0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
pe acolo nu erau politai cara sa vaneze amenzi
Da ... asta ... inconvenientu' fiind ca treci prin tari care nu sint in UE (Serbia si Macedonia) ... da' nu cred sa fie probleme la control la vama (eu in august 2009 n-am avut). In rest de la Beograd pina la vreo 80 km de granita cu Macedonia e autostrada ... Macedonia se traverseaza cam 2/3 tot autostrada (o parte e prin munti, un sens pe un versant al muntelui, sensul de intoarcere pe alt versant).
whizzy, din pacate eu plec maine pentru o saptamana la munte in Wales. Poate mai treci si alta date pe aici...
ViaMichelin asta mai vorbeste si pe linga ... daca alegi optiunea Quickest o sa-ti arate alt traseu ... mai aproape de realitate Deci ... de la Oradea vii prin Arad la Timisoara ... traversezi Timisoara si iesi pe Calea Șagului spre Beograd, granita cu sirbii o treci la Stamora-Moraviţa ... mergi pina la Vršac apoi fie mergi prin Beograd (mergi citiva km in oras apoi o sa intri pe autostrada) fie de la Vršac mergi spre Smederevo dupa care intri pe autostrada (eu n-am fost pe scurtatura asta deci nu prea stiu detalii ... vezi aici sau prin Pančevo aici).
Gata cu offtopic-ul ca ne alearga Khaos, apropo rox mai traiesti? ca nu te-am mai vazut pe aici de 1000 de ani sau ai schimbat masina? sau ...?