Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 198072 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #450 : 16.Iun.2017, 06:30:14 a.m. »
Sau la un broker care are mai multe societăți in portofoliu.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #451 : 16.Iun.2017, 08:22:31 a.m. »
Multumesc. O sa ma duc personal la doua trei firme sa cer niste oferte, poate reusesc sa gasesc o varianta mai economa.
Așa e cel bine, așa am procedat și eu.
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline Alex D

« Răspuns #452 : 28.Iun.2017, 09:49:50 p.m. »
Salutare, un mini update...
Am facut azi Casco, am mers pe oferta Generali.
Full casco + apa la motor, fransiza de 150 euro.

Am facut in rate trimestriale, prima transa 530 de ron..
In total o sa fie 2120 Rons pe an.

M-am speriat initial cand am facut simularile pe net..sume aproape duble..
Am ales Generali si pt ca am citit postarile voastre de aici si pareti multumiti de ei..

Seara faina!
  • Suzuki Vitara Cool/1.6 Allgrip/Cool white pearl

Offline enicky

« Răspuns #453 : 28.Iun.2017, 10:39:00 p.m. »
   Din "pacatele" tineretii : incearca sa eviti fransiza pe viitor. Te lipseai de "apa la motor" si castigai fransiza.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Alex D

« Răspuns #454 : 28.Iun.2017, 11:32:56 p.m. »
@enicky, nu scapam ieftin fara fransiza.
Era 2500 pe an cu 100 de euro, fara banuiesc ca in jur de 3000.
Optiunea "apa la motor" adauga doar 100 de ron pe an, mi se pare ieftin. Intr-adevar, nu cred ca intra apa la motor la ploi, dar poate la vreo inundatie ceva, canalizari infundate..who knows :)
E primul an de casco din viata mea, vedem cum merge anul asta, schimb strategia la anu daca nu ies bine.
Practic fransiza se activeaza da o lovesc si ii fac eu damage..daca ma ciocnesc altii nu platesc nimic. Am mers si pe faptul ca nu am lovit/zgariat masinile prea rau ca si istoric :)
  • Suzuki Vitara Cool/1.6 Allgrip/Cool white pearl

Offline enicky

« Răspuns #455 : 28.Iun.2017, 11:45:59 p.m. »
     Cativa ani in urma :Casco cu fransiza 100euro la Ford, sare piatra in parbriz, ciobit urat in 2 locuri. Cost parbriz nou 650 lei, din care eu fransiza, casco da si el 200lei !! Am reparat parbrizul cu 100lei. Eu am ramas cu parbriz naspa, casco a castigat. M-am lecuit ! :) Putin dai, putin face ! (pai daca te lovesc altii iti dau ei rca, d-aia nu platesti)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #456 : 29.Iun.2017, 06:54:57 a.m. »
Asa este. Tot ce-i in zona 100-150 euro nu merita facut pe Casco, daca ai fransiza.  Astfel am plătit si eu înlocuirea unei oglinzi rupte sau vopsirea barei fata, operații încadrate în această marjă de preț.
Mi-aduc aminte insa ca pe vremuri, un parbriz original de SX4 te ducea la 350 euro iar atunci merita. Exista insa si parbrize la 150 euro...

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #457 : 29.Iun.2017, 08:47:11 a.m. »
Si eu mi-am schimbat parbrizul la SX4 pe spuza mea desi am Casco. Tot pe motive de fransiza.

Cat voi putea, o sa-mi prelungesc politele la ambele masini. Pentru confortul psihic, chiar conteaza...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline toma

« Răspuns #458 : 29.Iun.2017, 10:03:35 a.m. »
     Cativa ani in urma :Casco cu fransiza 100euro la Ford, sare piatra in parbriz, ciobit urat in 2 locuri. Cost parbriz nou 650 lei, din care eu fransiza, casco da si el 200lei !! Am reparat parbrizul cu 100lei. Eu am ramas cu parbriz naspa, casco a castigat. M-am lecuit ! :) Putin dai, putin face ! (pai daca te lovesc altii iti dau ei rca, d-aia nu platesti)

E un calcul matematic simplu:

Daca polita casco fara fransiza costa cu mai mult de 100EUR pe an decat cea cu fransiza atunci in cazul unei daune plata fransizei nu reprezinta o pierdere. Incepi sa fii pe pierdere in momentul in care ai mai multe daune intr-un an si tot platesti cate 100EUR la fiecare dauna pana cand depasesti diferenta intre costul politelor (cu fransiza respectiv fara fransiza).

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline enicky

« Răspuns #459 : 29.Iun.2017, 10:14:32 a.m. »
   Diferenta este ca suta de euro in plus o dai in rate si o prinzi si in buget, pe cand dauna este inopinanta. Mai poate fi si situatia fericita sa n-ai dauna si atunci chiar castigi. Dar nu se stie... :)