Autor Subiect: Tablete (GalaxyTab, XOOM, iPad 2, Playbook, etc)  (Citit de 47845 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Tablete (GalaxyTab, XOOM, iPad 2, Playbook, etc)
« Răspuns #90 : 22.Mar.2013, 02:55:27 p.m. »
T7s e evolutia lui T7 lansat in Ianuarie - uite si o recenzie .
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #91 : 22.Mar.2013, 03:38:28 p.m. »
La Google Nexus e slaba camera (altfel pare supertableta
Dar ce-ti propui sa faci cu camera de la tableta? Doar nu faci poze in concediu, nu? :P
Si mie mi s-a parut un minus cand am vazut ca Nexus nu are camera foto decat in fata, si aia slabuta, insa pe buna daca vad la ce am fi folosi-o :) Am mai vazut omuleti care fac poze cu tabletele, si chiar cu d-alea de 10"... si mi se par un pic amuzanti :">
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline VAXXi

« Răspuns #92 : 22.Mar.2013, 04:00:34 p.m. »
si mi se par un pic amuzanti :">

Las' c-o zic eu pe sleau: mi se par de-a dreptul stupid sa cari tableta de 10" pentru poze "turistice" din multiple motive (greu de tinut, greu de controlat cu touchscreen in loc de butoane, autonomie limitata, vizibilitatea ecranului redusa in soare). Nu mai zic de aia care fac poze la concerte cu tableta saltand-o deasupra capului, idiotenia suprema.
Suzuki Jimny 1.3 DOHC JLX 2007
Daewoo Espero 1.8 CD SOHC 1995

Offline ASZ

« Răspuns #93 : 22.Mar.2013, 10:26:18 p.m. »
Sa revenim totusi la tableta de 7" .... de care imi caut eu ... :)

Offline VAXXi

« Răspuns #94 : 22.Mar.2013, 10:34:59 p.m. »
@ASZ, daca vrei filme multe cea pe care am luat-o eu nu e de recomandat. Procesorul single core misca bine sistemul de operare, muzicile, radio-ul pe care-l folosesc in masina, browsing-ul, dar la filme e cam la maximul lui. Ca sa nu ai limitari si sa te enervezi cand incepe sa ruleze in "frame-uri" uita-te la una cu procesor dual-core.

N-are treaba. Singurul video player actual pe Android care se lauda cu decodare multicore este MX Player, in rest toata lumea face decodare video pe 1 core sau prin GPU, care-i mult mai eficienta dpdv consum baterie daca e un format "nativ" (e o diferenta mare intre implementare decodarii in software sau in hardware dpdv performanta). Incearca MX Player si vezi daca stie accelerare hardware pe GPUul tabletei tale, daca nu macar folosesti functia de decodare pe 2 cores.

Offline VAXXi

« Răspuns #95 : 22.Mar.2013, 10:40:48 p.m. »
Sa revenim totusi la tableta de 7" .... de care imi caut eu ... :)

Daca vrei sa n-o arunci de perete, cauta:

- ecran capacitiv, nu rezistiv
- rezolutie 1024x600, nu 800x480
- multitouch
- sa mearga Play Store pe ea (e o chestie de licentiere si daca n-ai Play Store e mai enervant)
- 1 GB RAM
- sa gasesti update la Android 4.x, nu lua cu 2.x

Google Nexus inseamna cele mai putine batai de cap dpdv mentenanta (update-uri Android si suport pentru aplicatii). La cele produse in China cauta ce-am zis mai sus si inainte de-a o cumpara vezi si ce update-uri de software gasesti pentru ea. De exemplu eu am luat un Ainol, foarte multumit, au update oficial la 4.x, exista si ROMuri custom.

Offline ASZ

« Răspuns #96 : 23.Mar.2013, 12:34:25 p.m. »
Mersi, utile sfaturi.

Offline roberto

« Răspuns #97 : 23.Mar.2013, 01:08:08 p.m. »
Astazi m-am jucat un pic cu un Nexus 10, cumparat de un amic de afara la un pret de aprox. 400E. M-a impresionat mai ales calitatea display-ului, cu o rezolutie de 2560x1600. Si la capitolul finisaje sta foarte bine.

http://www.google.com/nexus/10/gallery/
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #98 : 23.Mar.2013, 04:10:36 p.m. »
Am mai vazut omuleti care fac poze cu tabletele, si chiar cu d-alea de 10"... si mi se par un pic amuzanti :">

Io vad peste oameni cu tablete care fac poze de "vacanta". Acu' si mie imi par caraghiosi, dar nici eu nu sunt departe cu telefonul cand vine vorba de poze rapide in vacante  :->
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline roberto

« Răspuns #99 : 23.Mar.2013, 06:01:25 p.m. »
La sugestia lui Kingy, eu mi-am luat o Galaxy Note N8000, de care sunt chiar incantat. Ma rog, nu am gasit roz ca a lui insa si asa functioneaza bine. :D
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY