Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 198050 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Maioru

Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #290 : 21.Feb.2013, 12:39:16 p.m. »
Suma asigurata-31283 lei si valoarea de noua cam 14.500 euro. E vorba de un Fiat Bravo, 4,5 ani, 41.000km. Pentru Suzi am asigurarile la Generali, am mers cu ei din 2009, de cand am achizitionat-o.
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline Generali

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #291 : 26.Feb.2013, 01:06:53 a.m. »
Salut, daca vrei o oferta la Generali pentru masina pot sa iti fac eu, mai ales ca daca faci RCA+CASCO ai anumite beneficii in plus.

Offline adrian_r5

« Răspuns #292 : 26.Feb.2013, 07:44:46 a.m. »
daca faci RCA+CASCO ai anumite beneficii in plus.
care ar fi aceste "beneficii in plus"  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Generali

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #293 : 26.Feb.2013, 05:32:00 p.m. »
Daca optati pentru pachetul CASCO + RCA, primiti rovigneta pentru intreaga perioada a asigurarii, iar asigurarea se extinde si inafara teritoriului Romaniei. De asemenea, asigurarea CASCO de la Generali despagubeste anumite prejudicii care nu sunt acoperite de alte societati de asigurari, cum ar fi de exemplu pierderea/furtul cheilor masinii, asigurarea cheltuielilor cu remorcarea autovehiculului avariat, transportul pasagerilor pana la destinatie sau domiciliu, etc. Daca sunteti interesati de mai multe detalii referitor la o anumita asigurare, astept intrebarile voastre.

Offline Daniel42

« Răspuns #294 : 22.Mar.2013, 07:15:51 p.m. »
Eu unul trebuie sa ma gindesc la o prelungire sau la o renuntare la CASCO care expira la sfirsitul lui aprilie 2013 . In prezent am si CASCO si RCA la Generali S.A , de care pot spune ca, atunci cind am avut nevoie de ei am fost multumit . Intucit cele doua asigurari expira, la ora actuala exista ceva tentant si serios la alte firme de asigurari,cu referire la preturi ? Chestiunea cu rovigneta gratis este valabila si pentru mine sau numai pentru cei ce cumpara pachet nou si daca oferta este pe toata perioada anului in curs ?  :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Daniel42

« Răspuns #295 : 26.Apr.2013, 02:04:49 p.m. »
Buuun , sa va destainui treaba recenta pentru cei interesati . Innoire Casco Full la Generalli , valoare de dauna 29.000 lei , fara fransiza , masina aprilie 2009 , plata la trei luni in suma de 294 lei . RCA la pachet cu Casco , valoare 420 lei pe tot anul . In plus fata de anul trecut este extinderea casco pe exterior si plata anvelope si jenti daca nimeresti bordura mai tare sau ai prieteni care ti le taie . Fransiza de 30% la furt total pentru Bulgaria si Ucraina . Cica sunt zone de risc major .  :D Asta era saptamina trecuta . ;) :good:

Offline BXXENL

« Răspuns #296 : 29.Apr.2013, 10:46:35 a.m. »
In 2 luni inchei si eu boala de leasing la SX4 si trebuie sa ii fac rca si casco in alta parte, suna tentant partea cu rovingieta, desi din aia am oricum facuta. In rest, pierderea cheilor, transportul masinii si al pasagerilor daca masina ramane imobilizata in service o aveam si la otp, si la astra (la smart), nu e o noutate, iar acoperirea era si acolo tot intern-extern.

Mai sapam, sa vedem ce oferta voi avea si la reinoire, mai ales ca nu am facut abuz de polite.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Daniel42

« Răspuns #297 : 03.Mai.2013, 11:55:01 a.m. »
Figura cu rovigneta a fost valabila ca promotie, doar pentru luna ianuarie . Acum nu mai este valabila la Generali . Am intrebat eu ca nu aveam . ;)

Offline danib

« Răspuns #298 : 16.Mai.2013, 11:33:22 p.m. »
Am casco la Uniqa, fara fransiza. A costat 438 euro pentru o valoare a masinii de 9212euro (Suzuki Swift GS care anul trecut, la momentul incheierii politei implinise un an).
Problema a venit cand am incercat sa si folosesc aceasta polita (parbriz crapat). Dupa constatare, pe care abia dupa o saptamana am reusit sa o fac fiindca nu era loc ... deja a trecut o luna si tot nu imi aproba dosarul (desi mi m-a zis ca se rezolva maxim in 48 de ore, am zis ca fiindca se apropia perioada cu 1 mai si Paste inteleg intarzieri, si da, este service agreat).  Sun zilnic si sunt expediata rapid. Si mi s-a si zis ca nu a ajuns soliciarea la ei (au recunoscut ca a ajuns pana la urma  :prty:) si constant aud "voi contacta managerul" si azi un "va rog sa incheiem discutia ca sa pot contacta cat mai repede managerul"  =)). Cand cer sa discut cu persoana din ziua anterioara, care promisese ca se va ocupa,  constant aud "este indisponibil/indisponibila, este intr-o sedinta".
Pentru fiecare telefon la ei am asteptat destul de mult "cu muzicuta" in urechi.... Da, pretul este ok, dar pana acum experienta mea cu ei este o mare bataie de joc!
Nu neg, am auzit si de experiente ok, dar pana acum pentru mine este un mare NU!

Swift GS 1.2 Bright Red

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #299 : 18.Mai.2013, 01:50:57 a.m. »
Mda.. Solicitare scrisă. Așa ai încercat?

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!