Autor Subiect: Tablete (GalaxyTab, XOOM, iPad 2, Playbook, etc)  (Citit de 47834 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline suzukica

Re: Tablete (GalaxyTab, XOOM, iPad 2, Playbook, etc)
« Răspuns #30 : 09.Nov.2012, 06:34:59 a.m. »
Deci, care este "scula" cea mai buna, avand in vedere raportul calitate/pret?

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #31 : 09.Nov.2012, 04:14:59 p.m. »
Depinde de multi factori si cel mai important de tine. Pentru mine este iPadu'... Poate pentru ce iti trebuie tie o tableta cu Windows 8 sau cu Android...
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline suzukica

« Răspuns #32 : 09.Nov.2012, 10:18:13 p.m. »
Depinde de multi factori si cel mai important de tine. Pentru mine este iPadu'... Poate pentru ce iti trebuie tie o tableta cu Windows 8 sau cu Android...

nu-i mai bun androidu'?

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #33 : 10.Nov.2012, 03:41:35 a.m. »
Cred ca n-ai citit cu atentie ce am scris eu mai sus! Pentru mine e mai bun iPad-ul!! Daca deja ti-ai facut o idee...de ce nu ne spui de ce ai ales sa-ti cumperi o tableta cu Android. Nu crezi?
  • #romaniaelectrica

Offline suzukica

« Răspuns #34 : 10.Nov.2012, 09:23:43 a.m. »
am citit, s-a vorbit de Playbook, de iPad, Sony etc.,  dar SAMSUNG..? 
« Ultima Modificare: 10.Nov.2012, 09:27:09 a.m. de suzukica »

Offline Leutz

« Răspuns #35 : 04.Dec.2012, 03:46:58 p.m. »
Se pare ca in final Mos Nicolae a dat cinstea pe rusine … si s-a oprit asupra unei tablete cu Android, lasand Win8 pentru sesiunile de cadouri din 2013 (cand se va mai diversifica si maturiza oferta).
Asadar dupa indelungi sapaturi a gasit Lenovo ThinkPad Tablet 1, singura tableta Anroid care ofera lucruri serioase: USB intreg (host), HDMI intreg, slot SD intreg (si un bonus neasteptat: stylus integrat.). La astea se adauga evident chestiunile uzuale la tabletele celalalte: 3G, WiFi, BT, miniUSB (otg), dual camera etc.

E o tableta care acum s-a ieftinit intrucat e de generatie 2011, insa e practic un produs testat si care ofera cele de mai sus. Este efectiv un PC fara tastatura si …  :D cu un oarecare Linux pe el.

Muuult, mult de tot a cautat saracul Mos Nicolae asa ceva si era cat pe ce sa se hotarasca la niste chinezarii, care culmea erau cele mai apropiate de ceea ce-si dorea, in timp ce greii tabletelor (in unanimitate) se incapataneaza sa ofere produse deosebite dar ... incomplete si deci mai mult sau mai putin (in)utile.

Acum dupa butonare … pot sa zic ca tableta place din toate puntlele de vedere si chiar ma intreb cu ce naiba gandesc toti ceilalti producatori de pe piata, pentru ca efectiv ThinkPad-ul asta face de ras orice altceva ... si a costat 347AUD cu tot cu livrare.

Practic singurul produs pe care nu reuseste sa-l faca de ras este  :D ThinkPad Tablet 2, care vine cu Win8 varianta desktop, deci e un PC real. Deja intrevad la orizont ca Mos Iepurila, daca nu cumva chiar Mos Vasile sau Ion s-ar putea sa-mi faca la randul lor surprize  :D.

L.E. M-a luat gura pe din'nainte. HDMI-ul nu e intreg, e mini  :D.
« Ultima Modificare: 04.Dec.2012, 04:07:28 p.m. de Leutz »
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline mikel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #36 : 04.Dec.2012, 05:08:51 p.m. »
@Leutz: suna interesanta tableta. Dar de unde ai luat-o, in cat timp s-a livrat si cum a fost cu vama?

Exista cumva si vreo tastatura pt ea?

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #37 : 04.Dec.2012, 05:44:40 p.m. »
Leutz este locat in Australia :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #38 : 04.Dec.2012, 10:42:08 p.m. »
lasand Win8 pentru sesiunile de cadouri din 2013 (cand se va mai diversifica si maturiza oferta).
Bine ai facut  >:) frate miu si-a luat Lumia 920...si dupa cateva zile de miere ziua de astazi l-a gasit in Apple Store cumparandu-si iPhone 5 :good:
Cat despre tableta...eu zic ca esti subiectiv...astea-s nevoile tale si probabil ca d-aia ai ales tableta asta. De ex, iPad-ul @Annei pe care-l butonez si eu ocazional are USB (adaptor) si pentru ce imi trebuie mie, transfer de poze din camera foto si pentru a copia de pe cate un stick usb (ocazional) una alta (muzica, foto si video) este suficient.
Si acum pentru haterii Apple...#@$! this :D
  • #romaniaelectrica

Offline Leutz

« Răspuns #39 : 05.Dec.2012, 01:05:17 p.m. »
Cat despre tableta...eu zic ca esti subiectiv...astea-s nevoile tale si probabil ca d-aia ai ales tableta asta. De ex, iPad-ul @Annei pe care-l butonez si eu ocazional are USB (adaptor) si pentru ce imi trebuie mie, transfer de poze din camera foto si pentru a copia de pe cate un stick usb (ocazional) una alta (muzica, foto si video) este suficient.

Sunt subiectiv, categoric  :) Totusi, daca unii pot, de ce altii nu …  :D
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019