Autor Subiect: Sfaturi Grecia, Zakynthos  (Citit de 14556 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Sfaturi Grecia, Zakynthos
« Răspuns #20 : 20.Apr.2011, 04:56:42 p.m. »
pe acolo nu erau politai cara sa vaneze amenzi
Poate n-ai vazut tu ... da' eu in Macedonia era sa o incasez la un radar pe autostrada ... zburdam cu vreo 140 km / h (limita max. era de 120) ... in fata mea (la vreo 200 m) un BMW negru mergea cel putin la fel de repede ... si ... sa-i dea Dumnezeu sanatate celui de pe sensu' opus care m-a avertizat cu farurile ... Nu acelasi noroc l-a avut cel cu BMW-ul ... l-a oprit politia  >:D<
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #21 : 20.Apr.2011, 05:17:46 p.m. »
Este diferenta mare intre un radar pus pe autostrada si vanatoarea de amenzi.

whizzy, din pacate eu plec maine pentru o saptamana la munte in Wales. Poate mai treci si alta date pe aici...
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline Paull

• Full Member
  • Mesaje postate: 249
« Răspuns #22 : 20.Apr.2011, 05:24:01 p.m. »
ok, merci baieti
Suzuki Swift 1.3 GS - B H  8 5  W P Y and VW Beetle '79 - B H  8 7  W P Y

Offline Paull

• Full Member
« Răspuns #23 : 20.Apr.2011, 05:44:06 p.m. »
Da ... asta ... inconvenientu' fiind ca treci prin tari care nu sint in UE (Serbia si Macedonia) ... da' nu cred sa fie probleme la control la vama (eu in august 2009 n-am avut). In rest de la Beograd pina la vreo 80 km de granita cu Macedonia e autostrada ... Macedonia se traverseaza cam 2/3 tot autostrada (o parte e prin munti, un sens pe un versant al muntelui, sensul de intoarcere pe alt versant).

ruta asta nu o pot face sa ies din tara pe la jimbolia? sa nu intru prin ungaria, ca e mai scurt cu 100 de km? sunt ceva dezavamtaje? te intreb pentru ca in zona aceea nu am fost niciodata si nu cunosc.

Offline adrian_r5

« Răspuns #24 : 20.Apr.2011, 10:32:54 p.m. »
ViaMichelin asta mai vorbeste si pe linga ... daca alegi optiunea Quickest o sa-ti arate alt traseu ... mai aproape de realitate  >:)

Deci ... de la Oradea vii prin Arad la Timisoara ... traversezi Timisoara si iesi pe Calea Șagului spre Beograd, granita cu sirbii o treci la Stamora-Moraviţa ... mergi pina la Vršac apoi fie mergi prin Beograd (mergi citiva km in oras apoi o sa intri pe autostrada) fie de la Vršac mergi spre Smederevo dupa care intri pe autostrada (eu n-am fost pe scurtatura asta deci nu prea stiu detalii ... vezi aici sau prin Pančevo aici).
« Ultima Modificare: 20.Apr.2011, 10:42:38 p.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #25 : 21.Apr.2011, 10:25:39 a.m. »
offtopic:

whizzy, din pacate eu plec maine pentru o saptamana la munte in Wales. Poate mai treci si alta date pe aici...

e asta e, m-am uitat si eu de o tura la munte in Wales dar din pacate cam depasesc rau bugetul :)

Gata cu offtopic-ul ca ne alearga Khaos, apropo rox mai traiesti? ca nu te-am mai vazut pe aici de 1000 de ani sau ai schimbat masina? sau ...?

Offline Paull

• Full Member
« Răspuns #26 : 21.Apr.2011, 11:58:21 a.m. »
ViaMichelin asta mai vorbeste si pe linga ... daca alegi optiunea Quickest o sa-ti arate alt traseu ... mai aproape de realitate  >:)

Deci ... de la Oradea vii prin Arad la Timisoara ... traversezi Timisoara si iesi pe Calea Șagului spre Beograd, granita cu sirbii o treci la Stamora-Moraviţa ... mergi pina la Vršac apoi fie mergi prin Beograd (mergi citiva km in oras apoi o sa intri pe autostrada) fie de la Vršac mergi spre Smederevo dupa care intri pe autostrada (eu n-am fost pe scurtatura asta deci nu prea stiu detalii ... vezi aici sau prin Pančevo aici).

oky, thanks :P

Offline Paull

• Full Member
« Răspuns #27 : 21.Apr.2011, 03:27:24 p.m. »
varianta asta cum e? modificati-mi ceva daca e nevoie!!! merci:P

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #28 : 21.Apr.2011, 04:29:28 p.m. »
Gata cu offtopic-ul ca ne alearga Khaos, apropo rox mai traiesti? ca nu te-am mai vazut pe aici de 1000 de ani sau ai schimbat masina? sau ...?
:P
Traiesc, traiesc... dar am fost cam ocupata in ultima vreme :) N-am prea avut mult timp sa stau pe forum.
Revenim curand cu forte proaspete :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #29 : 21.Apr.2011, 06:07:55 p.m. »
Salut Paul, amu am vazut si eu topicul tau si mi-am adus aminte cat de fain ne-am distrat in Zante  :dream:, am fost de doua ori chair, nu mi-a ajuns o tura de super fun am vrut doua  :-j

In ce perioada mergi? si noi am fost prima data prin christiantours in Laganas (inima cluburilor)  :happy:.

Eu ultima oara am fost cu masina si am ales traseul de la Thessaloniki spre Larisa - Lamia - Amfissa - Patra (podul a fost 12 euro din ce mai tin minte) - Kilini (de unde iei feribotul: 52 sau 54 euro doar dus). Noi am mers dintr-o bucata si am facut 20 de ore, din Brasov punctul de plecare, cu bacul iti mai ia vreo ora juma cu tot tacamul si din Zante town mai faci vreo 20 min pana in Alikanas. Mie personal mi-a placut traseul asta mult, nu a fost aglomerat mai tot timpul cate 2 benzi, exceptie a facut bucata de drum care merge pe coasta pana la podul de la Patra.

Important: sa te uiti pe net sa vezi la ce ora ai feribot, noi ne-am calculat sa ajungem la ala de 4.

Sa imi zici cam ce te intereseaza si iti mai zic, oricum buna alegerea cu Zante, o sa te distrezi  ;)

« Ultima Modificare: 21.Apr.2011, 06:12:57 p.m. de pitzy_ »
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life