Autor Subiect: Tablete (GalaxyTab, XOOM, iPad 2, Playbook, etc)  (Citit de 47832 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Tablete (GalaxyTab, XOOM, iPad 2, Playbook, etc)
« Răspuns #130 : 30.Apr.2013, 09:18:42 a.m. »
Am comandat pe 19 apr. tableta Hyundai T7s de pe Pandawil ... insa azi mi-au trimis inapoi banii, pt. ca nu este pe stoc si nici nu va fi in urmatoarea luna !!! :)

Vezi ca la GeekBuying cica au pe stoc si albastra, si alba...

Un alt procesor de urmarit ar fi RK3188 (tot Quad-Core similar ca performanta, daca nu superior, cu Exynos-ul). Partea proasta e ca nu prea exista de 7in (cea mai apropiata e de 7.9in) si nu are GPS.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ASZ

« Răspuns #131 : 03.Mai.2013, 10:56:29 p.m. »
Treaba asta cu il au in stock .. se pare ca e diferita fata de ebay (de unde am cumparat ceva produse !!) ... a. i. la fiecare site unde am intrebat au zis ca-l au in stoc (inlcusiv pe Pandawill) insa ce aparea pe la reviewuri spunea cu totul altceva (foarte multi s-au plans ca au dat banii ... iar produsul T7s .. e in pauza).

Astea ZIND FISE, m-am reorientat si voi lua un telefon cu ecran mai mare (4.3-5 inchi) DIN TARA :), cu care sa pot citi mailuri + internet, sa aiba GPS si o camera decenta (5-8 Mp)  ... iar ca variante deocamdata m-am oprit pe la Samsung Galaxy S3 mini, Samasung Galaxy S2 Plus (favorit) .. eventual Samasung Galaxy S3 (dupa cum ii scade pretul odata cu aparitia S4-elui ...va ajunge curand aproape de bugetul alocat de mine, adica 1.000 -1.300 lei). Cochetam si LG L9 ... insa nu stiu daca sa dau Samsung pe LG

Offline shpeedy

« Răspuns #132 : 04.Mai.2013, 12:51:06 p.m. »
Astea ZIND FISE, m-am reorientat si voi lua un telefon cu ecran mai mare (4.3-5 inchi) DIN TARA :), cu care sa pot citi mailuri + internet, sa aiba GPS si o camera decenta (5-8 Mp)  ... iar ca variante deocamdata m-am oprit pe la Samsung Galaxy S3 mini, Samasung Galaxy S2 Plus (favorit) .. eventual Samasung Galaxy S3 (dupa cum ii scade pretul odata cu aparitia S4-elui ...va ajunge curand aproape de bugetul alocat de mine, adica 1.000 -1.300 lei). Cochetam si LG L9 ... insa nu stiu daca sa dau Samsung pe LG

In privinta lui L9, LG-ul s-a miscat mai bine decat in trecut si parca mai bine decat Samsung: l-au lansat asta iarna cu Android 4.0 (ICS) si deja s-a facut roll-out-ul la Android 4.1 (JB). Desi pana acum am avut Galaxy-uri (S1 si Ace1), ma declar pana acum multumit de LG, desi recunosc ca are limitele lui - camera nu e cine stie ce, spatiul de 4Gb (din care doar 2Gb folosibili efectiv) poate fi considerat limitat pentru un telefon in ziua de azi. Pe de alta parte, nici pe ICS, si cu atat mai putin pe JB, nu am constatat vreun lag in utilizare (recunosc ca nici nu ma joc). E drept ca pentru mine - care l-am luat la fidelizare - a fost best-buy comparativ cu orice Samsung echivalent (S3 Mini).

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #133 : 13.Mai.2013, 04:43:39 p.m. »
Nu stiu daca l-am postat chiar bine...dar e o bucata de interviu care mie mi-a placut foarte mult :)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline hugbear

« Răspuns #134 : 15.Mai.2013, 12:43:28 a.m. »
Citat
Meet Earl, a revolutionary tablet engineered for the most extreme of outdoor situations. Built for survival, Earl works where today's smart phones and tablets cannot. Style meets efficiency with Earl's intuitive design, fusing Android 4.1 together with an energy sipping E-Ink screen and the latest in GPS, weather sensor, and radio communication technology. With Earl at your side, stay in control of your journey no matter where it takes you - from 249$
http://www.meetearl.com/

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Leutz

« Răspuns #135 : 23.Mai.2013, 05:27:40 p.m. »
 >:)

• SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Tablete (GalaxyTab, XOOM, iPad 2, Playbook, etc)
« Răspuns #136 : 24.Mai.2013, 12:30:05 a.m. »
Sper din tot sufletul ca tabletele Windows sa prindă... Poate Windows Blue (trist) sa fie un succes rasunator...căci Windows Phone asta... A fost un semi esec!

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ASZ

« Răspuns #137 : 26.Iul.2013, 06:40:27 p.m. »
Se pare ca aparut tableta pe care o asteptam :)

Offline shpeedy

« Răspuns #138 : 26.Iul.2013, 09:45:34 p.m. »
Vestea buna ar fi ca se ieftineste Nexus7 I. Personal, nu consider ca merita acest Nexus7 II, in conditiile in care - in aceeasi bani - se gasesc (ce-i drept, in China) tablete in format iPad (display de 9.7in cu rezolutie Retina) cu procesor la fel de capabil (RK3188), 2Gb RAM, 16Gb ROM... parerea mea.

Momentan sunt in asteptarea unei tablete comandate pe DX, cu acest procesor RK3188, procesor de care am auzit lucruri bune. 

Offline danib

« Răspuns #139 : 26.Iul.2013, 10:19:39 p.m. »
Momentan sunt in asteptarea unei tablete comandate pe DX, cu acest procesor RK3188, procesor de care am auzit lucruri bune. 

Si eu sunt curioasa cum se comporta :). Am citit lucruri bune si nu suna rau deloc.
Si... sunt curioasa cum va trece de vama. La coletele primite in ultima vreme au devenit cam exigenti :(.

Swift GS 1.2 Bright Red