0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Cum iti dai seama cand are 90 grade?
@NicNic da niste consumuri "fabuloase". Si spune ca are"benzina".Sunt consumuri de diesel. Ori are rabdare mare ori a facut vreo"shmekerie"si nu ne spune.
De aceea si postez aceste consumuri, fiindca sunt fabuloase. Iar motorul este "benzinar" .Nu am niciun secret: doar putina vointa si multa rabdare sa conduc linistit (atentie, nu am spus incet).
Tu ar trebui sa postezi cand mai pui consumurile scoase si conditiile in care ai scos consumul ala.Eu bag mana in foc ca nu sunt multi care sunt dispusi sa stea cu 2,5 bar in anvelope. (indiferent de cum se reflecta asta in consum).Am postat mai demult ce s-a intamplat cu comportamentul masinii la 2,4 bar si majoritatea au zis ca nu sunt dispusi sa accepte un compromis atat de mare. La 2,5 nici nu vreau sa ma gandesc cum se comporta masina.Consumul tau intra deja in zona de ''performanta''. Nu este ceva intimplator.Avand in vedere ca ai postat si un consum real (care bate si cu nr. de km parcursi) nivelul de credibilitate este maxim.Ar fi interesat sa precizezi tot ce tine de acest consum ca sa nu mai aflam pe parcurs.
Mie pe stickerul lipit parca pe stalpul stanga imi scrie ca trebuie sa fie 2.3 bari cand e neincarcata masina si 2.4 bari pe fata si 2.5 bari pe spate cand e incarcata.