Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 198010 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Dogy

Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #660 : 21.Aug.2019, 10:52:14 a.m. »
578 euro full CASCO fara fransiza, la Allianz, in 4 rate.
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline vali22

• Hero Member
  • Mesaje postate: 781
  • "Dă mai departe!" (" Pay It Forward!")
« Răspuns #661 : 03.Sep.2019, 01:43:05 p.m. »
Eu toate asigurarile: RCA, CASCO, casa, de viata cu acumulare pentru fiica-mea le am la Allianz. Nu am avut probleme la despagubiri sau sa imi spuna la ce service sa ma duc. E mai scump dar merita. De exemplu (scuze de off-topic) acum 2 ani mi-a plesnit centrala termica la casa. Mi-au decartat baietii fara gretzuri 5900 lei si mi-am luat ce centrala am vrut eu. Cea veche avea 10 ani. Din banii astia am achitat si centrala si manopera si mi-au ramas si de aldamas. Asa ca anul asta in decembrie le fac pe toate tot la ei. E un efort dar pentru plata integrala imi dau niste discounturi. RCA,CASCO,casa ma costa pe an cca.3200 lei. Daca le-as lua separate la firme diferite m-ar duce spre 5000 lejer.
  • Ex-Suzuki SX4 2011 SuperiorWhite 111500 km/Korando nou-nouț

The following users thanked this post: shpeedy

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #663 : 11.Sep.2019, 10:53:18 a.m. »
Tu, daca nu primesti in posta/pe mail factura lunara de curent, nu o platesti? Lasi sa mai treaca o luna? Aici a fost si greseala clientului, trebuia sa se intereseze la timp la Allianz ce se intampla cu decontul al doilea...

Offline ntire2000

« Răspuns #664 : 11.Sep.2019, 11:44:32 a.m. »
N-au avut nici o problema sa încaseze a treia rata si nici nu l-au notificat ca au reziliat polita.

La masina pe care am vândut-o am reziliat polita atat telefonic cat si online.
Ghici ce? Mi-a venit factura în posta ulterior, mi-a mai venit o somatie de plata, si am primit si un mail si un SMS prin care sunt înstiintat ca polita mea este suspendata (atentie! nu reziliata) din cauza scadentei de plata depasite.
Sunt varza, sau cel putin asa vor sa dea impresia.
Iar despre decontari, sa asteptam sa vedem câte cazuri mai rasar prin presa, ca e doar începutul.
Care aveti polite la Allianz, beliti bine ochii ca astia o iau pe urma Euroins.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ...

« Răspuns #665 : 11.Sep.2019, 12:12:37 p.m. »
Nu contest ce-ai patit sau ca nu este de vina si Allianz, dar consider ca se putea evita scandalul prin due diligence din partea clientului.
Oricum, cu astia trebuie sa actionezi numai pe baza de documente, cu confirmare scrisa a rezilierii, ca telefonic nu se prea rezolva din prima. 
Bine, eu sunt si genul de om care mereu achita facturile la timp.

Offline NicNic

« Răspuns #666 : 11.Sep.2019, 01:38:52 p.m. »
Problema este incurcata tocmai prin faptul ca nu a fost platita o rata intermediara.
Conform Conditiilor de asiguare ale Allianz, contractul de asigurare se suspenda dupa o eventuala neplata, dar maximum 30 de zile. Daca tot nu se plateste, dupa perioada de suspendare de 30 zile, contractul se reziliaza pe deplin drept, fara alte proceduri impuse.

Acum intervine incurcatura produsa de Allianz care a incasat o suma si nu a returnat-o (rata 3), contractul fiind reziliat ca urmare a neachitarii unei rate.

Din pacate, legislatia din domeniu este ambigua sau incompleta. Iar firmele de asigurari au resursele necesare sa se contreze cu asiguratii in lipsa unor prevederi clare.

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ...

« Răspuns #667 : 12.Sep.2019, 12:19:11 p.m. »
Ii fac si acum dupa 9 ani....
Nu e la fel sau mai scumpa asigurarea CASCO ca valoarea actuala a masinii? :)

Offline shpeedy

« Răspuns #668 : 12.Sep.2019, 12:24:25 p.m. »
Ii fac si acum dupa 9 ani....
Nu e la fel sau mai scumpa asigurarea CASCO ca valoarea actuala a masinii? :)

Swift - 12 ani; SX4 - 9 ani:

Incheiat un set nou de polite Casco la Allianz:
- 1,000ron pentru Swift;
- 1,600ron pentru SX4.
Am aceleasi valori la polite si dupa un an...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

« Răspuns #669 : 12.Sep.2019, 12:25:36 p.m. »
Si cat costa la Swift-ul de 12 ani, respectiv la SX4-ul de 9 ani?

LE Ai modificat dupa postarea mea, am vazut acum preturile. Ce valoare de asigurare au masinile mentionate?