Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 198013 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Nanoq

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Femeie
Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #210 : 06.Oct.2010, 08:27:15 p.m. »
Andrei,

Exista societati de leasing care au cerere tip de imputernicire in caz de dauna (de ex. BCR Leasing). O poti downloada de pe site-ul lor si o trimiti prin fax. Deci vezi cum procedeaza societatea ta de leasing.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #211 : 07.Oct.2010, 12:35:44 a.m. »
Am inteles.O sa ma interesez ca trebuie sa ma grabesc;imi expira casco in Noiembrie. :D  Merci!
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #212 : 07.Oct.2010, 09:49:46 a.m. »
Poti deschide dosarul de dauna si in ultima zi de contract :P
Iti spune eu care asa am facut :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #213 : 27.Oct.2010, 06:12:48 p.m. »
Alta problema. Caz concret: Swiftul e luat in leasing,iar utilizatorul e firma unde lucreaza maica-mea.Leasingul s-a incheiat.Acum,din ce mi-a zis aia de la leasing,daca o inmatriculez pe firma n-am probleme cu casco.Adica nu pierd contractul. Dar daca o inmatriculez pe numele meu? Mai e valabil casco?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline roberto

« Răspuns #214 : 12.Nov.2010, 05:34:58 p.m. »
Deoarece au trecut cei doi ani de leasing, masina fiind acum inmatriculata pe firma sotiei, am sondat piata  pentru incheierea unei polite CASCO. Am primit urmatoarele oferte, toate full si fara franciza:

-ALLIANZ TIRIAC   2430 lei (plata in 2 rate)
-UNIQA                 1950 lei (plata integrala)
-GROUPAMA          2000 lei (plata in 2 rate)

Cu toate ca Allianz-ul sunt probabil cei mai seriosi, diferenta de pret fata de restul asiguratorilor m-a cam dezumflat. In final am ales GROUPAMA, consultandu-ma in prealabil cu cele doua service-uri cu care colaborez. Feedback-ul a fost unul pozitiv.
Sper sa fii facut o alegere buna.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #215 : 13.Nov.2010, 05:26:35 p.m. »
Si eu cred ca tot pe Grupama voi merge. Feedbackul din piata pare sa fie unul pozitiv prin urmare nu prea se merita sa platesti diferenta de pret pentru Allianz :dknw:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Nicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
« Răspuns #216 : 13.Nov.2010, 07:26:34 p.m. »
Eu tocmai am intrat in al treilea an de CASCO la Allianz.
In primul an rata trimestiala a fost de 642 ron, in al doilea an a fost de 531 iar acum este de 406.
Suzuki Swift 1.3 GS, 5 usi

Offline Nanoq

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Gen: Femeie
« Răspuns #217 : 23.Nov.2010, 07:44:27 p.m. »
Buna seara tuturor!

Eu tocmai am cerut oferte pentru CASCO si mi s-a comunicat ca Generali momentan are 12% reducere pentru masinile Suzuki. Cum n-am vazut aceasta informatie pe forum si mi-ar fi fost utila, m-am gandit ca poate ajuta pe cineva.
De asemenea, oferta primita pe mail este mult mai mica decat suma obtinuta pe site cu calculatorul primelor.

Eu am avut la alta firma politele de asigurare si m-ar interesa informatii despre Generali. Daca colegi de forum sunt aici asigurati, poate spun doua vorbe despre cum a decurs relatia cu acest asigurator, sunt multumiti, il recomanda etc.

Multumesc!
« Ultima Modificare: 23.Nov.2010, 07:47:19 p.m. de Nanoq »

Offline Nicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
« Răspuns #218 : 23.Nov.2010, 11:18:23 p.m. »
Eu am avut acum vreo zece ani o tamponare in Ungaria cu o masina asigurata la Generali.
Cum pe atunci nu aveau reprezentanta in Romania, m-am dus la Debrecen, mi-au evaluat pagubele iar dupa amiaza mi-au dat un cec pe care l-am incasat la Posta. Reparatiile in Romania m-au costat cam jumatate din cat am primit de la Generali.
Suzuki Swift 1.3 GS, 5 usi

Offline Daniel42

« Răspuns #219 : 24.Nov.2010, 06:16:17 p.m. »
Eu am cumparat masina in aprilie 2009 si dupa ce am citit ce scriu baietii de pe aici si de prin alte locuri am hotarit sa fac Casco Full la Generali . Am fost destul de inspirat pentru ca , celor de pe aici le-am povestit in ceva postare, cum masina parcata regulamentar in parcarea din fata blocului a fost facuta praf in partea din fata de un idiot cu o Octavia care a mai pocnit inca 3 masini ca si la domino . A fost ghinion total dar , ca sa trec la subiect si un mare noroc ca am avut asigurarea Casco deoarece cel care a provocat pagubele avea o asigurare obligatorie de prin Spania si inca se judeca si acum cu ceilalti vecini care au masinile facute praf si inca nici macar demontate in service . Si ca sa va dati seama acest fapt s-a produs in 18 martie 2010 si au trecut 8 luni de atunci . In anul 2009 eu am avut rata la Casco Generali locatia Craiova 1.760.000 lei pe luna la valoare generala de paguba factura masinii noi adica 450 milioane . Apoi in 2010 valoarea generala este de 380 milioane , parese ca au bagat uzura si ceva coeficient datorat daunei produse de acel tert . Nu mi s-a parut foarte normal dar nu am avut ce spune pentru ca factura de reparatie a costat vreo 223 milioane iar eu , tot anul achitasem aproximativ 20 milioane catre ei . Am fost multumit ca am rezolvat situatia asta dezastruoasa din punct de vedere financiar privind reparatia . Eu am si RCA la ei dar nu imi amintesc acum cit am platit pentru el . Ca idee de final pot sa spun ca au platit fara probleme si nu au facut nici un fel de aiureli cum fac altii . Eu as opta in locul tau pentru una din cele doua Generali sau Allianz Tiriac , amindoua sunt serioase si platitoare ca , asta este interesul pina la urma . Poate au ratele sensibil mai mult ca si valoare dar nu foarte mult fata de altii dar , in caz de ghinion platesc . Bafta .  ;) :good:
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver