0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Cred ca e o problema generala la SX4. Si la mine se intampla la fel, prima jumatate a indicatorului din bord coboara mult mai greu, apoi e in cadere libera. Eu m-am obisnuit insa
La Suzuki am gasit cea mai mare eroare de pana acum.
Dupa resetare, cateva saptamani imi arata un consum mediu sub 7 la suta, iar apoi urca treptat, astfel incat ajunge sa depaseasca 8 pana la revizia urmatoare.
Cred ca depinde si cat de des resetezi computerul de bord. Am tot auzit ca devine imprecis daca-l lasi neresetat mult timp, insa mie mi se pare ca tocmai atunci se apropie de realitate. De obicei, eu il resetez o data pe an, dupa revizie (fara sa urmaresc vreun plan anume cu asta, pur si simplu nu sunt atat de atent la consum). Dupa resetare, cateva saptamani imi arata un consum mediu sub 7 la suta, iar apoi urca treptat, astfel incat ajunge sa depaseasca 8 pana la revizia urmatoare.
Prima parte a concediului, 1291 km pe autostrazi si drumuri nationale, cu urcusuri si coborasuri, cu 3 adulti si 1 copil, AC permanent, portbagajul din dotare si cel suplimentar pline, condus regulamentar. Consumul: 7,5 pe CB si 7,72 la pompa.
A doua parte a concediului, in aceleasi conditii, pe A2 si A4 (Bucuresti-Jupiter si retur) cu 110 mers normal si 120 la depasiri. Vantul puternic (la ducere pe tot drumul si din fata iar la intoarcere printre dealurile Dobrogei) ne-a sicanat. Portbagajul e bun pentru depozitare dar limiteaza performantele masinii in mod clar. Abia astept sa-l dau jos.