0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Si atunci ce rost mai avea sa mai scrie unitatea de masura (L/100km)?
Exista la Fiat un benzinar de 1.6 TJet? Banuiesc ca nu-ti consuma SX4-ul mai putin decat un 1.6 Multijet.
Si cateva poze cu CB, in care se poate vedea consumul mediu: Consum mediu inregistrat pe DN2 (august 2012)la plecare la sosire Consum mediu la 80 km/h Consum mediu la 70 km/h Frumoase consumuri, nu? . Daca ar fi si reale, nu doar pe CB....Cred ca mi-as lua vreo doua Sx4!
Suzuki a facut masuratorile la km lansat sau cu plecare de pe loc? In timpul masuratorilor, vantul batea din spate, lateral sau era oprit? La ce viteza producatorul a facut masuratorile? Ce conditii de trafic existau in momentul masuratorilor? Ce presiune avea producatorul in pneuri? Ce tip de benzina s-a folosit la masuratori? In ce treapta de viteza s-au facut masuratorile? Sint multe semne de intrebare care se nasc si niciodata conditiile nu vor fi aceleasi chiar daca masuratorile se fac cu aceeasi masina dar in zile diferite.
Ba da consuma mai putin, cel putin fata de masina aia. Cine stie, o avea vreo problema Fiat-ul.
Cred ca la alea de 4% ai stat cu cel putin o roata in aer )
Sunt niste lucruri atat de clare si standardizate ..... Toti care au facut facultatea de profil stiu in ce consta.
....si pentru cei ce nu am facut facultatea de profil, oare ne poti deschide si noua ochii... atat cat sa nu ne dam cu capul de pereti?
E usor sa resetezi consumul - sa o lasi pe decerare si sa scoti si mai putin. Partea proasta este ca la pompa tot 7,6-8 va consuma ca nu poti sa mergi pe decelerare 500 km. Nici daca vor face drum pe Everest
Am tacut din gura cand cineva a spus ca ii consuma Solenta 8 in extraurban cand mie imi consuma 7 maxim in bucuresti Super Nova.