0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Vitezometrul citeste mai mult decat ai tu in realitate. Cu benzina cu care masina crede ca a parcurs 100km tu ai facut de fapt doar~95km. Daca mai ai si cauciucuri f tocite, sau ceva mai mici in diametru (195/65R15) atunci eroarea poate fi si mai mare.Si in loc de 9% sa iti arate ca ai consumat 8.2%.Asta si pompele de alimentare care fura si ele mai mult sau mai putin + evaporarea benzine ar explica fenomenul.
...cand fac consumul la pompa eu impart numarul de litri aratati pe acea pompa la numarul de kilometri de pe vitezometru ...eroarea ar trebui sa fie, totusi, mai mica.
Raspund aici ca sa nu poluez jurnalul lui @miocrlEu chiar nu pot sa-mi inchipui cum poti avea atata rabdare sa mergi la un asa drum lung cu maxim 110 km/ h pe autostrazi Nu zic sa depasesti viteza legala, dar pana la ea mai sunt 20 km/h, de loc de neglijat la numarul cumulat de km.
Eu chiar nu pot sa-mi inchipui cum poti avea atata rabdare sa mergi la un asa drum lung cu maxim 110 km/ h pe autostrazi Nu zic sa depasesti viteza legala, dar pana la ea mai sunt 20 km/h, de loc de neglijat la numarul cumulat de km.
Altcineva spunea , mai sus, sa fac calculul pe o distanta mai mare, cam 2000km. Asta ar insemna sa notez km. de pe bord si sa pastrez bonurile in tot acest interval? Si sa nu resetez CB-ul in tot acest interval?