Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 198007 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline vado

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #200 : 04.Aug.2010, 11:13:24 a.m. »
Salut! Zilele trecute am fost lovita, in timp ce mergeam regulamentar, de autoturismul din spate. Vina e a lui pentru ca n-a respectat distanta. Problema mea e ca e asigurat de Carpatica. Voi ce stiti despre ei si ce ma sfatuiti sa fac? N-am auzit lucruri extraordinare despre ei....

ai foarte mare grija cu ei. snt extraordinar de multi pagubiti. e si un site destinat celor pe care i-au tras in teapa: http://nucarpatica.org/ si au si pagina de facebook: http://www.facebook.com/NU.Carpatica . asta ca sa vezi ce amploare ia situatia...

Offline miocrl

Offline denisa_ioana

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
  • Gen: Femeie
« Răspuns #202 : 26.Aug.2010, 11:37:59 p.m. »
Mi-am reinnoit casco zilele trecute. Aveam la groupama unde am platit 1950 ron pe an si mi-am reinnoit tot la ei desi aveam dauna. Acum platesc 2250 ron pe an si credeti-ma a fost cea mai ieftina oferta si eu chiar m-am interesat.
Denisa
Splash 1.2 AT GS named  :x ZUKI
B 23 YDR

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #203 : 27.Aug.2010, 12:01:38 a.m. »
Ce valoare ai asigurata?
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #204 : 27.Aug.2010, 08:12:34 a.m. »
Ciudat !? :-/  Si eu mi-am reinnoit asigurarea Casco la Generali (primul an am avut Omniasig) si am platit putin sub 2000 RON, cu niste optiuni care m-au incantat (inlocuirea cheilor in caz de furt, tractare in caz de nevoie, vandalism), pe care nu le-am avut la prima asigurare.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline miocrl

« Răspuns #205 : 27.Aug.2010, 08:35:10 a.m. »
de maine am casco nou: 380 eur-> valoare asigurata 6300 eur. in conditiile in care masina intra in anul al 4-lea si sunt la al 3-lea an de casco la Ardaf, fara daune.

Offline ASZ

« Răspuns #206 : 06.Sep.2010, 04:22:47 p.m. »
Luna asta imi expira polita CASCO si RCA (ambele la Generali). Din pacate la ei nu voi putea reinoi polita, pentru ca reparatiile efectuate anul acesta i-au determinat sa ma declare " client nerentabil "  :-? (oare nu vor sa-si recupereze bani ? ).
Ma rog, astept ca brokerul sa-mi caute alte variante, insa intre timp am mai deschis un dosar de daune la ei, pentru ca atat capota cat si parbrizul mi-au fost afectate de pietrisul de pe drum si daca tot nu pot continua cu ei (dar avariile au fost produse cat timp am fost asigurat la ei), sa remediez totul pt. polita urmatoare.
Pot spune ca am fost foarte multumit de modul in care a decurs colaborarea cu ei si sincer regret ca va trebui sa caut alta oferta. (nu mi-am dorit aceste avarii .. insa ii inteleg si pe ei).
Se pare ca la Tiriac este ceva oferta, cu reducere de 100 lei daca iei polita direct de pe net (e corect, pt. ca in locul agentului lor, tu muncesti :) ... introduci toate datele legate de polita ... deci comisionul il iei tu :))

Offline ASZ

« Răspuns #207 : 20.Sep.2010, 11:46:30 p.m. »
Azi am incheiat si polita de asigurare CASCO in urmatoarele conditii:
- asigurator: Groupama
- valoarea asigurata a masinii: 13.750 EUR !!! (fara recalculari, devalorizare sau alte ... trucuri)
- fransize: fara NICI O fransiza
- riscuri acoperite: avarii, furt, vandalism
- valoarea politei: 411 EUR
- modalitate plata: 4 transe trimestriale

De 4 ani folosesc serviciile aceleiasi firme de brokeri si pot spune ca nu am avut nici o problema la daune (si au fost cateva ...). Sper sa nu fie cazul ... dar cine stie ?

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #208 : 01.Oct.2010, 08:11:00 p.m. »
Aveti idee ce acte trebuie la constatare daca masina e in leasing?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #209 : 03.Oct.2010, 09:44:08 a.m. »
Eu stiu la a mea, unde propietarul este tot o firna, ca niciodata nu mi'a trebuit mai mult de o simpla delegatie vs actele normale.
So suna la societatea de leasing si solicitale o delegatie ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!