0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am incercat sa merg economic pe A1 cu 100km/h si iesit cam asa:
Unele masini vin cu ulei special de rodaj in ele din fabrica, si daca il schimbi prea repede le faci rau. Altele vin cu ulei normal, si e indicat sa-l schimbi mai repede.
Un mail la suzuki ungaria poate ar lamuri dilema, daca aflii ce soi de ulei baga, special de rodaj sau ulei normal.
Salut, De curand am achizitionat un Suzuki SX Navi, 1.6 benzina 120cai si as fi curios sa aflu care ar fi un consum real deoarece deocamdata masina bea 10l/100Km in conditiile unui afisaj in bord de numai 7,4l avgTare curios dar cred ca , computerul de bord nu are nici cea mai vaga idee cat consuma motorul de langa el, NU?Acu am 800km la bord Este nevoie de a menaja masina cateva mii de km?Mie nu mi-au spus nimic de la reprezentanta, ba din contra au spus ca nu mai este nevoie de asa ceva Eu stiam ca dupa primii 2000 de km tre schimbat uleiul si filtru de ulei ASA ESTE?Ei mi-au zis sa vin la revizie la 15000. CuriosDeci cine are cateva sfaturi sunt bine veniteMultumesc
De curand am achizitionat un Suzuki SX Navi, 1.6 benzina 120cai si as fi curios sa aflu care ar fi un consum real deoarece deocamdata masina bea 10l/100Km in conditiile unui afisaj in bord de numai 7,4l avgTare curios dar cred ca , computerul de bord nu are nici cea mai vaga idee cat consuma motorul de langa el, NU?