Autor Subiect: Consum combustibil  (Citit de 376911 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Consum combustibil
« Răspuns #1320 : 18.Iun.2012, 08:46:10 p.m. »
Sa mai pun si eu un consum: 10 l/100 km, numai in Bucuresti...

Azi in Iasi, am avut un consum de 19L / 100 km. E cel mai "bun" consum pe care l-am avut vreodata si asta datorita preaiubitului primar reales: Gheorghe Nechita.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1321 : 18.Iun.2012, 09:02:11 p.m. »
Pai ce facea primarul, dirija circulatia?  :)

M-ai luat la consum, desi la un moment dat conduceam:

Azi am inregistrat si un consum record, e adevarat ca intr-un Bucuresti speriat de greve. La plecare de la ITP am resetat kilometrajul partial si consumul mediu. Am parcurs 8,6 km in 1 ora si 25 minute pana in Floreasca cu un consum mediu de 18,0 l . Situatia era si mai interesanta pana la intersectia Stefan cel Mare cu Barbu Vacarescu unde consumul mediu era de 20,1 l, dar cum pe Barbu Vacarescu era liber a mai scazut putin.  :)
« Ultima Modificare: 18.Iun.2012, 09:05:06 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #1322 : 18.Iun.2012, 10:05:20 p.m. »
Azi in Iasi, am avut un consum de 19L / 100 km. E cel mai "bun" consum pe care l-am avut vreodata si asta datorita preaiubitului primar reales: Gheorghe Nechita.

Pentru cine nu a studiat măreața platformă electorală a lui Gigi Nichita, citez:

1. „nu sunt în stare să repar/modernizez străzile orașului dar promit un sector navigabil pe Bahlui” ... intră banii în acele lucrări mai dihai decât în poșetuța blondinei...
Așa că pe străzile urbei, inclusiv pe cele centrale, poți rupe mașini trainice...

2. „nu mai am bani să vă pun telegondolă între dealul Bucium și Ciric, precum reușesc idolii mei, cu a căror poze dorm sub pernă dar un amărât de telescaun între 2 delușoare (Ciric și Moara de Vânt, peste un drum și un lac mai precis) tot reușesc dacă mă concentrez precum ai mei ninja de la miliția comunitară”

Circula o glumă cu ani în urmă, eu o auzisem la emisiunea lui Buzdugan ... se făcea că la una din intrările în Dorohoi apăruse un panou cu inscripția „În acest oraș s-a născut în 19.. Gheorghe Nichita. Ne cerem scuze pe această cale ieșenilor pentru suferințele pricinuite”
Nu știu dacă este un fapt real dar ținând cont că cei doi băjeți ce alcătuiesc trupa „FĂRĂ ZAHĂR” au fost abandonați de barză tot la Dorohoi, pot considera faptul ca plauzibil.
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1323 : 18.Iun.2012, 10:12:00 p.m. »
Ati fost la vot? Sau a falsificat alegerile?  >:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #1324 : 18.Iun.2012, 10:14:57 p.m. »
Pai ce facea primarul, dirija circulatia?  :)
Nu dirija el; si-a trimis reprezentantii de la circulatie.

P.S.  Care aveti de gind sa vizitati Iasiul (nu cred ca sint amatori pe aici sa se aventureze in Moldova) tin sa va avertizez sa va aminati planurile.

Ati fost la vot?
Normal. Ne-am facut datoria dar se pare ca dorintele nu ne-au fost indeplinite.  :)
« Ultima Modificare: 18.Iun.2012, 10:16:41 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #1325 : 18.Iun.2012, 10:19:24 p.m. »
Stiti cum se spune celor mici, inseamna ca nu ati fost cuminti.   :)

Offline Chips

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
  • Leave sooner, drive slower, live longer.
« Răspuns #1326 : 22.Iun.2012, 05:26:39 p.m. »
Confirm: Strazile din Iasi sunt ORIBILE
Every thing I'm not made me everything I am

Offline Livius

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
  • Drive safe, safe drive!
    • Bucuresti
« Răspuns #1327 : 22.Iun.2012, 05:49:28 p.m. »
Subscriu in totalitate! Scuze pt eventualul off-topic.
  • Vitara Passion AllGrip
"Cel ce luptă, chiar şi singur pentru Dumnezeu şi neamul său, nu va fi învins niciodată"

Offline Silfax

« Răspuns #1328 : 23.Iun.2012, 06:13:28 p.m. »
Tragem sperante ca pana la sf. verii sa se mai dreaga situatia, mai putin cea de la rond fundatie unde va trebui sa apara un pasaj. Spun asta nebazandu-ma pe promisiuni electorale ci pe faptul ca in caz ca nu termina constructorii lucrarile la termenul stabilit, nu-si vor lua banii, fondurile fiind de la UE.

Si ca sa nu fiu complet off topic, confirm un consum de 9,3% in oras luna trecuta :D!
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline torp

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #1329 : 08.Iul.2012, 01:00:57 p.m. »
Al meu de 1.6 scoate 11 si oleaca in Iasi :)
E drept ca merge 5 zile pe saptamana nicolina-centru si inapoi la 8 si la 16, cum e mai rau, si a/c-ul nu l-am inchis de cand am cumparat masina.
Si ceva mai on topic, acelasi 1.6 a scos 7.2 pe iasi - slanic-moldova - bran - iasi.
SX4 4WD 1.6 GS Kashmir Blue Pearl 2009
Honda Jazz 1.2 un soi de gri albastru deschis 2004