0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
...geamurile laterale s-au manjit de la stropitor de nu mai vedeam in oglinda. Numai zoaie s-au facut.
Am revenit si eu dintr-un road-trip de doua saptamani, in care SX-ul a facut fata cu brio la ~3000 de km de toate felurile: plaje, munti, autostrazi, orase mari, ambuteiaje, offroad.Partea frumoasa e ca la plecare consumul mediu pe CB era ~8.3, iar acum arata 7.8. Deci consumul mediu doar pe durata excursiei s-a situat sub 7.8. Mi se pare absolut decent, mai ales ca motorul e de 2 litri.Conditiile de drum au fost: 2 persoane, AC continuu, CC cat de mult s-a putut, 4x4 auto, bagaje multe: scaunele spate rabatate complet si spatiul rezultat plin pana la nivelul geamurilor; viteza de croaziera maxima 110 pe GPS (limita pe autostrada in Aus).Drumul in sine: traversari de munti in continuu, ploaie aproape non-stop furibunda in mare parte din timp, cateva drumuri destul de lungi pe macadam, cateva incercari pe nisip, 6 zile de oras exclusiv. Cireasa de pe tort a fost la intoarcere: din drumul de 1300 de km, primii 500 de km pe autostrada i-am executat in 12 ore ... restul a fost mai liber.Deci per total exploatare oarecum mixta ... si consum de "afara", ba chiar mai bine decat faceam cu motorul de 1.6 in afara pe vremuri.