Autor Subiect: Consum combustibil  (Citit de 377138 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline LTD

Re: Consum combustibil
« Răspuns #2160 : 06.Nov.2013, 11:39:22 a.m. »
am resetat tot ce se putea reseta, am facut plinul, am inceput monitorizarea... dupa 2 zile de bucuresti CB arata 8,4... sa vad unde ajung la urmatorul plin...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14541
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #2161 : 06.Nov.2013, 11:49:05 a.m. »
sa vad unde ajung la urmatorul plin...

Eu stiu deja: la benzinarie ! :-))
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online cristidav

« Răspuns #2162 : 06.Nov.2013, 12:46:41 p.m. »
Spuneti-mi si mie, care e scopul sa indesi benzina in rezervor, dupa ce sare pompa singura ? :) Eu nu vad niciunul, tot acolo ajungi...
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline LTD

« Răspuns #2163 : 06.Nov.2013, 01:34:02 p.m. »
da' cine a spus ca scopul e sa indesi benzina in rezervor??? :D scopul meu e sa vad cit scot la suta de km in bucuresti...

подписи для форумов

Online cristidav

« Răspuns #2164 : 06.Nov.2013, 02:31:22 p.m. »
Si eu am intrebat: de ce sa indesi benzina in rezervor si sa nu te opresti cand sare pompa singura ? :P
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline LTD

« Răspuns #2165 : 06.Nov.2013, 02:45:17 p.m. »
atunci cind bag eu benzina, ma opresc cind sare pompa... intotdeauna...
daca vine baiatu ala sa-ti faca plinu si sa-ti stearga geamurile pt 1-2 lei, e posibil sa indese benzina...
n-am stat linga el sa vad daca s-a oprit sau nu cind a sarit pompa...

подписи для форумов

Offline NicNic

« Răspuns #2166 : 06.Nov.2013, 03:15:29 p.m. »
Pentru mine e important sa "indes" benzina pana se vede rezrvorul plin ochi. Din doua motive.
Primul: cel mai important, imi creste autonomia prin cei 2 litri si ceva care mai pot fi "indesati".
Al doilea: asa voi avea certitudinea ca incepe contorizarea de la aceeasi borna litrometrica (cei 50 litri, declarati oficaial, ai rezervorului), iar calculul de consum va fi mai exact. Poate sunt numai mofturi, insa SUVI a vazut doar rezervor "plin-ochi".
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

« Răspuns #2167 : 06.Nov.2013, 03:17:25 p.m. »
scopul meu e sa vad cit scot la suta de km in bucuresti...
Pina nu indesi la refuz benzina in rezervor (benzina pina in buza gitului), nu vei fi sigur niciodata cita benzina ai consumat de la PLIN la PLIN.

"Indesarea" depinde de presiunea fiecarei pompe in parte. Nu toate trag din tanc si imping benzina in rezervor cu aceeasi presiune si astfel la un pistol fluxul se opreste mai repede iar la altul mai tirziu.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline LTD

« Răspuns #2168 : 06.Nov.2013, 03:19:26 p.m. »
nici o problema... urmatoarea monitorizare va fi de la plin indesat la plin indesat...

подписи для форумов

Offline BXXENL

« Răspuns #2169 : 06.Nov.2013, 03:43:03 p.m. »
Nu mai indesati niciodata benzina in rezervor. Autonomia creste prea putin putin cu 2 litrii in plus, nu e apocalipsa zombie sa ai nevoie de fiecare km.

O sa nenorociti canistra de vapori in scurt timp, si numai ieftina nu e! Daca ati inundat-o si o singura data e pa pa, sa vedeti limp mode, miros de benzina in masina, si cheltuiala sa o inlocuiti..

Si daca faceti socoteala la ultima zecimala si daca nu socotiti in veci consumul, masina tot atat papa. Stiu ca e scumpa benzina, dar nu va mai calculati si ultima canuta de benzina pt ca va ajuta.

Oricum sunt mereu diferite conditiile de trafic si stilul de condus, asa ca nu are nici o relevanta consumul de la un plin la altul, ci doar pe termen lung, o medie care te ajuta sa-ti faci o parere asupra consumului, dar aici nu mai conteaza si sa fii sigur ca ai indesat si ultimul strop in rezervor nu cumva sa viciezi rezultatul.
« Ultima Modificare: 06.Nov.2013, 03:46:34 p.m. de BXXENL »
  • SX4 1.5
Alex