Autor Subiect: Consum combustibil  (Citit de 376765 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Consum combustibil
« Răspuns #980 : 21.Nov.2010, 10:13:08 a.m. »
...este in plus cuvintul medii ....am lucrat pe la 120 km /h ...
In loc de "medie" mergea "maxima".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #981 : 25.Nov.2010, 06:36:00 p.m. »
Bucuresti-Poiana Brasov si retur, 4 persoane+bagaje, 6,7 l/100 km, mers regulamentar.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Aikidoka

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #982 : 02.Dec.2010, 05:51:38 p.m. »
Salve

relativ la consum mie imi pare cam mare pt un motor de 1.5.  Sta in jur de 9.5l, bineinteles in proportie de 80% facut in oras.
includ aici si reactia altora cand aud de un astfel de consum.
am un stil de condus mai forjat cand merg in afara orasului, si incerc cat posibil sa trec de 120 kmh. Dar se pare ca la o astfel de viteza masinuta consuma binisor. de asta va intreb, pe autostrada, ce viteza de croaziera recomandati pt un consum mai echilibrat? Va rog sa nu imi spuneti de 90 sau 100 Kmh... ca doar nu merg cu Lastunul si ce sens mai are autostrada.
Ce e putin deranjant e si zgomotul la interior la viteze mai  mari...

Bafta

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #983 : 02.Dec.2010, 06:03:56 p.m. »
Pai cam asta e: cum treci de 110, cum sari de 8 l/100.
  • SX4 by Giugiaro

Offline Stropinel

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
« Răspuns #984 : 02.Dec.2010, 06:30:33 p.m. »
In urma cu 3 ore a ajuns in fata blocului si frumoasa tatii, dupa mari emotii date de parcurgerea distantei de la concesionar si pana acasa cu gumele de vara care o incalta la iesirea din fabrica. Uitandu-ma in bord, vad 30l/100km. Noroc ca ma inarmasem cu ceva creier citind threadul si am zambit vazand ca acest consum e masurat pe cei 6 km cat are fata in bord. E superba si, desi e cea mai ieftina varianta de SX4, ma simt ca un rege.. :cheers:
De ce are veverita coada la spate? Pentru ca in fata sta ea...

Offline adrian_r5

« Răspuns #985 : 02.Dec.2010, 06:32:49 p.m. »
cea mai ieftina varianta de SX4

Daca e "1.5GLX" cum scrie la tine in profil ... nu e cea mai ieftina  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #986 : 02.Dec.2010, 06:37:48 p.m. »
Eu cand am luat-o pe Red Suzie de la dealer m-am dus direct la benzinarie. Avea doar 3 l de benzina in rezervor. Felicitari pentru achizitie, sa te bucuri de ea, incepe-i jurnalul de bord si, daca poti, schimba-i urgent cauciucurile de vara !
  • SX4 by Giugiaro

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #987 : 02.Dec.2010, 06:44:32 p.m. »

am un stil de condus mai forjat cand merg in afara orasului, si incerc cat posibil sa trec de 120 kmh. Dar se pare ca la o astfel de viteza masinuta consuma binisor. de asta va intreb, pe autostrada, ce viteza de croaziera recomandati pt un consum mai echilibrat? Va rog sa nu imi spuneti de 90 sau 100 Kmh... ca doar nu merg cu Lastunul si ce sens mai are autostrada

si cu burta plina si cu slana 'n pod nu se poate...   ai gresit cand ai ales masina si motorizarea   :)

poate ca masina ta e noua si cu timpul va mai scadea consumul, dar pentru autostrada daca incerci sa mergi constanta pe ceas la 130 e ok, nu e mare dar nici mic consumul...  daca pe drumuri nationale " incerc cat posibil sa trec de 120 kmh" atunci cu siguranta nu vei avea un consum redus.

Offline sfichiu

« Răspuns #988 : 02.Dec.2010, 07:31:59 p.m. »
In urma cu 3 ore a ajuns in fata blocului si frumoasa tatii, dupa mari emotii date de parcurgerea distantei de la concesionar si pana acasa cu gumele de vara care o incalta la iesirea din fabrica. Uitandu-ma in bord, vad 30l/100km. Noroc ca ma inarmasem cu ceva creier citind threadul si am zambit vazand ca acest consum e masurat pe cei 6 km cat are fata in bord. E superba si, desi e cea mai ieftina varianta de SX4, ma simt ca un rege.. :cheers:
                                                            BUN  VENIT in club!!!...felicitari pt masina achizitionata!...sper sa te zaresc intr-zi la "lucru" pe strada!!
  • VITARA S ,Matiz

Offline Laurentiu

« Răspuns #989 : 02.Dec.2010, 09:11:11 p.m. »
...ce viteza de croaziera recomandati pt un consum mai echilibrat? Va rog sa nu imi spuneti de 90 sau 100 Kmh... ca doar nu merg cu Lastunul ...
Daca vrei un consum decent pt "o talpa grea", i-ati un diesel sau o "ecologica".
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!