0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Imi poti explica de ce Sx4 are diferenta de consum mult mai mare in regim urban (asa e la mine, cel putin), unde coeficientul de aerodinamicitate al masinii are o influenta foarte mica in bilantul fortelor de rezistenta la inaintare, comparativ cu ce se intampla in extraurban?
Eu la consumul extraurban sunt relativ multumit.Consumul este de 9,8%Ca sa compar doar cu masini benzina pe care le-am avut:....Ma multumeste acest consum de 9,8 % la SX4. Fiind singura 4x4 din grupul celor mentionate - consider consumul rezonabil.
Eu la consumul extraurban sunt relativ multumit.Consumul este de 9,8%Ca sa compar doar cu masini benzina pe care le-am avut:Dacia super nova motor 1.4 75 CP 800 kg consuma un 7,6VW Golf motor 1.4 &% CP 1200 kg consuma 8,6Seat Toledo motor 1,8 180 CP 1300 kg consuma 11-14% in functie de cum trageai de masina.Ma multumeste acest consum de 9,8 % la SX4. Fiind singura 4x4 din grupul celor mentionate - consider consumul rezonabil.
poti sa ne spui si la cate RPM schimbi vitezele? mie in rodaj, din plin in plin, la un drum bucuresti-predeal-rasnov-pitesti-bucuresti ... deci extraurban combinat... mi a luat 6.7, iar pe ceas cred ca era sub 6l/100 km
Si mie mi-a luat pe Bucuresti - Rasnov - Brasov - Rasnov - Bucuresti cu 3 persoane si masina full de bagaje (adica si in spate pe bancheta) 7.3. Motiv pentru care o iubesc
La mine, CB-ul fura cu minim 1,5 l la suta, dar nici nu imi place sa dorm pe mine in trafic, recunosc.