Pot sa spun ca am avut ceva legaturi cu Asirom, si de aceea mi-am facut casco tot la ei. Insa in urma cu o luna am avut un mic accident: bara fata si un far de schimbat, dauna sub 3.000lei.
Am dus masina intr-o zi de Luni si Miercuri sau Joi masina era gata; factura a fost transmisa pe email la Asirom Joi. Eu nu puteam sa imi iau masina pana nu primeam acceptul.
Luni (in saptamana urmatoare) m-am interesat la Asirom - cica dosarul era incomplet, lipsea factura. O trimis si eu pe mail, atat pe adresa generica, cat si uneri tipe cu care am vb la telefon si mi-a dat adresa ei de mail.
Marti, ba au factura, ba nu o au.. Primit promisiune ca pana la sf. saptamanii primesc acceptul.
In aceste conditii am fost nevoit sa apelez la niste relatii, la un director de sucursala, si intr-o ora s-a gasit si factura si s-a dat si acceptul, atat catre BS cat si catre mine, si pe fax si pe mail.
Concluzia o trageti voi! Eu unul va sfatuiesc sa faceti casco in alta parte, anume acolo unde are service-ul o relatie buna.