Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 197992 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline dansx4

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Bărbat
  • muntzoman
Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #110 : 24.Iun.2009, 12:40:30 p.m. »
multumesc frumos:)
life is like a box of chocolate....

Offline Daniel42

« Răspuns #111 : 27.Iun.2009, 08:46:50 p.m. »
Salut. Eu am facut asigurarea la Generalli . Este Full Casco .....................si platesc 174 lei pe luna . Este si franciza de 420 lei. Dar repet eu sunt multumit .........................Suzy a mea este asigurata pentru orice fel de dauna si orice fel de furt atit in tara cit si extern . Si o remorcare gratis . :)))
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline sanduraveica

« Răspuns #112 : 30.Iun.2009, 12:01:02 a.m. »
   Buna seara.Mi-a venit si mie rindul sa va spun de asigurari.Am Suzuka in 2007 si am platit 2000 ron la Tiriac .Anul trecut tot la Tiriac si am platit 1500 ron cu fransiza 340 ron.Acum o luna,i-am anuntat ca vreau sa-mi repar capota din cauza ultimei furtuni.Am fost trimis la TOP LAC firma agreata de ei luni.Marti am fost si am luat-o.Profesionalism total.Deci, am sa fac tot la ei peste o saptamina ca imi expira anul.Am sa va spun toate amanuntele.
  • Ignis

Offline sanduraveica

« Răspuns #113 : 04.Iul.2009, 11:00:35 p.m. »
Hm,tot eu sa scriu? Bine, deci am fost ieri la Tiriac si mi-am asigurat Suzuka cu1920ron pe an cu fransiza de 340 ron in care am de toate.Tractari, bilete avion sau tren, cazare,masina de schimb pentru mine si persoanele din masina ,pentru drumuri nenationale, pentru inundatii etc.Ar mai fi dar,! RCA m-a costat 340 ron tot la ei.Si aici mai am niste avantaje dar nu le mai tin minte.Fara fransiza ar fi fost 2620 ron .Pentru amanunte mai intrebati-ma si va raspund bucuros luni seara cind ajung acasa. Acum sunt la servici pina luni dimineata. Multa sanatate!
  • Ignis

Offline sfichiu

« Răspuns #114 : 03.Aug.2009, 12:05:30 p.m. »
salutare......am asigurat CASCA si RCA la GENERALI un SX4GS 4X4....suna asigurata=61oooRON,
                  riscuri asigurate=casco complet(full),
 clauze suplimentare=asistenta rutierea
                              =  accidentede persoane transportate(sofer si pasageri),pentru suma asigurata de 4200RON per persoana, 
                              =pierderea accidentala sau furtul cheilor autovehicolului asigurat(fara aplicarea de francize0

conditii de acoperire a riscurilor asigurate=pentru fiecare eveniment se aplica o fransiza de 421RON 

deci;CASCO=2200 RON pe an
        RCA   =  160 ron  pe 6 luni.........cred ca e bine...                           
« Ultima Modificare: 03.Aug.2009, 12:10:07 p.m. de sfichiu »
  • VITARA S ,Matiz

Offline unde

« Răspuns #115 : 12.Aug.2009, 03:11:51 p.m. »
Tocmai ce am incheiat CASCO + RCA la Allianz.

Prima anuala la Casco mi-a iesit 858 de euro. Singurul dezavantaj ar fi ca suma asigurata in cazul unei daune totale este mai mica: 12280, masina avand un an vechime si costand de noua 18200 de euro.  Insa cum nu "planuiesc" sa fac dauna totala, si merg < 10000 km/an...cred ca este un compromis ok.  :prty:

RCA-ul a fost mai scump 860 de RON, dar am inclusa si extinderea in afara tarii, care in mod normal am inteles ca ar fi fost > 25EUR, iar cel mai ieftin CASCO (Ardaf parca) era 620 RON.

Spune-ne conditiile de la CASCO, banuiesc ca fransiza e foarte mare, din moment ce suma pentru dauna totala e 12280 si nu 18200 - uzura de un an. Dupa suma pe care ai spus-o la RCA banuiesc ca e vorba de SX4, nu de Jimny.
« Ultima Modificare: 12.Aug.2009, 03:14:11 p.m. de unde »
Suzuki Jimny 1.3i 2004

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #116 : 14.Aug.2009, 02:28:32 p.m. »
CASCO? ce CASCO? n-am asa ceva :))

eu mi-o lovesc eu mi-o repar :D :))
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #117 : 17.Aug.2009, 05:31:26 p.m. »
Bafta ta ;) Dar tot te costa componentele avariate.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Cristi

« Răspuns #118 : 17.Aug.2009, 05:55:25 p.m. »
Spune-ne conditiile de la CASCO, banuiesc ca fransiza e foarte mare, din moment ce suma pentru dauna totala e 12280 si nu 18200 - uzura de un an. Dupa suma pe care ai spus-o la RCA banuiesc ca e vorba de SX4, nu de Jimny.

Da, de SX4 era vorba. Fransiza e de 150e/eveniment. Mai jos mi s-a spus ca nu se poate la Allianz. Oricum ce e < 500 RON nu planuiam sa apelez la CASCO, pentru ca pierd mai mult cu drumurile si telefoanele. Din punctul meu de vedere e chiar OK, si bineinteles, sper sa nu fiu nevoit sa apelez la polita  :D
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #119 : 29.Aug.2009, 01:34:42 a.m. »

Eu mi-am facut CASCO si RCA la Generali. CASCO a fost 1.831 de lei, iar RCA 492 de lei - ambele pe un an, cu plata integrala. Fransiza la CASCO e 100 de euro.

Am mers/sunat inainte pe la mai multe agentii de asigurari, iar Generali au fost de departe cei mai ieftini. Despre seriozitate nu va pot spune nimic, pentru ca n-am avut nevoie de nicio reparatie, deci nu i-am testat. Sper sa n-am ocazia asta niciodata. :)
Grow up.