Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 198054 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #310 : 19.Aug.2013, 12:28:36 p.m. »
Am reinnoit azi polita CASCO la Generali. Valoarea politei: 31350 lei, iar rata anuala de 1001 lei cu fransiza de 100 euro. Bonus, un schimb de pneuri din partea casei. Numai operatia in sine, nu si pneurile.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

« Răspuns #311 : 19.Aug.2013, 01:23:26 p.m. »
Am reinnoit azi polita CASCO la Generali. Valoarea politei: 31350 lei, iar rata anuala de 1001 lei cu fransiza de 100 euro. Bonus, un schimb de pneuri din partea casei. Numai operatia in sine, nu si pneurile.

O polita foarte buna ca pret.
Asta arata ca nu s-a prea apelat pana acum la asigurare...

« Ultima Modificare: 19.Aug.2013, 01:26:40 p.m. de NicNic »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #312 : 19.Aug.2013, 01:29:07 p.m. »
S-a apelat, dar cu regres la RCA-ul vinovatului.
  • SX4 by Giugiaro

Offline shogunu65

« Răspuns #313 : 19.Aug.2013, 03:15:15 p.m. »

poti sa dai cateva detalii in plus, din ce an e masina si cati km ai

imi expira si mie polita la allianz si trebuie sa ma orientez. La astia in primul an am platit cam 770 lei pe trimestru ... cam mult dar asta e  X-(
merci frumos!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #314 : 19.Aug.2013, 03:27:48 p.m. »
Sigur ca da. Am masina de 4 ani, are 36000 km si de 3 ani am CASCO la Generali.
Fireste ca, in cazul tau, masina fiind noua, valoarea ei e mare si, implicit si rata anuala e mai consistenta.
In plus, la fiecare an fara eveniment din culpa, scade valoarea politei cu 10 %. Acum am coeficientul 0,7.
  • SX4 by Giugiaro

Offline shogunu65

« Răspuns #315 : 04.Sep.2013, 05:24:59 p.m. »
pentru cei care vor sa foloseasca pagina Allianz Direct pentru a incheia polite casco online ... am facut azi cateva simulari pentru o polita casco pe site. Am observat ca pentru prelungire preturile sunt mai mari decat pentru clientii noi, desi toti asiguratorii au bla bla ul cu "daca nu au fost evenimente scade pretul". In cazul meu a fost un eveniment, din vina altuia, Allianz a actionat prin regres.

Preturile la polita casco incheiata pe 1 an cu plata trimestriala variaza in urmatorul mod:
1. Polita care prelungeste polita initiala 511 eur
2. Polita fara prelungire polita initiala 451 eur - cu reducere 428 eur (am introdus acelasi cnp si alta serie sasiu)
3. Polita fara prelungire polita initiala 428 eur - cu reducere 388 eur (am introdus alt CNP, al unei persoane cu aceeasi varsta si alta serie sasiu)

Initial am facut prima calculatie si pentru ca doream prelungire fara franciza, iar pe site nu exista optiunea am sunat sa vorbesc cu un operator. Raspunsul lor a fost ca daca sunt client existent suma este mai mica decat daca sunt nou.

am calculat apoi variantele ... le am dat print screen cu una dintre ele, care demonstreaza ca nu i asa cum m au informat. Mi au transmis o recalculare care nu are treaba cu solicitarea mea, respectiv un pret pentru casco+rca.

Rezultatul a fost ca am incheiat o polita cu franciza la Generali, plata integrala, cu reducere de 13%.

Masina e SX4 1.6 GS 4x4, an 2012, km 17400, inscrisa pe Bucuresti, soferul nascut in 1980. Casco pe un an cu franciza 442 lei pe un eveniment a costat aprox 1900 lei.

Offline roberto

« Răspuns #316 : 04.Sep.2013, 07:04:59 p.m. »
Oferta Uniqa pt. Jimny-ul abia achizitionat:

- RCA 1 an 420lei
-CASCO 1 an, fara fransiza si cu prima la dauna totala 15600E, 666E.

E bine, e rau???  :dknw:
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline shogunu65

« Răspuns #317 : 05.Sep.2013, 01:37:43 p.m. »
e bine avand in vedere preturile ... anul trecut pe 14000 eur asigurati (fara franciza) allianz a solicitat primit 708 eur in 4 rate  X-(. Nu i vorba ca am folosit o parte din ei cand m-a sifonat o domnita in parcare  :D

Offline ASZ

« Răspuns #318 : 14.Sep.2013, 10:42:56 p.m. »
Sunt pe spate si eu de la preturile primite la RCA+ CASCO. Dupa 2 ani de RCA+CASCO fara evenimente la Tiriac, am primit oferta de reinoire polita CASCO fara fransiza la 2075 lei (fata de 2100 anul trecut), iar RCA la 428 lei/an (fata de 356 lei anul trecut)
Cred ca imi voi repara parbrizul ciobit, cele 3-4 elemente de plastic sterse de meseriasii parcarilor, imi voi vopsi toate elementele zgariate din caroserie (adica aproape toata masina) ... si apoi voi face CASCO la Groupama + RCA la Uniqa (ca doar la Tiriac trebuie si RCA tot la ei, ca sa fie valabila polita CASCO si in afara tarii ).
O alta "noutate" la Allianz este ca trebuie sa platesti cate 200 de lei daca soliciti inlocuirea si nu reparareqa elementelor de sticla ... gen parbriz/luneta etc.

Offline Silfax

« Răspuns #319 : 15.Sep.2013, 12:42:54 p.m. »
La sfarsitul lui August, am incheiat full casco la Groupama, 2200 ron/an fara franshiza, la o valoare asigurata de 8000 eur. Are inclusa si masina la schimb pe perioada reparatiilor, transport pe platforma pana in orasul de domiciliu, inclusiv in caz de evenimente in strainatate. Am promisiuni si la un RCA redus daca il voi incheia tot la ei, dupa expirarea celui actual.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2