Autor Subiect: Incheiere asigurare CASCO  (Citit de 197964 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabin

Re: Incheiere asigurare CASCO
« Răspuns #100 : 23.Mai.2009, 11:19:25 a.m. »
Iti dau ca exemplu pe mine. Eu am avut in anul meu de Casco facut la Allianz pe care am platit 4400RON, o dauna partiala in valoare de 17.000 lei si acum inca una in valoare de cateva mii de RON bune (inca am masina in service, n-am aflat cat costa).
Acea dauna partiala de 17.000 RON am avut aripa praf, capota (la far) infundata, far nou, bara fata noua, baia de ulei...cam astea ar fi piesele mari+alte mici chitzibusuri...
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline danker

« Răspuns #101 : 23.Mai.2009, 05:10:16 p.m. »
-bogdanb- Tu ai fost un norocos pana acum si iti urez sa n-ai probleme, dar lucrurile nu stau intotdeauna asa, lasand la o parte pe cei care sunt cu leasing si alte complicatii si care nu au ce sa faca, o tamponare relativ medie( la cat de firave si de subtire este tabla pe ele...) 2 faruri o capota si 1 bara, 2aripi + vopsitorie, te duc peste 10000 roni, acum daca mai ai si rate, vrei sa mai pleci si in concediu si alte nevoi, suma te cam incurca, nu mai vorbesc de o tamponare in care in care cel vinovat nu are RCA, oricum statistic din ce in ce mai putini isi fac Casco si chiar si RCA. Sa nu uitam ca suntem in romanica, ideal ar fi sa-ti inchei o asigurare undeva unde cunosti pe cineva ca sa mearga lucrurile un pic mai usor, dar cum majoritatea sunt in pragul falimentului........ :(
« Ultima Modificare: 24.Mai.2009, 12:36:21 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline bogdanb

« Răspuns #102 : 23.Mai.2009, 10:11:24 p.m. »
-danker- In principiu e pertinent si justificat ce spui. E drept ca n-am avut "nevoie" reala de casco la problemele pe care le-am avut, totusi m-a nemultumit delasarea agentilor sau a service-urilor asociate. Chiar daca am (avut) casco fortat de ratele la banca, recunosc ca iti da o senzatie de confort sa stii ca il ai.
Insa, in alta ordine de idei, ma cam sperii: 2 faruri o capota si 1 bara+ vopsitorie, te duc la peste 10000 roni ??? :-O   Nu de alta, dar lumea zice ca serviceul Renault  e cel mai scump (sau cel putin in top). Totusi, la Meganul meu schimb jumate de masina pe mult mai putini bani. Alt exemplu, revizia la 60k km (distributie motor 16V, toate curelele, ulei, toate filtrele inclusiv polen, placute frana, exclusiv piese de origine noi) m-a costat 1300RON. Si exemplele pot continua... Chiar in halul asta de scumpe sunt piesele la Suzuki??? :(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #103 : 23.Mai.2009, 11:44:02 p.m. »
Totusi, la Meganul meu schimb jumate de masina pe mult mai putini bani.

Am avut eu de schimbat la Megane 2 urmatoarele: far dreapta + bara fata + aripa dreapta fata. Total: aproape 6000 lei. Si a meritat casco din plin!!!

Offline danker

« Răspuns #104 : 24.Mai.2009, 12:42:59 a.m. »
- Prietenul meu cu Logan a  platit 2000 roni la revizia de 60k,  Khaos pt 2 zgarieturi mai mari a platit 1600 roni reparatia, nu stiu ce sa zic, daca e mai avantajos..... ramai la Megane fara Casco  ;)  gandeste-te ca suntem in romanica si treburile merg oricum ca draq.  :(
« Ultima Modificare: 24.Mai.2009, 12:45:02 a.m. de danker »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline hugbear

« Răspuns #105 : 24.Mai.2009, 12:53:51 a.m. »
Inlocuire "Skid plate" (!) spate + vopsit bara spate + manopera = 2030 RON. Doar o informatie. Concluziile le trageti voi...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #106 : 25.Mai.2009, 09:34:33 p.m. »
Multumesc, @gabin, am sa intreb chiar maine.
Dar am sa mai vad, oricum, si alte oferte si aleg ce e mai convenabil...

Buna,

Cat ai dat pe masinuta? Ca luni pot vorbii la mine la asigurari (Groupama = BT + Asiban + OTP Garancia) sa-ti fac o oferta.

12400.Si as vrea sa vad si ce oferta aveti voi.
Multumesc, Denisa :)
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)

Offline Cristi

« Răspuns #107 : 11.Iun.2009, 03:56:41 p.m. »
Tocmai ce am incheiat CASCO + RCA la Allianz.

Prima anuala la Casco mi-a iesit 858 de euro. Singurul dezavantaj ar fi ca suma asigurata in cazul unei daune totale este mai mica: 12280, masina avand un an vechime si costand de noua 18200 de euro.  Insa cum nu "planuiesc" sa fac dauna totala, si merg < 10000 km/an...cred ca este un compromis ok.  :prty:

RCA-ul a fost mai scump 860 de RON, dar am inclusa si extinderea in afara tarii, care in mod normal am inteles ca ar fi fost > 25EUR, iar cel mai ieftin CASCO (Ardaf parca) era 620 RON.
- Kizashi Sport M/T
- ex SX4 1.9 DDis, 4WD @ 143 BHP
- ex Jimny Cabrio

Offline dansx4

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Bărbat
  • muntzoman
« Răspuns #108 : 12.Iun.2009, 12:02:26 p.m. »
n-am gasit un topic in domeniu, si vin si eu cu o intrebare,
vreau sa inmatriculez SX4 1.5 SE, si azi vreau sa incep drumurile.
poate sa-mi spuna cineva cam care sunt toate costurile?
daca stie cineva, mentionez ca locuiesc in Voluntari, impozitul il platesc la primarie, fiscul e pe Lucretiu Patrascanu iar politia, bineinteles in Pipera.
Mai exact ce nu stiu eu este, daca pe linga impozitul de la primarie si taxele+formularele de la politie trebuie sa platesc vreo taxa la fisc?

thanks.
life is like a box of chocolate....

Offline Suzika

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 416
  • Gen: Femeie
« Răspuns #109 : 18.Iun.2009, 10:56:13 p.m. »
RCA -457 RON, cu extindere inafara tarii, etc
CASCO full, FARA FRANCIZA, 850 euro anual.
Ambele la ASIBAN.
SUZIKA SX4 1.6 GS AT :)