Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 198005 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Daniel42

Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #170 : 07.Mar.2010, 03:05:58 p.m. »
Prin aprilie imi expira si mie Casco la Generali . Inca nu i-am sunat sa vad cum stau cu preturile anul acesta . Am avut la ei Casco si RCA . Sa merg tot pe ei cu amindoua ? Ce ma sfatuiti ? Ce stiti de ei , au facut probleme ?  :-?
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Gen: Bărbat
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #171 : 07.Mar.2010, 10:05:44 p.m. »
Daca nu ai avut daune in mod normal trebuie sa platesti mai putin ca anul trecut ;)
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline ASZ

« Răspuns #172 : 08.Mar.2010, 01:57:23 p.m. »
Prin aprilie imi expira si mie Casco la Generali . Inca nu i-am sunat sa vad cum stau cu preturile anul acesta . Am avut la ei Casco si RCA . Sa merg tot pe ei cu amindoua ? Ce ma sfatuiti ? Ce stiti de ei , au facut probleme ?  :-?
La mine al doilea an a fost mai scump decat polita din primul desi nu am avut nici un eveniment (tot cu RCA si Casco la ei). Cresterea cica a aparut de la cursul valutare (4.2 fata de 3.7) si de la cresterea sumelor pentru astfel de asigurari
Anul acesta am eveniment .. asa ca sunt curios si eu cum va afecat polita de anul viitor (in 25 septembrie expira ...).
Oare evenimentul remediat pe Casco va afecat si valoarea politei RCA ?

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
« Răspuns #173 : 08.Mar.2010, 11:36:00 p.m. »
va pot ajuta cu oferte
daca doreste careva de la azt (allianz)
pm :)

Offline Mako

« Răspuns #174 : 11.Mar.2010, 10:32:24 p.m. »
Am si eu o intrebare.Am casco la Generali.A fost cineva la ei la daune pentru constatarea avariilor (loviturilor), undeva pe Calea Grivitei parca...ma intereseaza in cat timp poti duce masina la service dupa constatare.Adica se face azi constatarea si maine ma pot duce cu masina la service sau dureaza ceva timp dosarul?

Offline Daniel42

« Răspuns #175 : 20.Mar.2010, 10:22:35 p.m. »
Vreau sa-ti spun eu o faza recenta . Acum doua zile avind masina in parcarea blocului m-am trezit prin aer ,cu o Skoda Octavia  care a evitat o alta masina   si a intrat direct in masina vecinului , care a lovit intr-a mea  iar Suzuka a pocnit din izbitura un Cielo, parcat la rindul lui in dreapta mea . Ce mai poti sa zici ?Am asigurarea Casco la Generali  si o sa va tin  la curent cu mersul reparatiei si plata asiguratorului . Sper sa fie bine . Dar nu se stie la finalul devizului . Discutia o sa fie la urma pentru toti .  #:-S

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #176 : 20.Mar.2010, 11:58:40 p.m. »
Wow....caz tipic de ghinion :(
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline lucian107416

• Full Member
  • Mesaje postate: 107
« Răspuns #177 : 21.Mar.2010, 07:42:48 a.m. »
Am si eu o intrebare.Am casco la Generali.A fost cineva la ei la daune pentru constatarea avariilor (loviturilor), undeva pe Calea Grivitei parca...ma intereseaza in cat timp poti duce masina la service dupa constatare.Adica se face azi constatarea si maine ma pot duce cu masina la service sau dureaza ceva timp dosarul?
Se poate sa duci masina la service si in aceeasi zi.
Din experienta personala, Generali sunt super ok.
Swift 1.5 GS

Offline Daniel42

« Răspuns #178 : 21.Mar.2010, 04:38:45 p.m. »
Daaaaaaaaaa. Mare ghinion am avut . Si tocmai acum cind trebuia sa plec in Maramures sa fac botezul copilului pe acolo . M-au lasat fara masina din pacate . Sper ca cei de la Generali Group sa nu faca fete fete la devizul final si sa scada mai stiu eu ce de pe acolo . Le-am spus ca nu ii grabesc deloc , au la dispozitie o luna de zile pina ma intorc acasa . Celor de la service le-am adresat rugamintea sa o repare ca pentru ei acasa , fiindca masina este nou nouta , are 2000 km . Pacat de ea .

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #179 : 08.Apr.2010, 06:43:53 p.m. »
Ajutati-ma si pe mine.Ce intelegi din urmatoarea fraza:

in cazul unei daune majore care se trateaza ca dauna totala economica, asiguratul nu poate abandona autovehiculul avariat in favoarea societatii astra.

Are legatura cu epava,la cine ramane?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI