Avand in vedere ca numarul de membri posesori de Wagon R, a crescut (6 ...deja e un progres) mi-am permis sa deschid un nou topic pe tema anvelopelor si jantelor ce se doresc sau care ar trebui folosite.
A montat cineva anvelope mai late pe Wagon R? Am cautat pe net poze dar ceva interesant nu am gasit!
am intalnit multe comentarii pe aceasta tema pe forumul Opel la sectiunea Agila. Parerile sunt impartite, majoritatea posesorilor au dorit o imbunatatire optica iar altii s-au gandit la stabilitate. Neajunsurile nu au intarziat si aici dau exemple, cum ar fi :
-ating cauciucurile in contraaripi la curbe sau cand sunt mai mult de doua persoane in masina;
-consumul de combustibil creste;
-totodata apar probleme de uzura excesiva la rulmenti si sistemul de directie;
Personal nu cred ca merita, am avut aceiasi problema insa pana la urma am renuntat, am realizat ca de fapt este un moft si culmea nu unul ieftin. In afara de faptul ca masina arata mai bine (cat se poate pt un Wagon R) restul sunt doar probleme care te fac sa-ti para rau.
m-am rezumat la 155/65/ 14 cu jante de tabla - Iarna si 165/60/14 cu jante de aliaj - Vara (originale de pe un Opel Agila, pe dimensiunea asta nu se gasesc after market iar la reprezentante costa !!!)