Autor Subiect: Tablete (GalaxyTab, XOOM, iPad 2, Playbook, etc)  (Citit de 47840 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Tablete (GalaxyTab, XOOM, iPad 2, Playbook, etc)
« Răspuns #100 : 25.Mar.2013, 08:21:48 a.m. »
Eu pendulez intre versiunea DualCore a tabletei lui Leutz si proaspat lansatul Hyundai T7s, care are HW-ul de pe Samsung Galaxy S3.

Hyundai-ul acela imi trage tare mult cu ochiul .... incerc sa aflu detalii legate de modul in care-l pot cumpara de aici

Offline ASZ

« Răspuns #101 : 25.Mar.2013, 09:46:21 a.m. »
Oare pe Hyunday-ul ala pot pune ceva soft de navigare ? (IGO sau altceva, pt. ca va functiona mai mult pe Wifi decat pe 3G)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #102 : 25.Mar.2013, 09:32:21 p.m. »
Nu m-am uitat foarte atent, deci nu stiu daca are sau nu GPS. Daca are functioneaza navigatia.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Online NicNic

« Răspuns #103 : 25.Mar.2013, 09:44:42 p.m. »
Oare pe Hyunday-ul ala pot pune ceva soft de navigare ? (IGO sau altceva, pt. ca va functiona mai mult pe Wifi decat pe 3G)

Pare ca are GPS: din specificatii: http://www.pandawill.com/hyundai-t7s-quad-core-tablet-pc-dark-blue.html
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ASZ

« Răspuns #104 : 31.Mar.2013, 09:10:44 p.m. »
Inca nu m-am decis de pe ce site sa cumpar acel Hyundai T7s(nu prea imi inspira incredere Pandawill, Aliexpress ... eventual doar Ebay), iar intre timp a mai aparut si varianta asta ... de care ce parerea aveti ?

Offline shpeedy

« Răspuns #105 : 01.Apr.2013, 12:22:05 p.m. »
Cam scumpa, tinand cont ca vorbim de o tableta SH/refurbished de 2 ani vechime...

Daca merita, cred ca numai tu iti poti raspunde, fctie. de nevoile tale, ce intentionezi sa faci cu ea, cat de dispus esti sa-ti bagi nasul in ea (exista posibilitatea upgrade-ului la ICS, dar neoficial), cat de importanta este pentru tine garantia de 2 ani... Daca e foarte importanta garantia (si suportul), dar ai bugetul limitat, mai bine te-ai uita dupa unul dintre producatorii "autohtoni" - Evolia/Allview/Eboda...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #106 : 01.Apr.2013, 12:29:09 p.m. »
Dar la banii aia nu se incadreaza si tableta celor de la Google? Nexus?
  • #romaniaelectrica

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #107 : 01.Apr.2013, 01:30:28 p.m. »
Si eu i-am sugerat Nexus, insa inteleg ca lipsa unei camere foto OK este o limita.
@ASZ eu zic sa te gandesti daca chiar faci poze cu tableta... lucru care e putin probabil, zic eu. :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #108 : 01.Apr.2013, 03:57:37 p.m. »
Daca iti cumperi minim Apple sau Samsung (deși din proprie experiența iti pot spune ca nici PlayBook-ul nu sta rău, ar nu este powered by Android) vei fi dezamăgit de camera. Acum, poate nu am înțeles eu bine camera frontala gen pentru video conferință?

Sent from my  using Tapatalk.
  • #romaniaelectrica

Offline ASZ

« Răspuns #109 : 02.Apr.2013, 10:30:13 a.m. »
Mi-as fi dorit la tableta o camera mai buna pt. poze instant ... in concedii (sa nu mai car aparat pe plaja ... sau poze instant cand mergi cu masina... sau in alte situatii cand pana scoti si pregatesti aparatul .. a plecat "faza").
Pe de alta parte Google Nexus mi-a fost recomandat de majoritatea cunostintelor, pt. foarte multe avantaje pe care le are. (si care mi se par intr-adevar importante si mie).

Cu toate astea .... inca mai ezit :) ... pt. ca Hyundai-ul ala mi se pare interesant.

L.E. Si pana tot ezit ... mai apar si variante de astea ca Dell -ul ... care ma incita, insa imi trece repede si ma intorc la Nexu vs T7s.
« Ultima Modificare: 02.Apr.2013, 10:31:53 a.m. de ASZ »