Eu mi-am facut CASCO la OTP Garancia Asigurari printr-o conjunctura nefericita ( un client al lor mi-a facut praf vechea masina cu care inca stau in service ) si astfel relatia mea cu ei este mai apropiata. Au achitat factura care a ajuns la 17323 Ron dupa vreo 3 reconstatari doar ca cei de la service sunt cam nesimtiti ( astept de 3 saptamani sa vina intercooler-ul ).
Cateva detalii :
Valoare asigurata : 14850 Euro ( SX4 GS 4WD )
Prima de asigurare : 531 Euro - plata anuala
Despagubiri : Avarii intern - extern (datorita RCA facut tot la ei )
Furt intern - extern
Vandalism
Totul fara fransiza.
Mi se pare foarte avantajos mai ales ca societatea de asigurari al carei client am fost cativa ani ( OMNIASIG ) nu mi-a facut o astfel de oferta.
Dar mie mi-a spus d-l Razvan ca este recomandat sa iti faci asigurarea CASCO la o firma de asigurari care colaboreaza cu dealerul (B&S Motors). Daca firma de asigurari nu colaboreaza cu service-ul autorizat la care te vei duce tu (in caz de accident, doamne fereste), va trebui sa platesti tu reparatia, dupa care sa iti recuperezi banii de la asigurator. Daca exista deja colaborare intre asigurator si service-ul autorizat Suzuki, asiguratorul vireaza banii direct service-ului (fara ca tu sa faci intermedierea cu banii).
Sper ca m-am facut inteleasa
. Daca nu, astept intrebari!
Voi ce stiti de asta?
Si eu sunt in criza de timp, ca saptamana viitore tre sa ridic masina
, dar eu nu stiu pe cine sa aleg pentru asigurari. La mine e un pic mai complicat pentru ca fac CASCO pe persoana juridica (compania de leasing) si ma costa mai mult!!!! Mai e cineva pe aici care a facut asa?