Am discutat acum cu brokerul si mi-a zis sa fiu atent ca dealerul este posibil sa imi faca oferta de RCA pe un an ceea ce nu este OK pentru ca numerele rosii sunt maxim 3 luni. Mi-a recomandat sa imi fac pe o luna RCA (cel mai ieftin) de la dealer ca sa pot pleca cu masina si in aceeasi zi imi fac casco de la brokerul meu iar dupa ce o inmatriculez si am numere negre imi fac si RCA-ul la brokerul meu.
Casco inca nu m-am hotarat intre Generali si Groupama, cel din urma fiind mai scump cu 100 euro/an dar nu am fransiza iar la Generali este 100 euro fransiza. Este foarte important service-ul Autonet cu ce asigurator lucreaza dar dupa cat de multumiti vad oamenii pe aici cred ca am sa aleg si eu Generali.
Allianz iese din discutie pentru ca este cu 300 euro mai scump fata de Generali.
Are rost sa imi bifez:
- Daune produse in afara drumurilor publice (gen daca o avariaza in parcare?)
- Apa la motor (am vazut ca in Bucuresti cand ploua, zona Tineretului este noul brat din Dunare)
Ce bife importante ati mai ales voi?
Daca are careva nevoie de informatii (rca/casco), am liste cu oferte/preturi personalizate pentru mine dar va puteti face idei la ce sa va asteptati, mai ales pentru valul de Ignis-isti.
*Mentiune: Am vazut ca sunt threaduri diferite intre RCA si Casco dar este mai inghegat asa.