Autor Subiect: Consum combustibil  (Citit de 376609 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristidav

Re: Consum combustibil
« Răspuns #2230 : 23.Feb.2014, 10:51:37 a.m. »
40.000 si aproape deloc offroad ? eu cu a mea 4x2 am facut cu siguranta 2-3000 ofroad (offasfalt adica) din cei 12.000 :P Asa, e si normal ca va rezista masinile :D
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2231 : 23.Feb.2014, 01:09:06 p.m. »
Am mai mers pe macadan si pe drumuri de caruta dar nu cred ca 50 km cumulat.

Sent using Tapatalk 2

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #2232 : 25.Feb.2014, 08:43:08 a.m. »
"Am redus cu pana la 70% consumul masinii mele. Numele meu este Cristian Baditoiu si sunt un fan inrait al masinilor." -

http://www.completeoctanesaver.com/ro1H72Z28k/
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline BXXENL

« Răspuns #2233 : 25.Feb.2014, 08:57:53 a.m. »
Vai ce mizerie :-t E masina mai stabila de cand si-a montat ala... hahaha, i-a modificat repartitia maselor si i-a coboroat centrul de greutate obiectul ala de 20 de grame infipt in bricheta.

70% economie de carburant poti face daca te tracteaza cineva de colo colo, si tu doar stai cu motorul la relanti, pe liber.

140% teapa, ma tem de oamenii care chiar cred in asa ceva.
« Ultima Modificare: 25.Feb.2014, 09:01:33 a.m. de BXXENL »
  • SX4 1.5
Alex

Offline Laurentiu

« Răspuns #2234 : 25.Feb.2014, 09:00:03 a.m. »
Eu nu ma pot pronunta INCA.  :D
"Dispozitivul are certificat de calitate si indeplineste toate cerintele Europene.Mai exista produse pe piata europeana care pretind ca ajuta la reducerea consumului de combustibil,insa doar Fuel Shark Saver indeplineste toate conditiile unui produs de inalta tehnologie, revolutionar si este certificat."
http://www.fuelsharksaver.com/ro6Lz4h5qj/
« Ultima Modificare: 25.Feb.2014, 09:04:22 a.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline shpeedy

« Răspuns #2235 : 25.Feb.2014, 09:03:18 a.m. »
The Fuelshark Won't Save You Gas Because It Runs On Bullshit

Fuel Saving Devices

Vai ce mizerie :-t E masina mai stabila de cand si-a montat ala... hahaha, i-a modificat repartitia maselor si i-a coboroat centrul de greutate obiectul ala de 20 de grame infipt in bricheta.

Oare daca pui doua - cate unul pe fiecare priza (conditia ca a doua priza sa fie in portbagaj) - se modifica intr-atat repartitia maselor, incat masina ajunge in stare de ... levitatie, eliminand astfel orice frecare ?!  :-/ Daca e asa, sa vezi acolo economie de combustibil...  =))
« Ultima Modificare: 25.Feb.2014, 09:07:18 a.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #2236 : 25.Feb.2014, 09:25:16 a.m. »
Fuel Shark Saver optimizeaza si imbunatateste performantele circuitului electric periferic al masinii. Ofera masinii tale stabilitate si masina ruleaza substantial mai bine, cu mai putin combustibil. Fuel Shark Saver actioneaza asupra tuturor aparatelor care produc perturbari in retea .

E posibilă o exprimare nefericită, în sensul referirii la o "stabilitate" a circuitului electric al maşinii iar nu la dinamica autovehiculului în sine.
Nu sunt fan al acestor dispozitive deşi am convingerea că ar putea exista soluţii/metode de reducere a consumului de carburant ...
Iar despre imbecilitatea şi agresivitatea reclamelor nu e cazul să mă mai pronunţ ci doar să încerc să mă menajez, ceea ce îndrăznesc să vă recomand şi dvs ...
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline BXXENL

« Răspuns #2237 : 25.Feb.2014, 09:27:50 a.m. »
Deci daca mazda au reusit cu un super condensator, alternator ce incarca intre 12 si 25V, convertori DC-DC si o unitate de control dedicata o economie de doar 5% (5,9 fata de 6.3), cum sa economiseasca asta 10% daramite 70% cand el tot ce face e sa aprinda un beculet in plus, nicidecum sa economiseasca energie.

Si chiar daca ar putea sa inmagazineze energie utilizabila, acea energie vine TOT DE LA ALTERNATOR! Deci n-ai economisit nimic.

Ca sa economisesti ar trebui sa RECUPEREZI si sa inmagazinezi energie, nu sa o strangi ca un harciog tot timpul, punand o sarcina electrica in puls pe alternator, sa dea si mai din greu.

Ar trebui ca fuel shark sa functioneze numai pe frana de motor!!!
  • SX4 1.5
Alex

Offline Laurentiu

« Răspuns #2238 : 25.Feb.2014, 09:49:00 a.m. »
ma tem de oamenii care chiar cred in asa ceva.
De ce unii oameni trag concluzii doar din TEORIE ? Ca sa poti spune ceva concret despre un produs, ar trebui ca tu insuti sa-l probezi (sa-l pui in practica).

70% si mie mi se pare un lucru imposibil de realizat insa un 10-15%, cine stie ? Cum pe aici am observat multi care se pling de consum, am spus sa le dau o mina de ajutor sa-si poata linisti sufletele. Chiar sint curios sa vad daca se incumeta careva (dintre cei plingaciosi) sa testeze produsul si apoi sa-si expuna aici parerile despre "noile" consumuri.  :)
  • Suzuki SX4

Offline NicNic

« Răspuns #2239 : 25.Feb.2014, 10:04:46 a.m. »
Poate ca are un efect deosebit: cel mai probabil ca "ofera masinii un echilibru electric" prin introducerea unui consumator suplimentar.
Iar explicatia de genul "electricitatea folosita este stocata" chiar nu pot sa o inteleg: ori e folosita (consumata) ori e stocata (nefolosita)?

Fiecare poate crede ce vrea. Depinde foarte mult de imaginatia omului sa poti crede asa ceva.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!