0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Mai putina electronica pe de alta parte inseamna si o fiabilitate mai mare.
3. In ultimile 2 saptamani am incercat (si reusit) sa scot un best ever si in oras (398 km de Bucuresti). Consum 9.04% .
Ref. autonomie extraurban:Best ever la acest capitol a fost 545 km cu un plin (teoretic mai erau 8 litrii in rezervor ca am alimentat 42). Dar acul ajunsese la zero si autonomia la fel asa ca nu am riscat sa merg mai departe fara sa alimentez.Sa mergi 650 km cu masina asta e deja un sport extrem. (probabil asta ar fi limita daca tragi de ea la maxim: mers economic + viteza pana in 90 + extraurban + la vale
, chiar si cand aveam pe CB ub consum mediu de numai 4,4%... In realitate am avut si parcurs de 589 km dintr-o alimentare (de vreu 43 l). Asta spune multe despre algoritmul de calcul al CB, cat de precis este...
@MOTANUL :Eu am incredere mai mult in electronica decat mecanica daca este proiectata si testata de oameni cu simt de raspundere fiindca are calitatea de a fi predictibila. Mecanica este .. destul de complicata,
Din toate masinile cu care am mers acest BC este de departe cel mai varza. (or fi si altele de care nu stiu...). Vorbesc acum doar de ce am testat pana acum.