Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 198052 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline f.cristi

Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #540 : 17.Nov.2017, 11:12:08 a.m. »
De cand s-a scos taxa auto nu prea mai e niciun oras linistit; numai in Rm.Valcea s-au înmatriculat 11000 de rable. Aseara am stat la o intersecție in ambuteiaj aproape 30 min.
Discuția nu e pro si contra CASCO ci de stabilit momentul cand nu mai e rentabil sa închei polița CASCO.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #541 : 17.Nov.2017, 11:13:44 a.m. »
Hai sa rămânem la obiectul discutiei, respectiv la asigurarea Casco.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline toma

« Răspuns #542 : 17.Nov.2017, 11:19:51 a.m. »
Discuția nu e pro si contra CASCO ci de stabilit momentul cand nu mai e rentabil sa închei polița CASCO.

Asta e cu totul altceva si sunt de acord ca de la un moment incolo intr-adevar nu mai e rentabil din punct de vedere financiar sa faci CASCO.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline shpeedy

« Răspuns #543 : 17.Nov.2017, 11:32:32 a.m. »
Da si nu...

Depinde de prioritatile fiecaruia - la Swift-ul ce tocmai a facut 10 ani inca am Casco (1000lei/an). Mult/putin ... contribuie la linistea mea in momentul in care am un incident din vina sau nu a mea.

Nu schimb masinile prea des si merg pe ideea de a ma intinde atat cat imi permit luand in calcul toate costurile (inclusiv asigurarile) masinilor in posesie...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

« Răspuns #544 : 17.Nov.2017, 11:34:25 a.m. »
Nu inseamna ca nu e adevarat, inseamna doar ca tu nu ai ajuns la punctul ala  :P
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #545 : 17.Nov.2017, 11:42:55 a.m. »
Si eu, in anul al 9-lea, am plătit o polița Casco de 5,3 % din valoarea reziduală. Cred ca merita.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline fireburn

« Răspuns #546 : 17.Nov.2017, 11:51:29 a.m. »
Eu, dupa primii 4 ani de utilizare, am renuntat la Casco.
De atunci sunt si mai prudent in trafic :)

Offline ariciul

« Răspuns #547 : 17.Nov.2017, 02:38:39 p.m. »
@ariciul curios, să spunem așa.

Pentru mașini identice (Vitara Passion 4x4) dar Km diferiți (practic la dublu 20k vs 40k) la același asigurator, sumele asigurate diferă dar taman invers 63 de mii vs 65 de mii, aceleași clauze (mai puțin asistența rutieră exinsă față de cea simplă/neextinsă). Iar prima de asigurare e 1879 vs 2283 lei (400 lei).

Nu mai înțeleg nimic. :dknw:

Sincer nici eu nu mai inteleg nimic. Am fost azi la sediul lor ca sa cer o oferta directa. Evident mi-au dat acelasi pret stiind de fapt cui au facut oferta initial (am polita in derulare la ei) asa ca nu am ce face, ori accept pretul lor ori ma duc la alta firma de asigurari. Clauzele suplimentare sunt doar vreo 70 de lei. In plus ce nu mi-a placut e ca daca vreau sa-mi vopsesc masina va trebui sa pastrez actuala polita  (nu pot schimba in una cu fransiza) si sa o fac mai incolo. Nu ai voie mai mult de 4 dosare de dauna simultan si ca sa vopsesti masina din nou s-ar putea sa trebuiasca un nr mai mare de dosare. Aici e cam incurcata treaba. Acum parca imi pare rau ca n-am facut-o cu fransiza de la bun inceput.
Pana la urma habar nu am de ce tu ai o polita mai ieftina cu aprox 100 euro in conditiile in care masinile sunt la fel, au aceeasi vechime si suma asigurata e cam la fel! Singura diferenta ar fi istoricul ca sofer dar nu vad ce dumnezeu ar putea fi mai ales ca in ultimii 10 ani am avut doar vreo 2-3 amenzi pt viteza. Singura deosebire ca eu am un broker dar oferta lui nu difera de oferta directa si aici e partea dubioasa. Ce castiga atunci brokerul? Sau astia de la Generali isi acopera brokerii si nu dau oferte directe diferite pt clientii lor?
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline NicNic

« Răspuns #548 : 17.Nov.2017, 09:22:02 p.m. »
Si eu, in anul al 9-lea, am plătit o polița Casco de 5,3 % din valoarea reziduală. Cred ca merita.

Trimis folosind Tapatalk

De curiozitate: cate daune ai rezolvat pe Casco, fara regres RCA?  In toti cei 9 ani.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #549 : 17.Nov.2017, 11:31:17 p.m. »