Referitor la consum....sunt multi parametri ce influenteaza consumul masinii (stilul de condus, incarcatura, trafic, vreme, benzina care este un factor foarte important). Am 3 mii si ceva cu ea facuti cam intr-o luna jumate. Dar de cand am luat-o am tinut-o numai in teste. Ma refer aici si la tipurile de benzina cu care alimentez. De fiecare data cand am alimentat, m-am dus cu rezervorul gol in peco, am facut plinul. De fiecare data de la alta statie, si alt tip de benzina. Cea mai interesanta observatie a fost ca atunci cand ii pun o benzina de 95, e mai puturoasa, dar consuma mai putin, adica 8-8.5% mediu. Daca alimentez cu benzina de 98, 99 situatia se schimba putin. E mai sprintena, dar consumul este 9-9.4% mediu. Iar cu privire la benzinele superioare, nu toate sunt la fel. De exemplu, am pus Mol Evo si nu m-a dat pe spate. In schimb, intr-o seara cand veneam de la Bucuresti, m-am oprit la Petrom-ul de la Pucheni si i-am pus Petrom 98 (aveam becul aprins in bord). Fara sa exagerez, am simtit diferenta chiar din primul km de cand am plecat din benzinarie. Urmatorul plin il voi face cu benzina de 100, desi nu anticipez mari schimbari. Oricum nu cred ca va decola de pe sosea.