nu e mai scump daca dai masina altcuiva.
Ideea e ca pretul asigurarii e proportional cu riscul Asigurat. Nu daca e soferul cunoscut ...

Eventual, trebuie sa verifici daca exista clauze specifice legate de varsta soferului masinii asigurate.
Unii asiguratori exclud din acoperirea standard astfel de cazuri (accidente provocate de soferi tineri) sau iti impun fransize foarte mari (de exemplu, 25% din valoarea asigurata a masinii). Pentru ca au alt risc.
Cam la fel iti calculeaza si prima pentru politele RCA.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #705 : 19.Iul.2020, 10:05:58 p.m. »
A mea e fara fransiza si cand am incheiat-o era o rubrica "Cine mai conduce masina" si l-am trecut pe junior, fara niciun cost  suplimentar
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline shpeedy

« Răspuns #706 : 10.Aug.2020, 08:16:10 p.m. »
1 an de Casco la Allianz Tiriac - 1,224 lei la Ignis.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Heavyd

« Răspuns #707 : 25.Sep.2020, 12:57:02 p.m. »
Eu am primit oferta casco cam 2055 Ron cu 100 franciza pentru un SX4 scross nou dotare Passion 2WD
Nu include offroad si apa la motor
  • SX4 S-Cross Hybrid

Offline ntire2000

« Răspuns #708 : 25.Sep.2020, 06:02:03 p.m. »
Atentie cu apa la motor. 
Inchipuie-ti ca ploua cu galeata si te prinde prin trafic în apa de jumatate de m.
Ce faci dupa aceea? Ca e aproape jumatate dauna totala.

PS: Cauta pe youtube "Ce se INTAMPLA daca INTRA APA in MOTOR?" pe canalul The Nerd Mechanic - DIY
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Heavyd

« Răspuns #709 : 26.Sep.2020, 12:42:34 p.m. »
Din fericire nu stau in zona unde se face lac daca ploua mai tare
Am mai vazut oameni "destepti" care se bag cu masina pe strazi inundate..... si ca sa ajunga apa in motor sincer trebuie sa fi nebun sa te bagi intro balta mai inalt decat pragul masinii.

De curiozitate cu cat se scumpeste casco daca bagi optiunea apa la motor?
  • SX4 S-Cross Hybrid