Autor Subiect: Consum combustibil  (Citit de 376468 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ELNICO

• Full Member
  • Mesaje postate: 138
  • Gen: Bărbat
Re: Consum combustibil
« Răspuns #210 : 17.Mar.2009, 10:41:08 p.m. »
bai frate da p-aci numai benzinari? Nica diesel?
NU mai sunt la fel de incantat ca la inceput!

Offline Mako

« Răspuns #211 : 18.Mar.2009, 03:52:19 p.m. »
Am si eu o mica intrebare...si eu am pus de 50lei benzina si s-a facut jumate' rezervoru'...treaba e alta.A mers cineva si a depasit ultima linie de atentionare benzina? Adica pe "E" de la empty? Banuiesc  ca abia cand acul coboara la "E" atunci e gol rezervorul.Si "F" de la full invers.Ideea e daca cumva nu gasim o benzinarie sa stim pana unde duce acul in mod real.Pana la ultima liniuta sau pana la "E"  :dknw:

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #212 : 18.Mar.2009, 03:56:44 p.m. »
Cand se aprinde beculetul de atentionare mai ai cam 8-10 l in rezervor, cu care mai poti sa mergi (in functie de consum) vreo ~50 km. Eu am pus ieri benzina - acul se dusese ceva mai jos de "E" si am mers cu masina cam vreo 20 km de cand se aprinsese beculetul.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Mako

« Răspuns #213 : 18.Mar.2009, 04:16:00 p.m. »
A, deci inseamna ca abia cand e acul sub E s-ar opri motorul :) E bine de stiut, mersi pt info.Eu pun mereu cand ajunge la ultima liniuta, nu am riscat mai mult sa ajunga la E dar vroiam sa stiu  ;)

Offline BXXENL

« Răspuns #214 : 18.Mar.2009, 04:27:04 p.m. »
Nu este indicat sa mergi si nici chiar sa stai cu rezervorul gol. Pe langa faptul ca toata mizeria si toata apa se depun pe fund, in momentul in care ai rezervorul gol (deci plin cu aer) de la diferentele de temperatura umezeala din aer se va condensa pe pe interiorul rezervorului si te vei alege cu si mai multa apa in benzina.
  • SX4 1.5
Alex

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #215 : 18.Mar.2009, 04:38:06 p.m. »
Eu am mers 50km de cand s-a aprins becul cu 100km/h pe autostrada. La pompa, cand am facut plinul mi-au intrat 46l.
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
« Răspuns #216 : 18.Mar.2009, 04:58:42 p.m. »
o sa fie si el fericit macar o data  =))
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline Mako

« Răspuns #217 : 18.Mar.2009, 05:22:43 p.m. »
Eu am mers 50km de cand s-a aprins becul cu 100km/h pe autostrada. La pompa, cand am facut plinul mi-au intrat 46l.

Si acu' unde arata cand ai alimentat? Sub E? Sau deasupra  =)) (ar fi culmea)... :-O

Offline hugbear

« Răspuns #218 : 18.Mar.2009, 06:24:20 p.m. »
A, deci inseamna ca abia cand e acul sub E s-ar opri motorul :) E bine de stiut, mersi pt info.Eu pun mereu cand ajunge la ultima liniuta, nu am riscat mai mult sa ajunga la E dar vroiam sa stiu  ;)
Inainte sa postezi o intrebare la care s-a mai raspuns, te rog citeste te rog tot topicul sau foloseste functia Search. In pagina 11 s-a discutat deja problema asta...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline coq

« Răspuns #219 : 18.Mar.2009, 11:18:41 p.m. »
sorry pentru offtopic
Eu am mers 50km de cand s-a aprins becul cu 100km/h pe autostrada...
Cristi iti place sportul extrem  :D
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |