Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 197994 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #120 : 29.Aug.2009, 01:48:46 p.m. »
istoria mea la casco e scrisa aici

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #121 : 13.Sep.2009, 10:24:30 a.m. »
daca pot sa ajut pe cineva cu inf despre orice polita de asig ... lucrez la allianz .

Offline clara_luna

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Gen: Femeie
« Răspuns #122 : 21.Sep.2009, 12:34:03 p.m. »
Intrebare!

Daca masina este a tatalui meu,care nu are carnet,casco trebuie facut tot pe numele lui,masina condusa insa de mine...
Este in regula,n-am probleme in caz de avarie,nu?
SX4
1.5 GLX

Offline hugbear

« Răspuns #123 : 21.Sep.2009, 06:33:08 p.m. »
DACA masina e inmatriculata pe numele tatalui, atunci in polita CASCO trebuie trecut ca asigurat tatal tau si contractant tu (cea care conduce masina).
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline clara_luna

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
  • Gen: Femeie
« Răspuns #124 : 21.Sep.2009, 06:45:48 p.m. »
Da,ma gandeam eu ca nu sunt probleme...
« Ultima Modificare: 21.Sep.2009, 06:48:50 p.m. de cristyyy2003 »
SX4
1.5 GLX

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #125 : 21.Sep.2009, 06:49:28 p.m. »
Te rog sa nu mai citezi mesajul anterior :). Multumesc!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline tribalro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 324
« Răspuns #126 : 21.Sep.2009, 08:49:25 p.m. »
Intrebare!

Daca masina este a tatalui meu,care nu are carnet,casco trebuie facut tot pe numele lui,masina condusa insa de mine...
Este in regula,n-am probleme in caz de avarie,nu?

cine este trecut in talon pf/pj , unele societati pe casco pf intreaba daca autoturismul/etc este condus de persoane sub25 ani , da nu toate
si daca se intrampla ceva nu e problema , numai sa nu fii baut.

Offline Geo (SX4Owner)

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 443
  • Happy that i'm not anymore SX4Dreamer
« Răspuns #127 : 25.Sep.2009, 10:27:32 a.m. »
Salutari,

Pentru toti cei care incheie asigurari in general si la CASCO in special, cititi prima data excluderile din conditii... si cereti lamuriri asupra acestora daca vi se pare ceva suspect.
SAYURI, o gheisa plina de talente

Offline ASZ

« Răspuns #128 : 28.Sep.2009, 06:43:05 p.m. »
Am reinoit polita Casco la Generali,valorile acestui al doilea an modificand-se usor:
- Suma asigurata de la ~48.000 Lei a ajuns la ~49.500 Lei (cursul valutar a crescut intre timp)
- Fransiza a ramas la 100 EUR/eveniment
- Au ramas clauzele de furt, incendiu, avarie, calamitati, distrugere, la care am si 3 clauze extra: tractare gratuita, asigurarea cheilor la pierdere/furt (fara fransiza), asigurare pasageri in valoare de 4.300 lei la decs sau invaliditate din accident
- Plata politei in 4 rate trimestriale de cate 505 lei (aveam rata de 475 lei / rata la primul an .. dar cursul la care s-au calculat ratele era de 3.6 lei ... )
- am facut si RCA la ei (se extinde polita Casco si in strainatate cu toate prevederile), iar pt. 6 luni am platit 285 lei
Scump domne, scump .. cu toate reducerile care mi s-au aplicat :(

Offline Dokken

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #129 : 29.Sep.2009, 09:12:49 a.m. »
Am reinoit polita Casco la Generali,valorile acestui al doilea an modificand-se usor:
- Suma asigurata de la ~48.000 Lei a ajuns la ~49.500 Lei (cursul valutar a crescut intre timp)
- Fransiza a ramas la 100 EUR/eveniment
- Au ramas clauzele de furt, incendiu, avarie, calamitati, distrugere, la care am si 3 clauze extra: tractare gratuita, asigurarea cheilor la pierdere/furt (fara fransiza), asigurare pasageri in valoare de 4.300 lei la decs sau invaliditate din accident
- Plata politei in 4 rate trimestriale de cate 505 lei (aveam rata de 475 lei / rata la primul an .. dar cursul la care s-au calculat ratele era de 3.6 lei ... )
- am facut si RCA la ei (se extinde polita Casco si in strainatate cu toate prevederile), iar pt. 6 luni am platit 285 lei
Scump domne, scump .. cu toate reducerile care mi s-au aplicat :(

M-am interesat si eu la Generali pentru Swift-ul meu. La suma asigurata de aproximativ 10.500E, casco venea cam 650E (intr-o singura rata) iar RCA-ul... tineti-va bine.. aproximativ 1.000lei!!! Pentru RCA am inteles ca cei cu vursta pana in 30 de ani platesc enorm, cum e si cazul meu, cei cu 30+ avand de plata niste sume mai rezonabile, pe la 600lei. Dar totusi!!