Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 198018 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #640 : 24.Iun.2019, 09:18:03 p.m. »
"Plata se face numai la livrare, in numerar."  :-S Ca la piata.

Offline gigel

« Răspuns #641 : 25.Iun.2019, 11:58:40 a.m. »
Bună ziua!
Asigurarea RCA-389 ron la Groupama clasa B8 și CASCO -890 ron la Generali cu franciza 100E și valoare asigurată 42000.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic

Offline ASZ

« Răspuns #642 : 01.Iul.2019, 02:23:40 p.m. »
Propunerea Generalli pt. anul 3 de Casco era: suma asigurata Vitara 1.6 Allgrip Pasion 2016 = 54.636 lei (cu 8.808 lei mai mica decat anul trecut), iar suma de plata ar fi de 1902 lei cu plata trimiestriala (cu 92 de lei mai mica decat la polita anterioara). Fara fransiza si cu includerea clauzei de daune la jenti si anvelope.
Mi s-a parut enorma diferenta intre valoarea asigurata anuo trecut versus cea de anul acesta, comparativ cu suma de plata a politei .. asa ca au propus sa mareasca suma asigurata cu inca 3.098 lei (la aceeasi prima de plata), iar acum suma asigurata ar fi 57.734 lei.
Insa parca tot mi se pare ca suma de plata pt. polita e mare ... cu toate ca nu am avut daune raportate.
(ofertele de la Allianz, Goupama, Omniasig erau cu prime de plata mai mari, iar de la Uniqa era mai mica cu 200 lei insa avea 100 EUR fransiza/eveniment)

Offline aavii

« Răspuns #643 : 01.Iul.2019, 05:42:15 p.m. »
Anul trei de CASCO si la mine: Generali, suma asigurata: 62498 ron, fransiza eveniment 476 ron, prima de asigurare: 1572 ron. Clauze suplimentare: Intern/Extern, Avarii, Furt , Vandalism, Fenomene naturale, asistenta rutiera, jante si anvelope, mai multi conducatori
  • Suzuki Vitara S grade

Offline aleksanders

« Răspuns #644 : 01.Iul.2019, 07:05:28 p.m. »
cine a mai primit oferta de casco cu monitorizarea masinii?  :D - pentru un condus safe poti reduce costul cu pana la 40% - o sa aplice sotia si din septembrie vedem cum se incadreaza  B-)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline jupanul1

« Răspuns #645 : 19.Iul.2019, 08:43:40 p.m. »
Azi am reînnoit polița CASCO la Allianz, pentru Vitara. 3250:) lei pentru o valoare asigurată de 68126 lei. Fără franșize - avarii (cu sau fără autor asigurat RCA), avarii provocate de fenomene naturale, incendiu, explozie, furt. Polița include clauze speciale: acțiunea animalelor, circulația vehiculului în afara drumurilor publice, jante și anvelope, pătrunderea vehiculului în locuri inundate, vadalism. În plus există și asigurare pentru persoane și asistență rutieră premium (orice ar însemna asta).

P.S. - n-aș vrea să dezbat de ce nu m-am dus la alții, că era mai ieftin. Răul a fost făcut, asta este acum, mie personal îmi place să-i îmbogățesc pe nemții ăștia de la Allianz, practic ăsta e scopul meu în viață și nimeni nu o să poată să mă convingă să nu fac așa.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ntire2000

« Răspuns #646 : 19.Iul.2019, 09:52:08 p.m. »
In banii astia ai varianta premium de la Allianz.
E scumpa ca naiba si sa te rogi sa nu ai nevoie, Allianz au început sa se traga pe ...dos.
In caz de ceva te trimit la niste service-uri partenere de o calitate "penala".
Adica mergi la reprezentanta si acolo afli ca aia subcontracteaza cu nea Gigi, tinichigiu specializat în tinerete pe Dacia Solenza si care face mai ieftin de bucurie ca mai manânca o pâine.

PS: nu te judeca nimeni, e corect sa faci ce vrei tu cu banii tai.  ;) eu doar îti relatam experientele unuia care a platit 10 ani la Allianz la vechea masina si la un moment dat a trebuit sa ridice vocea ca sa-si câstige drepturile.
In caz de dauna, trebuie sa fiti foarte atenti sa treaca pe constatare si un rahat de musca daca exista si va deranjeaza, pentru ca inspectorii de daune au tot interesul sa minimizeze paguba.
Dar asta e valabil cam la toti.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #647 : 19.Iul.2019, 09:53:20 p.m. »
Nu pot face casco e prea veche, iar rca-ul la alliance era cu 200 lei mai scump
Polita am luat-o la plezneala era 40 lei
Dar au fost ok
Am dus masina unde am vrut eu, la service-ul care a restaurat-o acu 2 ani
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline NicNic

« Răspuns #648 : 20.Iul.2019, 06:14:48 a.m. »
[...]
P.S. - [...] Răul a fost făcut, asta este acum, mie personal îmi place să-i îmbogățesc pe nemții ăștia de la Allianz, practic ăsta e scopul meu în viață și nimeni nu o să poată să mă convingă să nu fac așa.

Te vei convinge singur daca ai dreptate. Sau daca nu ai....?!
Allianz este o societate mare, ce nu isi permite sa trateze incorect clientii.
Dar corectitudinea rezulta din interpretarea conditiilor de asigurare.
Si daca exista o interpretare in favoarea lor, fii sigur ca pe aceea o vor aplica. Pare corect, nu?

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #649 : 20.Iul.2019, 07:23:36 a.m. »
Rog un moderator sa mute postarea mea de mai sus la rca si sa o stearga pe asta
Am postat aiurea

• Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp