0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Ca vedeti in poza atasata este parfum pe langa ce a vazut masinutza.
Ultima măsurătoare în weekendul tocmai încheiat. București - Pitești - Piscani - Domnești - Slatina - drum forestier până în Valea Rea (la poalele Moldoveanului). Total 427 km, din care 75 pe forestier. Urcat până la 1450 m altitudine.
După aproape 4 luni de când îl am pe Bîzu și după tot felul de teste pe la tot felul de benzinării, am ajuns la o primă concluzie: consumul real, la pompă, este cu circa 13% (!!!!) peste cel afișat de CB. Diferența între 6.6 afișat și 6.8 real, de care vorbește @eduard_b, mie mi se pare un vis frumos.Ultima măsurătoare în weekendul tocmai încheiat. București - Pitești - Piscani - Domnești - Slatina - drum forestier până în Valea Rea (la poalele Moldoveanului). Total 427 km, din care 75 pe forestier. Urcat până la 1450 m altitudine. Consum afișat: 5.8 ( ) Consum real, măsurat de la plin la plin: 6.6%. La toate măsurătorile de până acum, eroarea s-a situat mereu între 10% și 15%, variația datorându-se, zic eu, mai degrabă modului diferit de la caz la caz în care îndes benzina cu piciorul în rezervor decât vreunei erori „patologice” la un lanț de benzinării anume.