Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 198058 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #350 : 04.Iul.2014, 08:05:13 p.m. »
Iar ca element de sustinere, pot confirma o lovitura primita de la un sofer cu RCA de Carpatica, ce a durat 6 luni pana mi-am reparat masina (evident ca am mai platit si eu ceva, altfel nu ar fi fost gata nici azi).
Atunci nu aveam casco si am incheiat imediat o polita casco la masina.
Iar la putin timp dupa ce am reparat-o, m-a lovit altul fara RCA. Dar aveam Casco! Nu detaliez cum au evoluat discutiile cu al doilea sofer, dar la final am reparat masina pe polita mea Casco, in 3 zile numai.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline sanduraveica

« Răspuns #351 : 04.Iul.2014, 09:16:47 p.m. »
  Da bisti ai dreptate, dar in cazul meu sunt obligat sa fac CASCO deoarece am luat masina cu auto credit(fara cacofonie) :D si cum spunea gabineq, hugbear, NicNic si eu am aceasta posibilitate. Acum o luna am avut un necaz si am reparat-o la Auto-Net voi scrie la topicul service. Doamna unde inchei asigurarea mi-a spus ca totul a costat 41 milioane. Asta e sigur, asa ca merita, parerea mea.
  • Ignis

Offline ASZ

« Răspuns #352 : 06.Iul.2014, 11:58:44 a.m. »
Eu am gasit masina lovita in fata garajului, evident fara ca nimeni sa fi vazut/auzit ceva.  Rezultatul: bara fata, far drepta , capota si aripa dreapta schimbate pe Casco ... adica vreo 4.000 lei ... iar eu platesc 2000 lei Casco/an. Si a mai primit masina astfel de "cadouri" de la asii volanului ... neidentificati .. evident. Eu ma bucur ca exista si aceasta posibilitate, numita CASCO.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #353 : 06.Iul.2014, 12:26:42 p.m. »

... adica vreo 4.000 lei ...

Ieftin ca braga pentru atatea componente. La mine a fost cam 3000 bara spate, scutul si cauciucaraia aferenta.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gala_suzuki

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 71
« Răspuns #354 : 06.Iul.2014, 05:41:14 p.m. »
3500 RON aripa stanga fata si bara fata, pentru Swift 2013.

Eu zic ca e furt pe fata, deoarece bara se poate comanda gata vopsita, fara sa mai platesc atatia bani pe vopsitorie, in cazul meu 1000 RON fara TVA.

Si nu am Casco... inca !

Offline bisti

« Răspuns #355 : 06.Iul.2014, 11:40:18 p.m. »
Nu puneti preturi de reprezentanta. E hotie curata. Placutele fata de SCross sunt 700 ron fara montaj. Daca le iau de la magazin (textar) sunt MAXIM 350.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #356 : 07.Iul.2014, 07:01:30 a.m. »
Doar cele de fata?  :-O Nu e cumva vorba de toate cele patru roti?

Offline shpeedy

« Răspuns #357 : 07.Iul.2014, 09:51:19 a.m. »
@bisti: chestia asta cu Casco/fara Casco consider ca tine foarte mult si de preferintele fiecaruia (care pot avea si o doza mai mica/mai mare de subiectivism), cam ca disputele 'benzina vs diesel', 'aspirat vs turbo', 'manuala vs automata', 'tractiune fata vs tractiune spate vs 4x4' - o parte din rational ne spune ca nu prea se merita costul, dar o parte din psihic prefera sa stea linistita...

Personal, prefer sa am o masina mai ieftina (cum e Suzuki), dar sa-mi pot permite toate cheltuielile aferente (mentenanta, asigurari, taxe, accesorii), decat sa-mi iau o masina mai scumpa si sa ma gandesc de doua ori inainte de a merge cu ea in service, sau sa fac rabat la alte chestii ce tin de utilizarea ei in bune conditiuni... 
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline bisti

« Răspuns #358 : 07.Iul.2014, 10:16:43 a.m. »
Doar cele de fata?  :-O Nu e cumva vorba de toate cele patru roti?

Imi pare rau ca nu am facut poze cand am fost la Autonet.

Offline Silfax

« Răspuns #359 : 08.Iul.2014, 01:56:04 p.m. »
Am incheiat CASCO la S-Cross pe leasing si am fost uimit sa vad in ofertele a 3 mari asiguratori, aceeasi fransiza la furt pe Bulgaria, Ukraina, Moldova si Albania... 10% din suma asigurata!? Mi se pare aberanta clauza.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2