Autor Subiect: Consum combustibil  (Citit de 376761 ori)

0 Membri şi 11 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Consum combustibil
« Răspuns #1940 : 27.Mai.2013, 11:34:01 a.m. »
Cat a fost viteza ... de croaziera?
Habar n-am ce inseamna "viteza de croaziera" :(
Am parcurs 224.4 km in 2 ore si 37' ... adica viteza medie a fost 87.75 km / h ... traseul a fost "combinat" - si cimpie si zona muntoasa.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline BXXENL

« Răspuns #1941 : 27.Mai.2013, 11:59:47 a.m. »
Lui adrian_r5 trebuie sa ii scrii negru pe alb, si chiar si atunci gaseste el o cale sa interpreteze total anapoda.

Viteza de croaziera se refera la viteza pe care ai mentinut-o (sau ai incercat) in afara localitatii. Ca atunci cand zice cineva ca a mers cu 110 nu inseamna ca a mers cu 110 non stop, ci a incercat sa mentina 110 cat s-a putut.

Ca sa scoti medie de aproape 90km/h pe un traseu ce include si destul de multe localitati si mers pe drum cu posibilitati modeste de depasire, probabil viteza de croaziera s-a situat undeva la 120-130km/h, mai putin daca era liber mai mult daca a fost aglomerat. Consumul mi se pare corect in cazul de fata.
  • SX4 1.5
Alex

Offline adrian_r5

« Răspuns #1942 : 27.Mai.2013, 12:19:26 p.m. »
Viteza de croaziera se refera la viteza pe care ai mentinut-o (sau ai incercat) in afara localitatii. Ca atunci cand zice cineva ca a mers cu 110 nu inseamna ca a mers cu 110 non stop, ci a incercat sa mentina 110 cat s-a putut.
Pe cuvintu' tau  :-/ :-/ :-/
« Ultima Modificare: 27.Mai.2013, 12:25:49 p.m. de adrian_r5 »

Offline BXXENL

« Răspuns #1943 : 27.Mai.2013, 12:28:13 p.m. »
Pai de unde sa stii tu ca nu-i asa, nu doar ce ai zis ca habar n-ai ce-i aia?
  • SX4 1.5
Alex

Offline adrian_r5

« Răspuns #1944 : 27.Mai.2013, 12:38:07 p.m. »
Am zis ca habar n-am la ora 11:34:01 AM si te-am intrebat la ora 12:19:26 PM ... Ce zici ... aveam timp suficient sa pun mina pe o carte si ma documentez  :-/

Offline BXXENL

« Răspuns #1945 : 27.Mai.2013, 12:44:36 p.m. »
In cazul asta de ce nu ai asteptat sa te documentezi inainte sa-i raspunzi?Sau vroiai doar sa te mai legi neaparat de un lucru neimportant inaintea pranzului?

Hai, mai bate apa in piua 5-7 posturi, si ignora in continuare intrebarea pe care ti-a adresat-o NicNic. Ca de fapt ai inteles de la inceput ce vrea NicNic sa stie cand te-a intrebat de viteza de croaziera, dar pt ca nu era 100% corecta intrebuintarea termenului te-ai hotarat sa faci pe prostul.
  • SX4 1.5
Alex

Offline adrian_r5

« Răspuns #1946 : 27.Mai.2013, 12:57:00 p.m. »
In cazul asta de ce nu ai asteptat sa te documentezi inainte sa-i raspunzi?
Pai i-am raspuns cit am putut de sincer - "habar n-am" ... Si, bazat pe pozele din post-ul anterior, i-am spus care a fost viteza medie.
N-am stiut ca trebuie sa ma documentez inainte de a raspunde  :"> :"> :">
Si nici acum, dupa ce am aflat ce este viteza de croaziera, tot nu stiu sa-i raspund la intrebare :(:(:(

Sau vroiai doar sa te mai legi neaparat de un lucru neimportant inaintea pranzului?
Lucrul ala "neimportant inaintea pranzului" fiind prostiuta de mai jos  :-/

Offline fireburn

« Răspuns #1947 : 27.Mai.2013, 01:15:15 p.m. »
Domnilor, ce naiba ?
Eu inteleg divergentele de opinie dar chiar atat de acide ?

Offline NicNic

« Răspuns #1948 : 27.Mai.2013, 01:54:54 p.m. »
Habar n-am ce inseamna "viteza de croaziera" :(
Am parcurs 224.4 km in 2 ore si 37' ... adica viteza medie a fost 87.75 km / h ... traseul a fost "combinat" - si cimpie si zona muntoasa.

Mea culpa!
Prin viteza de croaziera eu inteleg viteza cu care as circula daca nu as fi limitat de diverse chestiuni precum limita legala, celelate masini din trafic, conformatia drumului, etc. A nu se intelege viteza maxima,  fiindca nu as merge niciodata cu viteza maxima daca as fi singur pe o strada in linie dreapta si pustie...

Da, un consum asa mare se lamureste numai cu o vireza pe masura si un stil mai sportiv. Bravo tie daca poti conduce asa, un drum intreg. Pe mine ma mai apuca uneori, dar dupa cateva minute si cateva obstacole de traseu imi spun ca nu are niciun rost... Asadar, o viteza medie de 70 km/h pe drumuri nationale (nu pun si autostrazile!), mi se pare foarte obisnuita.  Dar 87,75 ..., e mult, cred eu.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline adrian_r5

« Răspuns #1949 : 27.Mai.2013, 02:08:47 p.m. »
Bravo tie daca poti conduce asa, un drum intreg.
Sa nu exageram ... trebuie sa tinem seama si de orele la care s-a mers - "plecat la 4:58 din Timisoara ... ajuns la destinatie la 7:35" ... drumu' a fost aproape pustiu ... cu doua centuri la Lugoj si Caransebes care ajuta foarte mult.

un stil mai sportiv.
Nu conduc sportiv si nici agresiv / periculos.

« Ultima Modificare: 27.Mai.2013, 02:18:35 p.m. de adrian_r5 »