Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 198066 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aleksanders

Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #490 : 16.Aug.2017, 11:48:31 p.m. »
ochii lor citesc un grafic al asiguratorilor.... niste hiene :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #491 : 17.Aug.2017, 06:51:21 a.m. »
Eu sunt mulțumit ca mi-au făcut Casco la o masina ce va avea in curand peste 8 ani vechime.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline duculetu

« Răspuns #492 : 05.Oct.2017, 04:55:19 p.m. »
Am discutat acum cu brokerul si mi-a zis sa fiu atent ca dealerul este posibil sa imi faca oferta de RCA pe un an ceea ce nu este OK pentru ca numerele rosii sunt maxim 3 luni. Mi-a recomandat sa imi fac pe o luna RCA (cel mai ieftin) de la dealer ca sa pot pleca cu masina si in aceeasi zi imi fac casco de la brokerul meu iar dupa ce o inmatriculez si am numere negre imi fac si RCA-ul la brokerul meu.
Casco inca nu m-am hotarat intre Generali si Groupama, cel din urma fiind mai scump cu 100 euro/an dar nu am fransiza iar la Generali este 100 euro fransiza. Este foarte important service-ul Autonet cu ce asigurator lucreaza dar dupa cat de multumiti vad oamenii pe aici cred ca am sa aleg si eu Generali.
Allianz iese din discutie pentru ca este cu 300 euro mai scump fata de Generali.
Are rost sa imi bifez:
- Daune produse in afara drumurilor publice (gen daca o avariaza in parcare?)
- Apa la motor (am vazut ca in Bucuresti cand ploua, zona Tineretului este noul brat din Dunare)
Ce bife importante ati mai ales voi?

Daca are careva nevoie de informatii (rca/casco), am liste cu oferte/preturi personalizate pentru mine dar va puteti face idei la ce sa va asteptati, mai ales pentru valul de Ignis-isti. :)

*Mentiune: Am vazut ca sunt threaduri diferite intre RCA si Casco dar este mai inghegat asa.

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #493 : 05.Oct.2017, 05:09:51 p.m. »
Eu am bifat apa la motor, pentru ca stiu un caz in care nu s-a platit dupa ce intrase omul in pasajul inundat.
Iar cu privire la clauza privind  circulatia in afara drumurilor publice, depinde pe unde bagi masina. Eu am bifat pentru ca mai ies cu caiacul la balta.
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ...

« Răspuns #494 : 05.Oct.2017, 06:15:54 p.m. »
Ce legatura are RCA cu numerele? Faci pe VIN si apoi treci pe polita nr. definitiv. Eu asa am facut.

Offline duculetu

« Răspuns #495 : 05.Oct.2017, 08:15:29 p.m. »
Din ce mi-a spus doar casco se face pe VIN, de asta mi-l poate face inainte sa ies cu masina pe portile dealerului ca s anu mai ma duc sa ii faca poze. Despre RCA mi-a spus ca pot sa fac o luna de la dealer ca oricum sunt numerele rosii si cand schimb numerele si le am negre imi face dumneaei oferta. Tare voiam sa le iau pe amandoua odata dar ma bucur ca nu ma mai duc sa faca poze. Si pe Golf faceam tot acolo doar ca asta e prima data cand am masina noua iar procesul mi-e necunoscut. In threadul asta sunt multe informatii bune dar sunt si foarte multe comentarii greu de filtrat pentru ca procesul s-a mai schimbat. De asta intreb si de optiunile bifate la casco si despre Autonet daca lucreaza bine cu Generali.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #496 : 05.Oct.2017, 08:25:31 p.m. »
Autonet are decontare directa cu Generali. Pana acum am rezolvat in doua randuri bara din spate pe Casco cu regres la ei.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: duculetu

Offline ...

« Răspuns #497 : 05.Oct.2017, 08:37:28 p.m. »
@duculetu interesul dealerului e sa-ti vanda el RCA, nu alt broker. Cel mai important la o masina noua e VIN-ul, nu numarul de inmatriculare.

Offline lllAlexlll

« Răspuns #498 : 05.Oct.2017, 09:07:05 p.m. »
Le poti face pe amandoua la dealer, eu am avut asigurare pe 6 luni doar pe vin luata de la dealer.
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline aleksanders

« Răspuns #499 : 05.Oct.2017, 10:07:17 p.m. »
si dealerul apeleaza la o firma de brokeraj... si se poate face si pe un an in baza vin-ului
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea