Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 198062 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #340 : 02.Iul.2014, 05:41:53 p.m. »
Printre riscurile acoperite, am inclusiv conducere in afara drumurilor publice si patrundere in locuri inundate.

Te poti duce fara teama pe Transalpina, soseaua atemporala inchisa de autoritati din lipsa de parapeti si de o strategie de exploatare... :good:
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline fireburn

« Răspuns #341 : 02.Iul.2014, 06:00:46 p.m. »
si de pe la Uniqa, undeva pe la vreo 1300 eur/an :)

La Porsche Panamera ? :)

Offline hugbear

« Răspuns #342 : 02.Iul.2014, 09:36:17 p.m. »
Printre riscurile acoperite, am inclusiv conducere in afara drumurilor publice si patrundere in locuri inundate.
Cauta-ti un amic care lucreaza in asigurari si roaga-l sa-ti explice detaliat care sunt conditiile, riscurile asigurate si, mai ales, care sunt excluderile, sa n-ai vreo surpriza...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline sanduraveica

« Răspuns #343 : 04.Iul.2014, 06:48:47 p.m. »
     A venit  randul asigurarilor anul acesta pentru micul meu SUV. ;) Din 2007 de cand am luat-o de noua, m-am asigurat numai  la Tiriac. Deci la Ignis 1.3, 2007, 48000km. am platit RCA 385RON cu 40 mai mult decat anul trecut si CASCO 1580RON, fransiza 450RON exact ca anul trecut. In toata aceasta perioada am fost multumit de serviciile lor. Am multe facilitati  dar nu le mai tin minte.
  • Ignis

Offline bisti

« Răspuns #344 : 04.Iul.2014, 07:06:12 p.m. »
Daca adunati cati bani ati dat la asigurari in 4-5 ani, va mai luati jumate de masina.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #345 : 04.Iul.2014, 07:17:03 p.m. »
Acad. Grigore Moisil spunea ca, daca stai cu o jumatate de posterior pe un resou incins iar cu cealalta pe un bloc de gheata, in medie statistica te simti bine.

Tot statistic, e posibil sa ai probleme cu masina, casa sau cu viata ta. Depinde doar de haosul Universului (nu de @Khaos, care a cam disparut) daca scapi sau nu. De aia e buna asigurarea. Pentru celelalte, inclusiv jumatatea cealalta de masina, exista Mastercard.
  • SX4 by Giugiaro

Offline bisti

« Răspuns #346 : 04.Iul.2014, 07:30:16 p.m. »
Stiu persoane care au CASCO, dar la diverse nimicuri (sub 500 ron) au preferat sa dea bani din buzunar decat sa foloseasca asigurarea, pe motiv ca ii va creste polita "la anu'".

Atunci  ... la ce bun sa o mai ai ? Astepti cataclismul ?

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #347 : 04.Iul.2014, 07:40:45 p.m. »
Uite de ce e bine: te pocneste unul ce are "RCA ieftin". Poti pierde luni de zile pana ce-ti deconteaza reparatia (daca vor ei in totalitate) la un service agreat de ei si nu de tine. Sau poti da bani la avocat daca-i dai in judecata.
Asa dai bani pe Casco, faci regres si nu te doare capul. Eu am recurs cu succes la formula asta de doua ori in 5 ani de cand am masina. Adica am reparat dauna unde am vrut si fara sa scot un ban din buzunar. Si daunele au fost de 1,5-2 ori mai mari decat prima anuala platita.
  • SX4 by Giugiaro

Offline hugbear

« Răspuns #348 : 04.Iul.2014, 07:54:48 p.m. »
Confirm. Eu am patit-o cand m-a lovit masina unei dudui inmatriculata in Spania (masina, nu duduia :) ). Asiguratorul asociat de la noi mi-a zis ca pot astepta si 7 luni cu reparatia. Am mers pe CASCO + regres, masina a fost gata imediat si nici penalitati sau supraprime n-am acumulat.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline NicNic

« Răspuns #349 : 04.Iul.2014, 07:59:07 p.m. »
Confortul psihic e mai important decat economia facuta prin neincheierea unei polite. Asta cred eu.
Altfel, ar trebui sa ne facem calcule despre cat ne costa masina sau cat ar insemna sa mergem cu  Taxi.
Veti ramane surprinsi sa aflati ca multi din posesorii de masini ar fi mai in castig daca ar merge cu Taxii-ul si nu si-ar mai cheltui banii pe o masina.... Dar isi iau masina si o tin de bibelou.

La fel si cu asigurarile: unii au nevoie de ele, altii le iau pentru confort psihic, altii nu au ce face, etc.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!