Autor Subiect: Ghidati-ma si pe mine !  (Citit de 6225 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline coq

Re: Ghidati-ma si pe mine !
« Răspuns #10 : 07.Ian.2009, 02:00:15 a.m. »
pai... omule... tu ce poti face ? Vis-a-vis de acel atestat... sti ceva sau... (mai pe romaneste te bazezi pe ceva cunostinte?). Normal ca eu in locul tau as alege domeniul asta (parca vroiai ceva cu bani si situatie), caci cu politia... Easy the dark side is...   >:) cum spunea metre Yoda
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline Sony

« Răspuns #11 : 07.Ian.2009, 10:00:59 a.m. »
Acel atestat nu iti ofera chiar nimic! Scoala de la Campina nu este Academie, ci o simpla scoala de subofiteri. La Academia de Politie se poate intra si pe bune pentru ca mai raman si locuri nearanjate.
Sfatul lui hugbear de a te face avocat este unul foarte bun. Materiile la admitere sunt aceleasi, iar avocatii castiga in prezent foarte bine, mult mai bine decat gaborii. Avocatii sunt hoti cu acte in regula, in timp ce politistii trebuie sa ia spaga pe ascuns.
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #12 : 07.Ian.2009, 10:24:18 a.m. »
.. aveti idee cu atestatul asta de informatica ce pot face ?

Eu nu am dat atestatul si nici nu mi-ar fi folosit daca l-as fi dat, cel putin pana acum. Am considerat ca nu voi lucra vre-odata in viata pe chestii de genu' C++ sau Fox sau ce naiba se mai dadea pe vremea mea  (nush ce dai tu acum). In schimb am un atestat (nu stiu cat de mult imi foloseste si ala :P) care se cheama ECDL si presupune cunostinte de Office, Windows, Internet si calculator in general.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gabin

« Răspuns #13 : 07.Ian.2009, 10:48:22 a.m. »
falit, cel mai bine este sa faci ce iti place si sa fii cel mai bun in respectivul domeniu daca vrei sa castigi bine.
Politistii castiga foarte bine, au salarii mari plus renumitele "spagi" ( se stie ca daca stai la radar scoti cateva zeci de milioane intr-o zi), dar ca sa intrii la academia de politie din bucuresti e foarte greu. Am un prieten care a intrat, dar nu are nici cont mare in banca, nici nimic...deci daca vrei se poate.
Cel mai bine ar fi sa iti dai seama de ce calitati si abilitati ai ca apoi sa iti stabilesti drumul..
Eu spre ex sunt anul I acum si ma ocup cu tranzactii la bursa de valori, partea buna este ca esti propriul tau sef, partea proasta este ca nu are cine sa te indrume si de la care sa inveti...ideea este ca fiecare meserie are - si +, conteaza sa iti placa.
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #14 : 07.Ian.2009, 01:12:08 p.m. »
Eu as dori la Politie sa intru ... pe bune nu stiu daca o sa intru .. :) M-am uitat .. testul medical il trec , probele fizice fara probleme .. dar testul scris nush .. nu sunt un elev stralucit dar nici prost undeva pe la 8.50 ( cls 1-8 preminat ) dar m-am lasat la vale .. :)

Moderator edit: Nu incurajam infractiunile! Data viitoare vei fi banat!
« Ultima Modificare: 07.Ian.2009, 01:45:45 p.m. de Sony »
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #15 : 07.Ian.2009, 01:22:09 p.m. »
Adica vrei o pila  B-)
Mai bine ia si invata si incearca prin forte proprii ;) O sa te bucure mai mult reusita, parerea mea.
« Ultima Modificare: 07.Ian.2009, 01:25:09 p.m. de ..::Khaos::.. »
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline edy70

« Răspuns #16 : 07.Ian.2009, 01:23:33 p.m. »
suzuki-club.ro
Sustine disciplina in trafic!

Si presupun ca sustinem disciplina in orice domeniu. Si ordinea, si legea in general.
Citat " daca nu noi atunci cine ? "

"Tara aceasta piere din lipsa de oameni, nu din lipsa de programe. Aceasta este parerea noastra."   
SX4 1.6i GS 107 CP 4x4 gri-metal
Raspunde la numele de ZAMBI.

Offline Sony

« Răspuns #17 : 07.Ian.2009, 01:46:52 p.m. »
FaliT, ti-am modificat postul! Data viitoare cand mai ceri ajutorul pentru incalcarea legii vei fi banat!
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #18 : 07.Ian.2009, 02:29:11 p.m. »
a scuze NU am stiut .. dar din cate am aflat eu majoritate asa intra .. pe "pile " .. Acum nu stiu nici eu ce sa fac .. unde sa ma duc .. :| Sa-mi .. in ea de  viata :|
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline gabin

« Răspuns #19 : 07.Ian.2009, 02:36:02 p.m. »
bai daca treci testul fizic inseamna ca esti foarte tare, din ce stiu eu cei mai multi se temeau de testul fizic si nu intelectual...

Asta cu pilele...o gluma foarte buna! Nu am prieten sau cunostinta care sa nu se fi folosit (cat de putin) de cineva din interiorul unei companii, insititutii, ce vreti voi pt a-si atinge interesu. Pana la urma si spaga sau mita, este considerata infractiune, nu? Haideti sa nu ne mai ascundem de dupa deget.
Scz pt off-topic, dar am simtit ca trebuia adaugat lucrul asta.
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."